« Върни се назад Публикувано на 28.05.2023 / 19:20

ОТ САРАФОВ ЗАПОМНЕТЕ САМО: ИСКАЛ „ПРИЕМЛИВ“ ГЛАВЕН ПРОКУРОР И ЗАГАСЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРА! САРАФОВ ЛЪЖЕ ЗА СНИМКИТЕ С ПЕПИ ЕВРОТО! КАК СТЕФАН БАНКОВ, УВОЛНЕН ПРЕДИ 2 ГОДИНИ ОТ МВР, МОЖЕ ДА СНИМА САРАФОВ ПРЕДИ … ТРИ ГОДИНИ, КАТО РАБОТЕЩ ПРИ ГЕШЕВ?!!! ВСЕКИ, КОЙТО ИМ РАЗВАЛЯ СХЕМАТА, ВНУШАВАТ, ЧЕ Е ЛУД

Борислав Сарафов по bTV. Стиснал колене и стиснал преплетени ръце.

Както и да е, за езика на тялото сега да не се хващаме, въпреки че е много важен.

Някой адски тъпоумно е посъветвал Сарафов да внушава дърварската „теза“, че „нормалност“ било „единственото за което Сарафов се борел“, че главният прокурор Иван Гешев „изглежда ли ви ментално неуравновесен?“, че всички главни прокурори, забележете, подчерта специално – „извън Филчев“ били „приемливи“ и Сарафов си мислел, че и „Гешев ще стане приемлив главен прокурор“.

Само това запомнете от Сарафов – искал „приемлив главен прокурор“ – и загасете телевизора!

ПРИЕМЛИВ!!!

ПРИЕМЛИВ, бе, пичове! Което нали се сещате какво означава?

Компромисен, конформист, мишок, който никога не тръгва срещу СХЕМАТА, МАФИЯТА И СВИНСКИТЕ ЧЕРВА ОПЛЕЛИ ПОЛИТИКА, БИЗНЕС И СЪДЕБНА СИСТЕМА.

И сега, видите ли, Филчев и той бил неприемлив, и Гешев и той бил неприемлив, което никак, ама никак не харесвало на Сарафов.

Е как да му хареса?! Нали чухте какви ги изплещи за снимките от „8 те джуджета“, където носи плик и документи на Пепи Еврото, които публикува АФЕРА? Гешев го бил поканил там, ама не си спомнял защо, ама Гешев го няма на снимките, ама не бил дошъл…

Лъготии от селска вечеринка. Сарафова.

Снимките били правени от Стефчо Банков, така го нарече Сарафов – Стефчо!, който е бивш шеф на „Вътрешна сигурност“ в МВР и Бойко Рашков го уволни през месец май 2021 година. Сарафов обаче каза, че Стефчо Банков бил „прокурорски съветник“ при Иван Гешев и той бил наредил да се направят снимките.

Е, пита АФЕРА!: Как така снимките, според Сарафов правени с Пепи Еврото преди три години!!!, са правени от Стефчо Банков, който по това време е бил в МВР шеф на Вътрешна сигурност? Как така, бре, Сарафов, да не би Банков едновременно да е бил шеф на Вътрешна сигурност и на щат при Гешев?!!!

КАТО ЛЪЖЕШ, САРАФОВ, ПОНЕ НАТЪКМИ ДЕТАЙЛИТЕ, ЧЕ СТАВАШ ИСТИНСКИ СМЕШЕН!

Гешев накарал тоя, Гешев накарал оня, Гешев го поканил, ама не дошъл, в устата на Сарафов все какво го накарал да направи Гешев…

Апропо, Гешев ли накара Сарафови да си купят имот в Дубай, а?!

И разбира се, непрекъснато внушаваната тъпа „опорка“ – Гешев е неуравновесен, демек, луд, с тънко пласиране и към … Никола Филчев, щото и него все луд го изкарваха. И що? Щото скочи на Иван Костов и крадливата му компания!

Всички луди, само Сарафов „приемлив“.

Ай сиктир от такива „приемливи“!

„Свестните у нас считат за луди“, го е казал геният Христо Ботев в оная робска България, която, апропо, по нищо не се различава от днешната.

И що е луд И Гешев?

Защото ви развали СХЕМАТА, нещастни корупционери!

П.П. След Сарафов още един напълно измислен Николай Денков, иначе мрън -мрън-мрън, а какви преплетки ужасяващи има при него в сянка АФЕРА тепърва ще вади на показ, изрича вместо класифицирана информация – КВАЛИФИЦИРАНА информация.

И тоя ще борави с такава като бъдещ … премиер?!

КОЧИНА!

Веселина Томова

Стоян Тончев:

Всички, които говорят и пишат истината за мафията в България и престъпните й корупционни обвързаности в трите власти и на улицата, искат да ги представят като луди. Веселина Томова била луда, мен се опитаха да ме освидетелстват, а сега, според Сарафов, Гешев бил неуравновесен, психически нестабилен.

Общо взето всички стават „луди“, когато започнат да скъсяват на определени лица пътя им към „зад решетките“.

Жега ли ви е?

«