« Върни се назад Публикувано на 15.04.2022 / 9:22

ОТВРАТИТЕЛНИ ЛЪЖЦИ! ОСТАВА ДА КАЖАТ, ЧЕ ХЕРО МУСТАФА, ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП РАДЕВ И ИЗМАМНИКЪТ МУ КИРО ЛИЧНО СА СПАСИЛИ МОРЯЦИТЕ В НЕРАВЕН БОЙ С РУСНАЦИТЕ, А ТАГАРЕВ Е ЛИКВИДИРАЛ КАДИРОВ!

Дежурният по пропаганда ПАК, за пореден път, по телевизията – Нова. Проф. Тодор Тагарев, представен, като СЪВЕТНИК НА ПРЕМИЕРА!!!:

„Със сигурност държавата не е преставала да търси решение на проблема с моряците от „Царевна“ през изминалите 50 дни на войната. Няколко пъти и премиерът направи изявления, включително за подготовката за спасяване на тези моряци.

Моряците са били заложници на руснаците… /!!!!????/. Ще мине време и ще разберем цялата истина. Може би това ще се случи, когато те се приберат”.

Съветник на премиера???

Моряците били заложници на руснаците???

Всичко било направено от българското правителство, пък … „ще мине време и ще разберем истината“, хахаха, и то като се приберат моряците. Бах ти и правителството, бах ти и „разузнаването“, дето Киро го ръководеше катадневно!

Разбира се, ако не им запушат устите, предвид, че фирмата, менажирала моряците, си е на „Продължаваме промяната“ и говори същите глупости като Тагарев.

Такива брутални и патологични лъжци, продажни, които управляват България, не е имало.

Сега остава да кажат, че Херо Мустафа, Зеления чорап Радев и Измамникът му Киро са спасили лично моряците, след като един „загубил психиката си и тръгнал….“, в неравен бой с руснаците, а Тагарев лично е ликвидирал Кадиров.

Отвратителни типове!

Afera.bg

 

«