« Върни се назад Публикувано на 20.02.2022 / 10:07

ОТ „ПОЗИТАНО“ ДО КРАЯ НА СВЕТА

Тази седмица се разбра, че България  е излязла с призив Европейският съюз да разшири санкциите срещу Русия, наложени ѝ заради възвръщането на Крим. Нашето Министерство на външните работи отколе е превърнато в свърталище на женоря, опитващи се на всяка цена да блеснат със своята некомпетентност. Завалийките дори не умеят да се направят по-красиви, когато застават пред камерите, за да прочетата написаните от господарите текстове.

Срамно е празнословието на слугинчетата… Ала в тази история има още един противен елемент – съглашателството на БСП. Самозванците – социалисти участват в правителството и носят пълна отговорност за действията му, които са пагубни за населението на територията BG.

Вероятно сградата на «Позитано» 20 е превърната в развъдник на щрауси, щом иначе разговорливите ѝ обитатели не реагират на заплахите и клеветите, отправяни срещу нашите освободители. Те не правят нищо, за да възпрат въвличането на страната ни в позорната антируска кампания. Вместо да организират широка обществена кампания за обявяването на неутралитет, неблагодарниците подкрепят войната.

Колко трябва да си паднал, че да другаруваш с неонацистите, извършили преврата в Киев?! Убийствата и гоненията на несъгласните с режима им са нещо незначително… По официални данни от 2014 година насам в резултат на атаките на украинската армия срещу населените пунктове в Донбас са загинали най-малко 2500 мирни жители. Постоянно намират масови гробове. Но хората, защитаващи живота и честта си, не заслужават съжаление!… Сега е престижно да се прегръщаш с техните убийци и да ги въоръжаваш. Мръсно е нашето време, негодниците ни налагат своята правилност. И надали има особена разлика между розовогащниците от «Позитано» и украинските садисти… Нали са замесени от едно тесто – да разрушават държавата и да превръщат народа в роби.

За гъвкавите политици от БСП няма значение кой им е господарят. Днес се кланят на малоумния Байдън и на джендърите от Брюксел… А утре… Най-добре е да почнат отсега да учат турски. Защото тяхната реалност не отменя истинските опасности за нас.

Николай Николов

«