« Върни се назад Публикувано на 18.11.2021 / 11:31

ОТ ДВА ДНИ ЛИ?! ПИТАЙ “АФЕРА”, НИНОВА! СЛЕД ХУНТАТА ДОЙДЕ ВОЕННА ДИКТАТУРА!

Корнелия Нинова:

От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата. По негово време беше абсолютно същото: Ако мълчиш и си послушен, си добре. Ако обаче кажеш и една дума, която не харесва на управляващия господар, започва тричането.

След оставката ми и изложените мотиви, разни хора не се свенят публично да лъжат. Новата опорка е, че съм се договорила с Гешев и че когато прокуратурата нахлула в президенството съм се скрила.

Но архивите говорят и казват истината. За любопитните, и свободни хора ги припомням: от площада и от парламентарната трибуна. На зависимите и лъжците ще отговарям само с фактите.

От два дни ли?

Питай АФЕРА, Нинова!

Откакто не сме спрели да си вършим работата така, както и при властта на Борисов, при Румен Радев се случи същото, но умножено по сто – с всички начини и средства се прави опит да бъде убит сайта ни АФЕРА, подложен на брутални хакерски атаки, с всички начини и средства се прави опит да бъде заглушен гласа на Веселина Томова, включително и блокирана за по месец на всичките и профили във ФБ, белким ограничим влиянието и на позиция.

От повече от година пиша, че никаква разлика няма между тикви и зелени чорапи. И че тия сегашните са освирепели до безумие.

Зад всички рецитации на Румен Радев оглушително крещи лицемерие!

След Хунтата дойде Военна диктатура, продажна и надупена на Херо Мустафа.

Веселина Томова

«