« Върни се назад Публикувано на 22.03.2022 / 9:58

ОТ СТУД УМРИ, ГЪЗАР БЪДИ, ОТ ГЛАД УМРИ, РУСОФОБ СИ ОСТАНИ!

Подписването на капитулация на Украйна се приближава с пълна сила. Точно затова днес е усилена до пълен абсурд дезинформацията за Русия, Путин и Украйна. Не само в нашите медии, в световните също.

От два дни WSJ и FT пускат поредната димка, с която информират своите подопечни, че Русия е дала заден ход в преговорите с Украйна за мир и че Путин бил притиснат в ъгъла. Нито едното е вярно, нито другото! Особено невярна е информацията на Файненшъл Таймс, която вече обиколи Земята, че Русия се е отказала от 5 от 15-те точки в условията си към Украйна, които засягат запазване териториалната цялост на Украйна. Това е фейкнюз!

Върхът на сутрешния сладолед в България е статията на иначе уважавания Светослав Терзиев във в. Сега, в която той твърди, че ПУТИН ЩЕ МОЛИ ЗА МИР ЗЕЛЕНСКИ, ЗАЩОТО РУСИЯ Е НАПЪЛНО ЗАГУБИЛА ВОЙНАТА! Просто оставам с отворена уста! Няма такова нагло невежество, което претендира за истината! Няма…

Тази статия на Терзиев е ФАКТИЧЕСКО ЗАЯВЛЕНИЕ, ЧЕ СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА ОТ ЗАПАД. Просто заменете Русия със Слънцето и готово, ето го това, за което предупреждавам от години. Че глобализмът ще обяви, че Слънцето изгрява от Запад и ще го с каже „научно“ и хората с промити мозъци ще повярват и ще го приемат. Това вече се случва! Вестник Сега, вие сте абсолютни кретени и открито заблуждавате читателите си!

Нищо подобно няма в реалността.

Нито Путин е в ъгъла, нито Русия е загубила, нито ще загуби. Но който както иска. Аз лично за себе си се отказвам от всякакво общуване с подобно съзнание, което е извън реалността. На лично и професионално ниво, отказвам се. Това е безумие, което се случва о аз няма да участвам в него.

Глобалистките медии отразяват само едната страна и то само части от нея, които са им нужни и удобни да държат в информационна хипноза своето население. Стига се до фрапиращи абсурди да се твърди в медиите, че Русия ИМАЛА ЕДИН ЕДИНСТВЕН ВОЕНЕН САМОЛЕТ СУ-25!!!

Отчайващо е…

РФ отказа на Япония да разговаря с нея изобщо. Не само в преговорите за Курилите, изобщо. Официалното заявление е, че Япония зае вражеска позиция срещу Русия и последната няма желание да разговаря с нея. Нещо неясно? Друг връх на наглостта е снощното нахално заявление на премиерът на Япония как можело Русия да спира преговорите? Отново, що за безумна наглост? Японският представител в ООН пожела СВЯТ БЕЗ РУСИЯ!!! Къде сте тръгнали?

Официалните говорите на ДД Байдън и Джонсън отново излизат с изтърканото твърдение , че Путин готвел биологическа и химическа атака. Да, знам, че е пълно с идиоти, които да вярват, че каквото говорят лидерите им, е истина, и че глобалистите правят зло и после прехвърлят вината на друг. Това и децата в детската в Лозен вече го знаят!

Само да кажа, че една от супер обезпечените точки в отбраната на РФ и руското население в Украйна е защита от биологично и химическо оръжие. Тук пиле не може да прехврърке.

Подписването на мир в Украйна е въпрос на дни! Не знаем само дали ще е примирие или капитулация, но скоро ще разберем.

Много е важно бързо да стане заради хората в Украйна и поради още един супер важен въпрос и това е ЗАСЯВАНЕТО НА ПШЕНИЦАТА В УКРАЙНА. С нея се храни половината свят и аз ви предупреждавам, че има план на глобалистите да протичат войната така, че да бъде пропуснат пролетния земеделски сезон и да не се засее украинската земя с пшеница. Резултатът ще е катастрофален! Шокиращ скок на цената и глад на много места в света. Те не се крият, че го търсят и искат. Глобалистката организация ООН вече го каза, че светът го чака глад. Като разбира се виновен е психопатът Путин. Глад, хора, говоря за реален глад! Като искам да ви уверя, че ако някога стигнем до глад, то няма да е защото НЯМА ПШЕНИЦА ИЛИ НЯМА ДОБИВ, А ЗАЩОТО НЯКОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ С РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРГУВА!

И ще перифразираме популярния уличен стил – От студ умри, гъзар бъди, на ОТ ГЛАД УМРИ, РУСОФОБ СИ ОСТАНИ!

Колкото и да е невероятно, натам вървят нещата при управлението на глобалния умен и красив Запад.

Поредният психиатър направил психопортет на Путин за българската редакция на глобалисткия промит Дойче веле. Няма какво да коментирам, всичко си знам по урока – Путин е психопат, болен човек, маниак, който ще разруши света, за да докаже на себе си, че е мъж.

Това е положението.

Светлината е обилна!

Но милиарди стоят затворени в мазетата на лъжата, където не прониква нито въздух, нито светлина. И там си мислят, че знаят какво става. И си мислят, че живеят.

Живейте си!

Анастасия Гешева

«