Публикувано на 03.01.2022 / 14:51

ОТКОГА СЪВЕТИТЕ НА СЛАВИ ЗА ВЪНШНА ПОЛИТИКА СЕ ОБЯВЯВАТ ПО ЦЕНТРАЛНИТЕ МЕДИИ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОГАТО СА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО?

Откога съветите на Слави за външна политика се обявяват по централните медии – още повече, когато са национално предателство?

Евгени Чечев

Колаж: Мишел от Съпротивата

Коментари 51 за
“ОТКОГА СЪВЕТИТЕ НА СЛАВИ ЗА ВЪНШНА ПОЛИТИКА СЕ ОБЯВЯВАТ ПО ЦЕНТРАЛНИТЕ МЕДИИ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОГАТО СА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО?”

 1. Президентът на САЩ свика спешно КСНС заради исканията на Слафчу…
  Наркомана да му сменят дилъра 😀

 2. Имам предложение:
  Да му се изсерем в голямата предателската уста на тоя кух маркуч от Учиндол , че да разбере най накрая кой е .
  Мръсен предател на род и родина.

 3. Пълно падение за комплексирания селски ерген, заритал да го имат за по-така американец. Досущ като американските му „Late night show“ колеги се видя че си е продал гъза на глобалистите.

 4. Балканите – зона свободна от оръжия и войска!
  Балканите – зона на братството!

  Еееех, Слави – плевенски войводо.

  Като космополит, човек на изкуството, интервюирал над 5000 артисти от целия света, да беше издигнал тез лозунги на чистата човечност!

  Ама – на, не става.
  Пишат сънародниците из Форумите, че многоимането било по-ценно от най-ценното – свободата, честта и националното достойнство!

  А как вълнуващо тупкаха сърцата ни, кога думкаха барабаните на бенда ти:

  „Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода – бой за чест и свобода, за мила рода.
  О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.

  Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем,
  че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове.

  О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.“

  ………………

  Слави вместо подигравката „дигитален вот“, върни обратно истинското гласуване с хартиената бюлетина, така както е в големите демокрации – Германия, Франция, Израел, Италия …

 5. Управленската трагедия на ИТН се изразява в това, че Слави разбира от външна политика толкова, колкото и Тошко Африкански от култура.
  А мен за тях ме боли к*ра.

 6. И няма нищо по нормално от ам. военни бази в Сирия (14 на брой) и в Ирак ( 28 на брой) и никакъв знак на недоволство от Европейското ни СЕМЕЙСТВО, или от тн. международна общност, ма ние сме в дълбока синегрия и сме приготвили още два милиарда за ам. авиончета . Отвратителен лъжовен свят, скъсал напълно връзката си с Бога. „Plusieurs bases US auraient été attaquées en Syrie durant les dernières 24 heures“

 7. Това,което се пуска от американското посолство от името на куция кон е много ЛОША СДЕЛКА.

 8. Ако си мислите че това което казва славчу наркомана не е говорено преди това с фигуранта слаботоковия малоумник и простия киро се лъжете много!

 9. Евро-съюзът забранява татуаза с цветове защото боята може да доведе до генетични аномалии в организма???
  Задължителните Вакси явно са БЕЗВРЕДНИ!!!
  Луди Хора!!!

  1. Ангел Кунчев: Омикрон вероятно ще измести сезонния грип???

   Как едно вирустно Измества друго??? Явно зависи коя ВАКСА се продава повече!!! С Грипните ваксини поддържахме Грипа…сега дойдоха за Короната!!!
   Бизнес медицината в Действие ???
   Нали Кунчеф Рокфелерский???

 10. Вече казах, че Бай Чалга е измамник и не е това, за което се представя. Ама какви са тези дето му вярват? Мунчовци или учиндолски идиоти? А може би бели цигани?

 11. Аз утре ,ако взема Паметника на Руската армия под аренда,ще имам проблеми май единствено с рисувачите на графити !?!?!?!

  Промениха се нещата ,едва ли някой ще го отрече ?!

  Всъщност… до тук… няма Новина.
  Нищо няма.

  Венсеремос.

 12. Абе кух маркуч,толкова ли ти струва „патриотизъма “ ти .Визи за държава създадена от дявола….
  Плюя ти в сурата ,миндил миризлив долен предател ,да гориш в ада копеле безродно

 13. Ако гледахме и копирахме каквото правят гърците със Северна македония, въобще нямаше да стигнем до тука……..Ама българските „политичета“ толкова си могат…..България е печелила всички битки-заради генералитеи войниците си, а е губила войните заради „политичетата“ си-просто толкова си могат……..

  1. Симо за С.Македония им е от Кумова Срама пред Народа но за разделянето на Егейско море с Турция яко ги притискат ЕВРО-партньорите им!!!Седнат ли в Хага няма начин да не го разделят!!! Така ще е и при НАС!!!Отначало ги признаваме а след някоя годинка с такива Трифон-Кирчовци …и едно обединение на Македония!!!Ще ни ръфат Залък по Залък!!!

 14. Идентифициран е мъжът, избягал в Северна Корея

  Идентифициран е мъжът, избягал от Южна в Северна Корея. Той е гражданин на тоталитарната държава, който през 2020 година е избягал от режима,

  1. Там стигнаха до Бройката от Холокоста!!!Да останат и малко живи за Новия Израел!!!

 15. Докато американското посолство в София начело с американския генерал-губернатор на българската задморска колония на САЩ, не спрат да се месят във вътрешните работи на суверенна държава като България, и да назначават свои марионетни политици като местна, туземна, колониална администрация, промяна НИКОГА няма да има!!!!!
  Американското посолство управлява България и назначава правилните политици и бизнесмени от 1989г. насам, т.е. вече 32 години!
  Първият американски генерал-губернатор на България беше щатският посланик (Мар)Сол (Со)Полански(Saul Polanski, 1926 – 2016), заемащ поста съответно през периода 1986-1990 година.
  Всичко това трябва веднъж завинаги да се разбере и проумее от тъпата, проста, малоумна, безмозъчна и ниско образована българска рая, наречена кой знае защо народ!

  1. Ето списък кои са БГ премиери;
   Андрей Карло Луканов-дядо му е кримски ЕВРЕИ караим /суържател на Къкринското ханче,Дедото на Луканов и сестра му са ИСТИНСКИТЕ предатели на Левски на турците защото смятали че им взел 2 торби с актъни -златни монети/
   Сергей ЯКОВ Станишев-роден в ХЕРСОН-Украйна ЕВРЕИН по майкаДина Мукхена еврейка хазарка от Биробиджан.Възхода и падението в политиката на Сергей Яков Станишев СЪВПАДА с назначението и уволняване на шефа на МОСАД -генерал МЕИР ДАГАН
   Филип Димитров-произход еврейски хазарски родата му живеят в Тел Авив Израел
   Иван Костов-школован в ГРУ Кременчук Украийна да работи за РУСКИ ЕВРЕЙСКИ интереси водещ офицер на Костов арменски горски ЕВРЕИ пол.Кириястиджян ГРУ
   Симеон Кобурготски-издънка на унгарския ЕВРЕЙски род Кохари/на иврит Планински/.Кохари били хитри търговци купили си с парите австрийска благородническа титла.Симеон вербува многократно от руски еврейски кръгове след като му изкупили дълговете на хазарт в замяна Кобурготски изпълнява ЕВРЕЙски искания и прищевки като например посредник м-у Мароко и Западна Сахара за спорни територии на Марокански евреи-сефаради
   Бойко Борисов-майка му Венета има еврейска жилка а дедо му Борис/с истинско име БАРУХ е от еврейския род БЕХАР/
   Кирил Петков-на младини заедно със с-вото си заминават за КАНАДА после започва курс в ХАРВАРД където спечелва симпатиите на световноизвестния професор по Икономика ПОРТЪР /агент на МОСАД/ който свързва Киро с екипа на израелската “CIY GLOBAL“ на бившия израелски шеф на МОСАД -генерал Дани ЙАТОМ/украйнски евреин от Черневци/
   Като прибавим и бившите външни министри С ЕВРЕЙСКИ жилки Соломон Паси ,Нейнски и Младенов
   Шефовете на фондация “Америка за България “90 % са от еврейски произход Бившите посланици по гербаво време на САЩ,Русия -РУБЕН и ИСАКов бяха евреи ,сегашната посланичка на Швейцария КОЕН е еврейка
   САЩпослник Херро Мустафа еврейски мизрахи корени можем да кажем че НЕ САЩ а ИЗРАЕЛ ЗАДкулисно управлява България при това НЕ в полза а в УЩЪРБ на България имайки предвид че България е на първите места по смъртност ,бедност и и на последно по здравеопазване ,външни инвестиции и стандарт живот

