« Върни се назад Публикувано на 06.03.2023 / 13:40

ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕ ТОЛКОВА СИНЯ КРЪВ У НАШЕ СЕЛО, ИДЕЯ НЯМАМ! АЗ СЪМ СИ СЕЛЯНИН, БАТЕ! АКО НЕ ВЯРВАТЕ, ПИТАЙТЕ КОРНЕЛА!

Домът не е инвестиция, домът е зона на удоволствие, мястото, където можеш да се събереш с приятели в домашния си киносалон, да погледате филми, да вечеряте…

Дотук изслушах изложението на господина с бялото сако, който е поканен в Нова ТВ, за да коментира недвижимите имоти като инвестиция.

Странно, но се сетих за две неща.

Първо се сетих за къщата на прадядо ми Петър и чинка Пейка с тупалката в ръка, и второ за снощното разследване на Мариана Ван Зелер по National Geographic, посветено на ЛСД.

Ще кажете, няма връзка! Има, пичове, има.

Чинка Пейка, оня с белото сако и киносалона, както и ЛСД-то са в пряка корелация помежду си. Или с други думи, има зависимост между тези случайни величини, уважаеми зрители. Сложно е за обяснение, ама не се съмнявайте, вярвайте ми на сляпо, връзка има!

Вижте, ние живеем във време, в което е изключително важно да си гъвкав. Като Настимир например. Аз с огромна радост очаквам много скоро десетки български бизнес-интелектуалци да започнат да влагат своите спестявания в краставици. Щото на краставиците най-много им расте цената. Все пак – биткойна си е биткойн, ама краставиците са с пари! Още Софроний Врачански го е казал.

Или с две думи – нормално да имаш киносалон вкъщи, ако търгуваш с краставици. Особено онлайн.

П.С. А бе, откъде се взе толкова синя кръв у наше село, идея нямам! Крипто – земеделец, до крипто-земеделец. И всички, по смокинг, у киносалона.

Забележка: Моля да бъда извинен от лицата с частни киносалони. Аз съм си селянин, бате! Ако не вярвате, питайте Корнела!

Васил Петев

«