« Върни се назад Публикувано на 19.08.2021 / 19:09

ОТ ИЗСЛУШВАНЕТО СТАНА ЯСНО, ЧЕ ГЕШЕВ Е ДОСТА ПО-.ДОБЪР ЮРИСТ ОТ ХАДЖИГЕНОВ. КАТО НЕ ЗНАЕШ КАК ДА ВОДИШ ВОЙНА, ПО-ДОБРЕ НЕ Я ЗАПОЧВАЙ. АЙДЕ, БАСТА, КРОМАНЬОНЦИ!

Явор Дачков:

От изслушването на Гешев пред правната комисия става ясно, че главният прокурор е доста по-добър юрист от Хаджигенов. Безсмислено изслушване. Като не знаеш как да водиш война, по-добре не я започвай. Не могат да се фокусират върху един смислен, ясен и конкретен въпрос с който да го заковат. А и той е доста по-подготвен от тях.

Методи Лалов:

Че Иван Гешев е некомпетентен и нагъл вече знаем всички.

За пореден път обаче днес виждаме, че голяма част от народните представители не знаят защо са в Парламента. Неподготвени, неуверени, немотивирани, некомпетентни, няма как да сложат Гешев на мястото му, а вместо това мънкат и задават въпроси, колкото да не заспят.

Жалко!

Антон Луков:

Добре е, че дават директно изслушването на Гешев в НС. Уви, много илюзии отлетяха в небитието.

И най-вече най – голямата! Онази, касаеща твърдото убеждение на доста парламентаристи, че са по- умни от Гешев.

Не, не са.

Или най- малкото не изглеждат като да са по-умни!!!

Поне да бяха питали как еволюира отношението на Главния прокурор към… разделението на властите.

Веселина Томова:

Трагично фиаско на най-врещящите с мантрата „Гешев“ на уста, които по никакъв начин днес не показаха, че го превъзхождат, както им се иска. Даже напротив! Гешев демонстрира хладнокръвие и както го изкарваха тъп, показа, че срещу него, очи в очи, седят фанфарони. Проучете го тоя зодиак, бе, Гешев е Стрелец, а Стрелец никога не бива да се подценява.

Николай Марков:

От днешните разговори с Гешев в парламента разбрах само едно и това е, че повечето народни представители и за портиери не стават, нежели мафия да борят. С един провинциален милиционер не могат да се оправят, с мафия ще воюват !? Да не говорим, че мозъка на глупавите депутати е голям, колкото на една кокошка, а на умните – колкото на две.

Айде, баста, кроманьонци.

Afera.bg

 

«