Публикувано на 21.05.2020 / 9:01

ОТРОВА. ЦЯЛАТА ПРОСЛОЙКА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРИНЕ!

Не става дума за смяната на един, или друг министър, на една партия от съществуващите с друга, трябва цялата прослойка да се изрине и подмени, тя отравя средата точно, както лайната във варненското езеро – със същата скорост и степен на проникване в социално – икономическия живот на страната.

Отрова.

Вода е, ама не точно и риба има, ама не мърда, а се носи по течението.

Пичове от Изправи се.БГ, не знам какъв брейн сторминг е коствало, движение, което се казва ‘Изправи се’ да прави ‘седящ протест’, чес’но!

Георги Дренчев

Коментари 25 за
“ОТРОВА. ЦЯЛАТА ПРОСЛОЙКА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРИНЕ!”

 1. Това е второстепенно… Прави или седнали.
  Важното е дадено обществено явление да е истинско и да е въпрос на кауза, а не на задкулисни сметки. Примери много, при това- различни. Примери за промяна и примери за премяна. Премяната я преживяваме вече 30 години.
  Защото най-лесно се манипулира и използва беден, изтормозен народ. Пък и защото не всеки е Махатма Ганди или Мартин Лутер Кинг. Не всеки „има Мечта“ за всички хора. Някои имат само свои си, лични Мераци…

  1. Така е. И още нещо – не случайно народът е казал:“ За един бит давaм двама небити“, а Христос:“По делата им ще ги познаете“, а не по думите, нали??

 2. Много овце,много овчедушие.Лежете си на дивана,гледайте ТВ, или пък си пийте ракията,спокойно. Сретан Йосич, ще ни освободи от тиквата.

 3. Има ли някой разумен да вярва на това нещо Мая Манолова,на туй нещо Мутафчийски,а за така наречения коронавирус изобщо няма да коментирам!!!

  1. Разумни няма. Безумни-колкото щеш. Вчера, под мой коментар, че не вярвам на мая за протеста един господин ми отговори, че любимеца ми си заминавал и трябвало да свивам. Тоест, щом не вярвам на мая, значи съм привърженик на боко. . Да му имам и логиката!

   1. Паак ще се повторя покрай Коронавируса и действията на Господин Божков,маските паднаха и виждаме кой,кой е…
    Отговорям на Вашия въпрос Господине или Госпожо-ОВЦЕ БОЛ В БЪЛГАРИЯ,не 80%,90% са,сега разбирам защо един в буквалния смисъл на думата бойко методиев борисов ни управлява….
    Аз като видя това възбудено,лъжливо нещо мая манолова,прехвърлям програмата,как всички забравиха,че въпросното нещо беше представител на партия която към онзи момент предложиха пеевски за шеф на Данс,а закона за ЧСИ,ги предлага именно въпросната,и сега същата предлага спасение на същите,които тя ги е удавила….
    Тази е такава играчка,толкова е нагла,играе ролята на доброто овчарче,за да се добере до Властта!!!

 4. Г-н Дренчев, последното изречение е много яко в пряк и преносен смисъл. Интересно, че има ли курабийки, бял роял и голи цици ? Не сега е времето на кюстендислките череши 🙂

 5. Георги Дренчев,
  как си представяш да смяната на един периферен компрадорски капитализъм с друг периферен компрадорски капитализъм?

 6. Днес на връх ХРистиянския + празник Свети Константин и Елена българоубиеца и българомразец Толуп Боку ефенди Асвалт паша ЧЕСТИТИ празника РАМАЗАН БАЙРАМ на талибанския имам подръжник на ИДИЛ главния БГмюфтия Мустафа Алихаджи
  Ана връх на НАЙ-светлия ХРистиянски празник ВЕЛИКДЕН плаши всички бг християни с трупове ,морги,чували с трупове и бетер времето на КОМУНИЗМА изпрати армии от ченгета сержанти -плашила да гонят и наблюдават кой ходи в ЦЪРКВИТЕ но такова презрително и плашещо с трупове отношение към близките до ЛОЯСАЛОТО му сърце МЮСИЛМАНИ НЕ виждаме

 7. Японците шели да пресушават варненското езеро.
  Ще изнасят тор за Нидерландия,хвост за Италия и материали за полупроводници за Сомалия.
  През това време Варна ше сере в морето докато и то се напълни и пак пресушаване ,износ и т.н.
  Може да се отвоюва от морето зоната между Калиакра и Галата по примера на Нидерландия и да се направят плодородни острови от лайна.После ще ги парцелират по на 200 квадрата и ще ги раздадат на населението за самозадоволяване. Навремето Конгфу му викаха,Цял квартал е кръстен във Варна на тази гениална манипулация.

