« Върни се назад Публикувано на 30.07.2021 / 17:01

ОТЕГЛИХА МАСОНА ОТ ЛОЖАТА НА ГЕРГОВ, ПРЕМИЕР ЩЕ Е ПЛАМЕН НИКОЛОВ

Адвокатът Петър Илиев, почетен консул на офшорната Барбадос, спряган до последния момент за номиниран като премиер от „Има такъв народ“ в последния момент е бил отеглен.

Повод били уж медийни публикации, но ако питате АФЕРА, Слави умишлено бе пуснал „стръв“ в лицето на Петър Илиев, за да клъвнат журналята в грешна посока.

Иначе Петър Илиев e масон „ратай“ в Пловдивската Масонската Ложа „Слънце Ориент“ на Георги Георгов, която обаче не е призната официално и по -скоро е ложа по интереси, и в която както първа оповести АФЕРА при сформирането на служебния кабинет на Румен Радев членуват Пламен Узунов, Николай Копринков – „видните“ кадровици на правителството на Радев, и самият Радев. Твърди се, че в масонската ложа членува и Слави Трифонов.

В друга масонска ложа пък „Софийски приятели“ е Николай Цонев и Стефан Янев.

Петър Илиев е близък и до Огнян Герджиков, който „надграждаше“ ГЕРБ в първото служебно правителство на Румен Радев. Именно Герджиков еднолично предлага Петър Илиев за адвокат на годината за голямо учудване на множество адвокати от колегията.

В същото време адвокатът Петър Илиев е зет на едно от знаковите имена на БСП – Пламен Червеняков, когото спрягат като „дясна ръка“ на Корнелия Нинова.

Преподавател по конституционно право в СУ, а в Катедрата го води друг служебен премиер, този на Плевнелиев  – Георги Близнашки.

При Румен Радев са взимане на мандата „Има такъв народ“ представиха като свой премиер – Пламен Николов.

Той е тясно свързан с град Шумен. Средното си образование получава през 1995 г. в Хуманитарна гимназия „Йоан Екзарх Български“ – гр. Шумен с профил „История и археология“. Образованието си продължава в СУ „Св. Климент Охридски“, където завършва магистратура по Философия на науката. Специализира в Австрия със стипендия „Ернст Мах“ в Университета на Клагенфурт. Доктор по Философия на правото , политиката и икономиката. Има над 15 годишен опит в бизнес развитието и управлението на проекти.

Пламен Николов оглавява офиса на американска компания за Европа, Азия и Африка като отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара с над 600 търговски В2В партньори. Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Спортни федерации и Олимпийски национални комитети.

Afera.bg

«