« Върни се назад Публикувано на 12.05.2022 / 9:58

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ! ФРАНЦУЗИН РАЗКАЗВА ЗА БУЧА И УКРАЙНА: „ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЕ ИЗВЪРШВАТ ОТ УКРАИНСКИТЕ ВОЕННИ И НАЦИСТИТЕ ОТ АЗОВ И СЕ ПРИПИСВАТ НА РУСНАЦИТЕ! МЕЖДУ ТОВА, КОЕТО ГЛЕДАХ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ТОВА, КОЕТО ВИДЯХ ТАМ ИМА ПРОПАСТ И ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО! ПОТРЕСЕН СЪМ КАК ЗАПАДА ДАВА ОРЪЖИЕ НА ТЕЗИ НАЦИСТИ! ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ СЕ СЪХРАНЯВА ТОВА ОРЪЖИЕ? В ДОМОВЕТЕ НА ХОРАТА!“ /ВИДЕО!/

Адриен Боке, бивш боец от френският спецназ, който преживя 14 дни в Украйна се завърна във Франция и в интервю в ефира на Sud Radio  разказва за военните престъпления на ВСУ, на  неонацистите от Азов, както и за снабдяването с оръжия от Запада.

Боке разказва за Буча. Истината за всички!

„С пълна отговорност казвам това, което видях! Военни престъпления не извършват руснаците, а се вършат от украинските военни! Бях ужасно потресен! Между това, което гледах по телевизията и това, което видях там има огромна пропаст и за мен това е отвратително! Потресен съм как Запада дава на неонацистите оръжие!

В Буча украинците обстрелваха с малки снаряди местата, СЛЕД като са минали руснаците, американските журналисти заснемат филми и приписват всичко извършено от украинците на руснаците!

Знаете ли къде се съхранява оръжието изпратено от Запада? В домовете на хората!

Маша Кременска

«