Публикувано на 09.04.2021 / 11:28

ОТВЯ ГИ ДЪНКАТА, АКО РАЗБИРАТЕ КАКВО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА!

На 16.03.2021 АФЕРА написа:

„ДЪНКА“, ДО ГЕРБ ЛИ Я ДОКАРА? МОРСКОТО УЖ СИ ЗАВЪРШИЛ, ПЪК НА „ТИТАНИК“ СЕ КАЧИ

https://afera.bg/%d0%b4%d1%8a%d0%bd%d0%ba%d0%b0-%d0%b4%d0%be-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%bb%d0%b8-%d1%8f-%d0%b4%d0%be%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%bc%d0%be%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%be/

Днес медиите се дивят:

Отвя ги Дънката, ако разбирате какво искам да ви кажа, а защо, сещайте се сами!

Afera.bg

 

Коментари 20 за
“ОТВЯ ГИ ДЪНКАТА, АКО РАЗБИРАТЕ КАКВО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА!”

 1. Тя Чочолина изкара два мандата в парламата на ботуша. Таз мома да не е по-грозна? Преди години на любовниците им купуваха тила „мис едикояси“. Парламата явно е деградирала тотално.

 2. „Мъж в испански затвор за наркотрафик има новата звезда на ГЕРБ Славена Точева, избрана за народен представител във Варна с повече преференции от здравния министър Ангелов и с явната и неслучайна подкрепа на хората на местния бизнесмен Дидо Дънката.
  Нейната удивителна история ни беше разказана от върховете на бизнеса във Варна и Шумен, където тя е позната по господата до нея. Когато човекът, от когото красавицата има дете попада в испанския затвор – ако се вярва на деловите хора от морската столица, тя става близка с Христо Николов. Неговата съдба е удивителна: от шофьор на червения кмет Краси Костов, явно поради много информация и лоялност, той е издигнат до общински съветник от БСП.
  Кметът обаче се изпокарва с тогавашния силен човек в левицата като неин оргсекретар и също така местен депутат Димитър Дъбов, което не му донася следващ мандат, а властта преминава в ГЕРБ. Шофьорът му – общински съветник пък, сигурно поради някакви посреднически заслуги, се озовава шеф на Титан БКС. Това е почистващата фирма в града, част от групата от дружества с подобна дейност, позната и в София и много близка до ГЕРБ, където в работата съдружници са и братя Домусчиеви.“

 3. Гуцьо Гуцев Медузанов - аверче и бизнес ортак на Дънката каза:

  Говори се, че Дънката излял един куфар пари да правят преференции на туй малкото курве.Курвето започнало своята „кариера“ като хостеса по варненските дискотеки(каквото и да означава това).
  Интересна подробност е, че съпругът на това курве понастоящем излежава в Испания многогодишна присъда за трафик на наркотици в особено големи размери.

  1. Абе тази девойка не работеше ли в „Мартинели“ преди 7-8 години.

 4. Каналите са отдавна, менят се само калджийте и каналджийките! Панта рей!

 5. Обичам да цитирам Иван Славков-Батето: „То, красива и млада – всеки може.“

 6. Как свършват тези момичета, действително ми е жал. Четете Емил Зола и Балзак! Кой ли пък чете книги днес!
  Малко са такива като Роксолана!

  Още повече ми е жал да българския народ! Да я докараме до такъв парламент….. пълен резил!
  Днес имах работа тук-там и много хора с що-годе нелошо образование ми казаха, що се ядосваш толкова, нали ние си имаме работа….. Днес имаш утре нямаш. Не разбират, че живеем заедно.
  Никакво гражданско общество няма в България – и това са 30 години „демокрация“…
  Да ми счупи човек главата колко подскачах по онези митинги педи 25 години… Тогава имах мъдри гаджета, които ми пожелаваха дано някъде да ме набият, че да се осъзная…
  Прави сте били, моите извинения!

  1. До мацка-Роксолана е една. Жервез, Нана, графиня дьо Ресто с лопати да ги ринеш.

 7. Тази с преференциите(ясно е как ги е получила – играли са пари от чекмеджета, долапи, буркани и т.н.) е съдружничка на Дениз Сакалъ в „НАЗДЕС“ ЕООД. Таткото на Дениз Сакалъ е управител на „Напоителни системи“ ЕАД – клон „Черно море“. По името се досещате на коя партия е активист. Световнонеизвестната Славена Точева с какви свои умения, знания и можения ще допринесе за развитието на парламентаризма в България, и в частност за развитието на качеството на живот на народонаселението на републиката?!…

 8. Е аз пък пак да си попитам ; нали във Варна се кандидатстваше онуй министърче (пингвинчето) с изкуствената растителност на кубето ?

  Да не го изритаха варналии ей, защото кой ще ни плаши с многобройни чували с трупове ?

 9. Това е мое кадрово назначение. Има богати познания, особено по някои вапроси.

 10. Ей с тия дисаги тази кака да не отвее нашата любимка – компаньонката Десито !

 11. С дупетатки като тая и мая парламентът ще е салон за тайландски масажи.
  Невероятно порно с 6805 преференции по гербаджийски.

  1. Като я видях и дума по дума същия въпрос изникна и у мен. Но няма да има прескачане, ще мине по всички стъпала (разбирай кожени такива), катерейки ерархичната пирамида!

 12. Не съм запознат с варненския underground ама този Дънката не беше ли виден контрабандист?
  Още ли не е на топло? Явно цака здраво или играе с властта.

  1. Листата на Герб във Варна – В. Горанов. Преференциите – Дънката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *