« Върни се назад Публикувано на 20.11.2021 / 19:26

ОТВРАТИТЕЛНО Е ДА СЕ ЖИВЕЕ В СРЕДА НА ПРИМИТИВНИ САМОУБИЙЦИ. ЗОМБИТА, КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ СПАСЕНИ ОТ ПАЛАЧИТЕ СИ

Впечатляващ е броят на екземплярите от популацията българска, които приемат съвсем чистосърдечно, че Радев ги е спасил от комунистите, от мафията и смъртта. Милите. Научно е доказано, че човек вижда само това, което иска да види и се изчерпва, когато достигне нивото на собствената си некомпететност. Няма изключения за тези закономерности и когато самият аз видя симптомите за начално човешко гниене ми става мъчно. Разпадането на вътрешната морална система и заместването и с цинична е част от тази деволюция, превърнала много човешки същества в бездуховни земни твари.

Другата категория твари пък приемат императивно, че служебното правителство на Радев /разбирайте на Херо/, е постигнало нещо. Лично аз виждам единствено отстъпление, което на вас може и да изглежда като „революция“, но на практика е замитане на виновността чрез иновационен политически подход.

Да, повечето от тварите няма как да оценят тези процеси, защото тяхната пирамида на потребности е още в начален градеж, но това не означава, че няма да платят своята цена. Като за начало, радикализацията на държавните власти по отношение на инжектирането с пробни разтвори, напълно одобрено и подкрепено от Радев, вкара под земята няколко хиляди човека само за шест месеца. Като включим към това и невъзможността за достъп до здравни услуги – заминават в обратния канал още десетки хиляди твари. Отказът на държавата /тя е подменена с мафия/ да се намеси отговорно в спекулата на вътрешните пазари /подобно на Гърция/ ще вкара под земята поредните зомбита, които дори да вкараш в концлагер и да ги изкъпеш по нацистки модел, пак ще се чувстват спасени от палачите си.

Отвратително е да се живее в среда на примитивни самоубийци! На престъпни и корумпирани псевдополитици, на професионални нагаждачи, на пълни фалшификати, на беззаконие, на цинизъм и лъжа.

Все неща, които убиват всяка секунда.

Николай Марков

«