 8. Какъв интелект лъха от тази муцуна с постоянно подръпващата се маска! Какъв огън в погледа! Каква дълбока мисъл! такъв му е и целият „екип“ – квачки дебелогъзи, грозотии вещерски и куп крадливи чичови момченца. Да, цялата тази групичка – вън! Долу! Метлата, голямата метла!

 9. Не търсете кусури на протестите. Прави, седнали, легнали – важното е да ги има ! Ами че ние сме работодатели на политиците! Нормално е да седим, а те да дават обяснения прави.

  1. Извинете , вие герберски трол ли сте или наистина сте наивен или наивна!?
   Знаете ли колко пъти фалшивите протести спасяват Тиквата!?
   Сега предстоял протест на Курнелата.
   А защо тя не позволи да подкрепят протеста на Възраждане?
   Защото и тя и Коцето са фалшиви опозиции и от американското посолство не им разрешават да свалят Тиквата , а само да правят “парлама-протест“!
   Анадънму , андъстейн , понятно или ясно ли ви е!?

   1. А ти, какво решение предлагаш, за премахване на цялата тази помия?

    1. Аз и друг път съм го казвал-първо трябва от тук да се изметат американците с базите им и след това да се опитаме да направим държавата си независима!
     Но това няма как да стане чрез зависими от американските боклуци хора като-Борисов , Нинова, демократите-неандерталци-пет ли шест партийки , и др. подобни!
     Патриотите и те са зависими от тях!
     Въобще в момента е пълна смрад!
     Нали знаете , че президента е вербуван от американците още като е специализирал там!

    2. йьорист с временно отнети права,завършил "South-Nort Semi-Free University of Law" , Трявнa Сити каза:

     Само един реален Херкулес може да изчисти тия от 30 години ,без 6 месеца, неизривани и задръстени чак до покрива с всякаква предимно духовна мърсотия ,тези български „Авгиеви обори“ !

   2. И за кое по-точно „Възраждане“ става въпрос? За това на Коцето, онова от 1990-а или за площада? Някаква АНАЛЛОГИЯ? А Мая не я слагайте до Бриго Аспарухов, моля! Някакъв дисейбъл ви гони.

   3. „На мегданя побиха трофея.

    Само един човек се мяркаше там, като един призрак.

    Той беше Мунчо.

    Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана.

    Обесиха го на касапницата.

    Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира“.
    Това е епилога на „Под игото“.
    Виж кои правят опити да протестират: „лудото“ Коце, Корнелия, Мая и толкова. Когато осмиваш малобройните опити за протест, предложи решение и за други водачи на по-масови протести.
    „Победата има хиляди бащи, загубата винаги е сираче“.
    „Колкото повече глупости правя, толкова по-популярен ставам“

   4. Е, не те ли е срам да караш съвсем през просото!! Забравяш ли, че по телевизията се излъчват заседанията на парламента?? Не зная освен Нинова и хората около нея /и Преидента, но той е друг фактор/някой друг да му казва право в очите, това което мисли за него и политиката му, да заявяват открито, че не приемат никакви задкулисни договорки с него и да не му се подмазват, независимо от всички простотии, които се опитва да им спретва!!

    1. Извинете, горното е към „хм“,но и още
     нещо – БСП се оказа единствена парламентарна озиция и в момента явно е ангажирана с изготеяне на задълбочени, конкретни и комплексни алтернативни варианти за подпомагане на хората без доходи, на дребния и среден бизнес и на общините, а извънпарламентарна опозиция междувременно може да оказва натиск отвън.

 10. Сложите ли всички под един знаменател, не правиме нищо. Това е опорна ночка за пране на безверието и нищетата на духа. Чаооо на промяната!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *