« Върни се назад Публикувано на 30.03.2024 / 14:25

ОТ КАКВО ВИ Е СТРАХ, БЕ, ОИК-ВАРНА?! СПАЗЕТЕ ЗАКОНА И НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЕТЕ ПРАВОМОЩИЯТА НА КМЕТА НА ВАРНА ОТ ПП/ДБ БЛАГОМИР КОЦЕВ!

Снощи варненската ОИК заседава по казуса с участието на варненския кмет от ПП/ДБ Благомир Коцев в офшорки от Малта.

Въпреки че има вече официално постъпили документи от Малта, въпреки че има и отговор на ДАНС на писмо отправено към тях от ОИК – Варна по казуса, ОИК – Варна тупа топката с решение седмици.

Снощи заседанието на ОИК – Варна отново не е взело окончателно рашение и ОИК – Варна е отложила взимане на решение за понеделник – 1 април т.г., забележете защо!!! – ОИК – Варна не могла да реши и дебатирала часове наред дали Благомир Коцев е управител, или собственик на офшорните фирми.

Което – забележете!!!! – няма никакво значение! – при нарушаване на ЗМСМА! Дали е управител или собственик – все е нарушил закона и затова трябва да бъде незабавно отстранен като кмет на Варна.

От какво ви е страх, бе, ОИК – Варна?! И кой чакате да ви се обади, че да се натуткате да … спазите закона?!

Ако на Благомир Коцев не бъдат прекратени правомощията като кмет на Варна, това ще бъде знак, че в тази държава няма никакво значение дали спазваш закона или не, единствено има значение кой ще повлияе на решението на контролен орган!

Както, впрочем, влияе и на КПКОНПИ, която още преди месеци трябваше незабавно да отстрани двама заместник кметове от ПП/ДБ от Варна, заради брутално нарушение на закона и участие в частни фирми. КПКОНПИ също обаче е безмълвна и тупа топката, докато мръсните игри и сделки в Сглобката продължават да текат.

Afera.bg

«