« Върни се назад Публикувано на 15.08.2022 / 9:19

ОТ ТОЛКОВА ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА, КИНТИ И КОМИСИОННИ, КАЛОЯНЧО НА КОРНЕЛИЯ МИНА ВЪВ ВОЕННАТА ЛЕКСИКА С „ПЪЛЗЯЩ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ“, ГИДИ, МУШМОРОЦИ!

Калоян Методиев по bTV:

В България върви пълзящ военен преврат. Денонощно се сменят хора по списъци. Такова нещо никога не се е правило.

Вътрешната опозиция на социалистите се ръководи от президента и от лидера на ГЕРБ, като крайната ѝ цел е свалянето на председателя на БСП Корнелия Нинова. Единият си управлява „Възраждане“. Другият си прави една партия като Слави Трифонов. След това си прави ПП. Сега Стефан Янев.

Такова служебно правителство не сме имали и трябва да се търси отговорност на президентската институция и не само за нарушаване на Конституцията. От президентството се управлява Слави Трифонов. Денонощно се сменят хора. Такова нещо никога не се е правило. Отива се с готови списъци. Това, което се говори на тези министри е, че 8 месеца ще управляват.

Призовавам всички, които са привиквани, да оказват съпротива на служебния кабинет. Използвайте всички законови средства, за да спъвате това, което се случва в България – то е пълзящ военен преврат. Овладяват силовите структури в страната.

Въх, мари Корнело, военен преврат пълзи!, пищи твойто Калоянчо.

Де да беше, ама не би!

Калоянчо обаче е влязъл в драматична роля и е на амбразурата да брани Корнелия, щото то няма кой друг да я брани, като гледаме…

Вместо да обясни от какъв зор Калоянчо и Корнела се клеха в любов на измамници и идиоти като Простото Киро и компания, вместо, където се появат, незабавно да отговорят дълго и напоително за „Оръжието за Украйна! Оръжието за Украйна! Оръжието за Украйна!“, Калоянчо на Корнелия а апокалиптично реве, че пълзял военен преврат!

Тъпанарщина на квадрат. Плюс въпиюща неинформираност и неосведоменост, като тази например, че партията на Стефан Янев е на президента Радев. Калоянчо, имаш много поздрави от АФЕРА! Няма такава връзка между Бастуна Янев и Радев, даже напротив, анадънмо?!

Впрочем, през цялата предизборна кампания кой къде види Корнелия и Калончо – единственият въпрос, който трябва да задава до откат е: „Оръжието за Украйна?!“! Щото от толкова оръжие, кинти и комисионни тия двамата минаха във военната лексика на „военен преврат“, гиди, мушмороци!

Afera.bg

 

«