  2. И всичко това заради пророка, който водил народа 40 години из пустинята и го завел на единственото място, където няма … много неща.

   От Уикипедия.

   „Въпреки ограничените природни ресурси на страната, интензивното развитие на селското стопанство дава възможност на Израел да задоволява нуждите си от храни, с изключение на… !зърно и месо!

   Други основни продукти от вноса, са изкопаемите горива, суровините за промишлеността и военното оборудване.

   Израелският износ, е главно на плодове и зеленчуци, фармацевтични продукти, софтуер, химически продукти, военно оборудване и обработени диаманти.

   Туризмът, особено религиозният, е много добре развит отрасъл с добра инфраструктура.
   Годишно страната се посещава от 3 милиона туристи.“
   …………………………..

   Днес техния човек в МС наблегна за чудесата, които очаква българския… туризъм.
   Но растеж с услуги/туризъм не се постига.

   Тъй че пак стигаме до ресурсите – човешки и природни.
   На каквито Балканите сме пребогати!
   😉

 16. Скопие са създадени от сръбският национализъм …продължен от СОРОСКИЯ нихилизъм под ам. ЗАКРИЛА!!!
  Нито КРАЧКА НАЗАД!!!

 17. Само Пламен е прочел поста на Слави както трябва.Иначе плювачи и родолюбци дал Господ!

 18. Много малко иска. А може да ни изградят безплатно 4 блока на АЕЦ Белене, две ескадрили F-35 и четири F-16, а и да не забравя завод за автомобили и полупроводници и филиал на НАСА.

 19. Велика сделка, няма що! Визи срещу национална чест и достойнство!? Другарят на Мултигруп излезе голям тъпанар! Вари го, печи го, чалгарят си е чалгар! В главата му само глупости и простотии! Трифонов не е ли чувал съселяните му в Учиндол да споменават замяната „кон за кокошка“ или се прави на големият световен политик?! Щото това е точно такава замяна – историческата истина за неща, които нито са в дневния ни ред, нито пък са особено привлекателни или ни носят някаква осезаема полза! Добре ще е неговите „ментори“ да му разяснят кое какво е и как се случва, политиката не е като да продаваш мартеници в подлеза на Шератон…

   1. Както и да го четем, Трифонов е изпаднал в когнитивен дисонас с това предложение. Aко РСМ изпълни договора с България, ги пускаме да преговарят с ЕС. Това искаме ние. От какъв зор тогава САЩ ще ни отменят визите и Нидерландия ще ни вдига ветото за Шенген, след като вече няма да има пречки за преговори? Визите и Шенген нямат нищо общо със „случая Македония“. САЩ спокойно могат да отменят визите и Нидерландия да ни пусне в Шенген, но после какво?! Славчо, извинете, г-н Трифонов, пак се изходил, извинете, произнесъл по проблеми, които бъкел не отбира, извинете, нищо не разбира. Най-добре да се върне на варианта с двамата космонавти – по ще хване дикиш…

 20. По всичко изглежда, че тези от централните медии не са се ваксинирали своевременно и са преболедували COVID-19.
  Това е така, защото преди малко чух по радиото (централна медия) да съобщават за резултатите от някакво нАучно изследване, разкриващо, че преболедувалите COVID-19 губели 30% от коефициента си на Интелигентност (IQ) – демек ваксинирайте се, за да не оглупеете.
  Да, ама от централните медии, както посочих, май не са направИли вакЦинации и сега са с 30% по-ниско интелигентни.

