« Върни се назад Публикувано на 10.08.2023 / 17:55

ОТ ЕВРОПАТА: „ПРАВИТЕЛСТВОТО ЛИ ВИ ХАКА!“, НИЕ: „ДААА, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И ВАСИЛ ПЕТЕВ СА СТРАШИЛИЩАТА СРЕЩУ КОРУМПЕ ДЪРЖАВАТА! ДУМКАТ ГИ КАТО ЕЛ ЧАПО, АЛ КАЙДА И ПУТИН!“. ТРОШЕТЕ СИ ПАРИТЕ, ТИКВИ, ТРАКТОРИ, ПЕТКОИДИОТИ, КОПРИНКИ! НАКРАЯ СМЕ НИЕ – И СТЕ КАПАНДЪ С ГЪЗА НАГОРЕ!

И докато душата ми пирува в Алачатъ, Чешме, Турция, пак воювам, нема мърдане от български нещастници и български психопатийни нарцисисти олигофрени.

Васил Петев от София. Аз – от Алачатъ, Турция. Моите хора – от Варна. Чуждоземните ни партньори – от САЩ и от Европата. Воюваме. С българските мафиоти, управляващи държавата.

Не дават, корумпетата нещастници, да стартира медийната платформа MediaMall.info и не дават. Брутално терористично хакат както MediaMall.info, собственост на Васил Петев и Веселина Томова, така и сайтовете АФЕРА, BIG5 и още няколко, за всеки случай, белким ни заличат изобщо, унищожат, елиминират, и MediaMall.info никога да не тръгне.

Щото ги е страх плашипутарниците. Късопишковците, които компенсират късите си пишки с нарцистична мегаломания, с брутална арогантност и с огромни пари, естествено.

Чуждоземните ни партньори от Европата са втрещени от ненормалната по мощ хакерска атака, която тече вече дни наред непрекъснато, професионално организирана, и питат риторично: „Правителството ли ви хака и иска да ви премахне!“.

Ние викаме: „Даааааа, Веселина Томова и Васил Петев се оказаха страшилищата срещу корумпе държавата. Думкат ги като Ел Чапо, Ал Кайда, като Путин ги думкат…“.

Много сме страшни бе, баси и опасните типове тия Петев и Томова!

Нямате идея какви пари се трошат за тази безпрецедентна хакерска атака, шокираща по мощ и сила. Кинтите дават същите тия, които в продължение на година ежедневно хакаха сайта АФЕРА – и тогава айти-тата се питаха: абе, кой дава такива огромни пари, щото хакерската работа, нали знаете, изобщо не е безплатна, а е и почасова…

Имат бол пари родните тикви, трактори, петкоидиоти, копринки, дават.

Да си компенсират страхливите комплекси на късите пишки.

Индиректно искат да ни подчинят, да ни контролират, да ни наведат и понеже не им връзва зара, и никога няма да им върже, убиват, унищожават, елиминират, мачкат.

Е-е?!

Трошете си парите, нещастници!

Ще ни бъде, защото сме свободни по дух, а вие сте мишки в капана на собствената си недостатъчност.

Хакайте, трошете си кинтите, после обаче сме ние, когато вашия „дюкяндъ капандъ..“ и от петите ще ви отвинтим бурмите.

Ей като тия чинии ще ви обърнем с гъза нагоре.

И … капандъ!

П.С. Съучастници на тези ПРЕСТЪПНИЦИ са МВР, ГДБОП, Прокуратурата, ДАНС, които не само не си мръднаха пръста за да разследват и разнищят този брутален тероризъм срещу свободната журналистика, но и си запушиха ушите с … банани, да не кажем, нещо друго, вместо банани. За да не чуват. И за да са мълчаливи съучастници в убийство на свободата на словото и журналистиката.

Веселина Томова

«