« Върни се назад Публикувано на 12.07.2023 / 9:38

ОТ ДНЕС ЕС Е ВОЕНЕН СЪЮЗ. АКО ТОВА СА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ, АЗ СЪМ КАМИЛА!

От днес ЕС е друг! Военен съюз.

Решенията на Франция за изпращане на ракети с голям обсег на Украйна, предшествано от решението на САЩ за предоставяне на касетъчни бомби, преминаха тънките червени линии и я хвърлиха във военен режим. Войната преминава на ниво „тактическо“ и дава възможност на Русия да воюва по начин от който досега се въздържаше. Ако жертвите досега ги брояхме със стотици на ден, вече ще ги броим с хиляди. И въпреки уверенията на Макрон, че тези ракети ще се ползват само за отбрана, мисля, че предназначението им е съвсем друго. Поразяването на цели в руски териториални граници с ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ предоставени от САЩ, Великобритания и Франция, ще провокира адекветен и реципрочен отговор от руската армия. За съжаление по отношение на превенцията от употребата на такива оръжия Русия ще действа твърдо, безкомпромисно и решително, каквато е военната й стратегия.

Причината за включването на тактически оръжия във войната се обяснява с пълната загуба на украинската армия на бойното поле, командвана от обединеното натовско командване в Рамщайн.

След едногодишната катастрофа по всички военни направления и неадекватно управление на войските Украйна е изправена пред най-тежкото изпитание – унищожение чрез ОМП. И това е само началото на пълното изпепеляване към което я води НАТО. Повече от 2/3 от териториите на днешна Украйна и сега са унищожени от ползването на боеприпаси с обеднен уран и други радиоактивни боклуци. И това ще се случи не защото го желае Русия, тя няма никакъв интерес да унищожава почвите. Никакъв.

ЕС и НАТО ще воюват срещу Русия с ОМП. Няма такава простотия! И няма по-лесен начин Русия да спечели по категоричен начин тази война с цената на милиони избити човешки същества в самия ЕС. Ако това са европейски ценности, аз съм камила.

Николай Марков

«