« Върни се назад Публикувано на 11.09.2014 / 12:18

ОТВРАТИТЕЛЕН ЦИНИЗЪМ! МВР – ПУЙЧЕТО ЧЕТЕ НАПИСАНИ ЛИСТИ КАК ЩЕ ПОКРОВИТЕЛСТВА СВОИТЕ КУПУВАЧИ НА ГЛАСОВЕ!

Николай Калчев ПуйчетоНиколай Калчев – Пуйчето, който бе назначен за директор на ОД на МВР – Варна със заповед на Цветлин Йовчев, след като Йовчев натири протежето си Чавдар Нанков – „Барби”/”Чавката”, а и ТРИМАТА УМИШЛЕНО СЪСИПАХА ВАРНЕНСКАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР, даде пресконференция. Пуйчето, който е пълен безвчасник и стана шеф на Дирекция, след като бе натирен в Трето РУП – Варна като началник група, заради проблемите си с алкохола и гафовете, които сътвори в „Криминална полиция”, сбра медии ПО ЗАПОВЕД НА СЛУЖЕБНИЯ ПРЕМИЕР И СЛУЖЕБНИЯ МВР-МЕТАЛУРГ, за да каже какво щели да направят срещу купуването на гласове.

Пуйчето бе разпечатал два листа, които му бяха написали предварително, и понеже кипи от акъл, надлежно ги ПРОЧЕТЕ пред журналистите.
ТАКЪВ ПОЗОР МВР НЕ ПОМНИ И ПРИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!
Пуйчето НАГЛО, ПРЕСТЪПНО И МРЪСНИШКИ КАЗА ОЩЕ, ЧЕ „ПРОВЕРКАТА В КАТ – ВАРНА НЕ ПОКАЗАЛА ИЗВЪРШЕНИ НАРУШЕНИЯ”, ВЪПРЕКИ ЧЕ АФЕРА ЗАКОВА НА ГