« Върни се назад Публикувано на 09.10.2019 / 17:25

ОТВРАТ! СТОИЧКОВ, ХАБЕР ИМАШ ЛИ КОЛКО ОТКРАДНА ТОЯ, ДЕТО ГО ПОЗНАВАШ „ОТ ДЕТЕ“? ОТ ИЛИЯ ПАВЛОВ, ОТ ШВЕДСКИЯ, ОТ ДОГАН ИЛИ ОТ … „БЕЛА МАГИСТРАЛА“ ГО ЗНАЕШ?! СРАМ, ЧЕ ЛИЛИПУТЧЕ ПОЗВОЛЯВАШ ДА СЕ КАТЕРИ ВЪРХУ ИМЕТО ТИ! /ВИДЕО!/

ОТВРАТ! СТОИЧКОВ, ХАБЕР ИМАШ ЛИ КОЛКО ОТКРАДНА ТОЯ, ДЕТО ГО ПОЗНАВАШ „ОТ ДЕТЕ“? ОТ ИЛИЯ ПАВЛОВ, ОТ ШВЕДСКИЯ, ОТ ДОГАН ИЛИ ОТ ... „БЕЛА МАГИСТРАЛА“ ГО ЗНАЕШ?! СРАМ, ЧЕ ЛИЛИПУТЧЕ ПОЗВОЛЯВАШ ДА СЕ КАТЕРИ ВЪРХУ ИМЕТО ТИ!Изслушайте това „непосредствено“, „естествено“ видео.

Не, че е изненада подобен тип отвратително лицемерен пиар по време на избори.

Който, апропо, води единствено до отврат.

Стоичков, ти имаш ли хабер от Варна, бре!

Хабер имаш ли колко открадна тоя, дето го познаваш „от дете“?

От Илия Павлов ли го знаеш, от Шведския ли, от Доган ли, или от „бела магистрала“ с хай – качество, или от Горе на черешата?

Много работел, знаел си го как работел, а? Горе на черешата ли работи?

Срам, Стоичков, срам, че лилипутче позволяваш да се катери върху името ти и да го използва за пошъл пиар!
Защото, ако беше честен, Стоичков, щеше да мълчиш! И да не плещиш глупости за човек и компанията му, която отдавна трябваше да е в затвора!

А не е в затвора, защото Варна е важна на МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА С КОНСИЛИЕРИ – ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО ВЪВ ВАРНА, СТОИЧКОВ, НЯМА НИТО ЕДНА ПРОВЕРКА ДОРИ ЗА КОРУПЦИЯ! А НЯМА, ЗАЩОТО Е В СИМБИОЗА СЪС СЪЩАТА МАФИЯ!

Аре, много здраве на Боко, на Маджо, на Таки, на Къро, и вся остальная! Дето налапаха Варна с удобното „дете“ Портних! И бегай бързо, че ми се повръща!

Afera.bg

«