« Върни се назад Публикувано на 28.08.2014 / 21:55

От БОСТАНА на Кольо Рашков: „Няма да допуснем нови избори!”. Айде бе, ами ако ви пометем с камъни?

Доган - БорисовКакъвто и да е резултатът от вота на 5 октомври, длъжни сме да намерим формулата за стабилно управление на страната. ДПС ще даде своя принос за това. Нямаме право на избори до дупка. Недопустимо е някой да предизвиква нови избори, ако не е доволен от резултата си на 5 октомври. Ако избирателят е решил да даде пълно мнозинство на някого, ще се съобразим и с това. Ако е решил друго, трябва да намерим формула„, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан.

Който може да разчита знаците зад официалната реч, вече е официално наясно, че ДПС ще „намери” „формулата” с ГЕРБ, въпреки че самият Местан много скрупольозно се обижда на тема БОСТАН.
Та така, значи, няма да допуснете нови избори.
Че кои сте вие бе, от БОСТАНА на Кольо Рашков?
Значи така я „формулирахте” – политически проектчета, ГЕРБ и ДПС, останалите я камилата, я камиларят, и никакви избори, моля ви се, в името на България.
В името на България, която съсипахте!
Ами ако ви пометем с камъне и дърве? Цветанов ли ще пратите или бухалките на Борисов и медийните пикови боздугани на Пеевски?
Какво значи „ще намерим формулата”? Та тя отсега е ясна. ГЕРБ с малко, но не достатъчно и ония от бостана на Кольо Рашков, дето се правят, че уж са „врагове”.
Местан предрече бъдещето ни. Че и избори, едва ли не, „няма да допусне”.
С железни вериги с повишен ток ли ще оградите онези, които ще ви наритат задниците тоя път без бял автобус?
Високомерието е грях. Вероятно и в Корана.
Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

 

«