 21. Е хубо ,ама защо нищо не се казва за българо-сомалийските отношения и сомалийските инвестиций в БГ корабоплаването ?

  Кви скрити лимонки има в БГ политиката,няма да казвам…

  И кухи лейки се намират.

  Бачо ви Кольо ,колко пъти ви каза,че България е като шебека- задника и свети отдалече…

  Венсеремос.

 22. ИТН = ИМА ТАКАВА НАПАСТ
  Прислужникът Нефелен ! (нескопосник)

  Учиндолският клоун е слуга на Тримореца Кариерист, като се обявил срещу избирането на Корнелия Нинова да стане председател на парламента .

  Свинските черва : в масонската ложа „Слънце Ориент“ на бившия директор на свинекомплекса в Маноле Георги Гергов се вихрят Румен Радев, Слави Трифонов, Николай Копринков, Сотир Цацаров, Николай Узунов..

  Продажният Чалгар некадърен да създаде семейство, ще управлява държавата с чалгаджиите .

 23. След като сме неспособни да защитим тази част от България, да идват албанците и да се свършва тая мъка! Сега може да ме заплюете, и г-жа Томова да ме изтрие, а и аз няма да съм жив след 30 години, но вие да сте живи, за да кажете: Бай Генчо беше прав!

 24. Никой в тази публикация или коментиращите май не е чел какво написа Слави. Четете бе ХОРА !

  1. „След като американците толкова много искат Северна Македония в Европейския съюз, нека гражданите на България, както гражданите на повечето държави в Европейския съюз, да нямат нужда от визи, за да отидат в Америка. Тоест ние сме пълноправен член на ЕС и българските граждани, тъй като са европейци, нямат нужда от визи, за да отидат в Америка.
   И второ, отново, тъй като сме пълноправен член на Европейския съюз, България веднага трябва да стане член на шенгенското пространство. Аман от чакане, чакални и уж сме европейци, ама сме по-малко европейци от истинските европейци. Така че – без визи за Америка и членове на Шенген веднага“
   Както и да го чета е национално предателство!

 25. За какво му е виза в САЩ на Слава, да не е обърнал резбата и да отиде да се пише джендър там! Или брак ще сключва с някой?

  1. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

   Според компетентния лорд Евгени Минчев Славчо си е педераст.

  1. Призова да изтъргуваме Македония (т.е. историята си , то друго не ни остана – нямаме настояще и бъдеще) за безвизов режим със САЩ и влизане в Шенген. Явно натискът е голям и Чалгарят се опитва да смекчи удара на предстоящото национално предателство с подобни залъгалки. Всяка от четирите партии в коалицията трябва да знаят, че са политически трупове след глупостите, които се очакват и най-вече предаването на Македония.

   1. Че за какво ни безвизов режим? Напротив- българите от Сащ трябва да се завърнат в Родината.
    Несравними категории. Поне да беше поискал премахване на базите или освобождаване на България от участие в пландемията. 🙂 Шегувам се, разбира се, макар че нещата са сериозни.

 26. Не съм убеден, че ако се даде зелена светлина, на така наречената част от България, Северна Македония, поради какъвто и да е предлог, положението и отношението ще се подобри, от тяхна страна!!! Дори съм склонен да вярвам, сигурен съм, положението и отношениято ще се влоши, много повече от сега, без да можем да направим, каквото и да е вече!!! Политици, как ще изтъргувате кръвта, на хилядите наши воини, за обединението на България, със ЧЕСТ или ПОЗОР!?!

 27. Слави е минало – в чалга -бизнеса си и несбъднато настояще – в политиката. Не му обръщайте внимание, той просто не знае какви ги върши, простете му, като на болен човек.

  1. А умишленото подвеждане на зрителите лани?
   Баѝ Сандокане, докараѝ един Бенгалски тигър да мине през тенекиения дворец и после по жълтите павета, моля те

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *