« Върни се назад Публикувано на 07.04.2014 / 17:39

ОТВРАТИТЕЛНО, ГОСПОДИН ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР! СКАЛЪПИХТЕ И КЛЕЙМОСАХТЕ ЖУРНАЛИСТ КАТО ХУЛИГАН! И ПРИ ЦВЕТАНОВ НЯМАШЕ ТАКОВА БЛАТО В МВР!

 

Както прогнозира АФЕРА още в неделя, варненската дирекция на вътрешните работи най-накрая измъдри и скалъпи обяснението си за безобразието си, извършено спрямо журналиста Георги Александров, за което съобщи първа АФЕРА. След три дни умуване, най-после в официалния бюлетин се появи съобщение за случая, предварително предречено от нас как ще бъде написано:

 „На 05.04. т.г., около 00:10 часа, е получен сигнал от екип на «Бърза помощ» за лице в безпомощно състояние в градинка на ул. «Страхил Войвода». На място е установен Г.А. на 32 г. от гр. Варна, неосъждан, който е прегледан от медицинския екип и освободен, при което мъжът изразява бурно несъгласие, извършва непристойни действия, нарушаващи обществения ред, изразяващи се в явно неуважение към служителите на медицинския екип и на полицията, като е отправил към тях обиди, нецензурни думи и псувни. Г.А. е задържан за срок от 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство.”

След прочетеното, можем единствено ДА ИЗРАЗИМ ОМЕРЗЕНИЕТО СИ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОД НА МВР – ВАРНА, НАЧЕЛО С ДИРЕКТОРА ИМ ЧАВДАР НАНКОВ!

Апропо, още в неделя АФЕРА лично по телефона уведоми за случая главния секретар на МВР Светлозар Лазаров. Впоследствие, в неделя, когато иначе в сградата на дирекцията няма никой, щъкаше от ченгета, които търчаха напред – назад, чудейки се как да излязат от поредното безумие, стъкмено от полицаи.

И в понеделник се пръкна „официалното съобщение”, че журналистът Георги Александров бил „освободен, при което мъжът изразява бурно несъгласие”!

В съобщението, разбира се, изобщо не е отразено как полицай забива шамар на Александров!

Сега журналистът Георги Александров ще бъде съден по бързата процедура и естествено ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЯВЕН ОТ ЧЕНГЕТАТА ЗА ХУЛИГАН И ЕДВА ЛИ НЕ ЗА ПРЕСТЪПНИК, КОЙТО ГИ ПСУВА И САМО ДЕТО НЕ ГИ ПРЕБИВА, ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН!

Зашото, нали се сещате, че в съда ще се изтъпанят един куп милиционери да се кълнат как не „лъжесвидетелстват” и нали пак се сещате, че съдът ще вярва на милиционерите?!

Така „чавките”, „барбитата”, „ебатитата” във варненската дирекция на МВР, толерирани от Цветлин Йовчев и Светлозар Лазаров, зачеркнаха един талантлив журналист и го убиха за професията.

На това място се псува, господин вътрешен министър! И то се псува така, че да се изчерви чак бившия ви шофьор в ДАНС. Вие си знаете защо споменаваме щофьора Ви.

И при Цветанов нямаше такова блато в МВР!

А вие, всички „правилни“ журналисти, които мълчите и злорадствате, внимавайте да не сте следващите! Дори и милиционерите, които са ви взели на караминьол, захранвайки хонораро-потока ви от дописки, утре ще се извърнат, когато попаднете в подобна ситуация. Защото във Варна това вече е практика!

Полицаите са по-опасни от бандитите!

Afera.bg

 

«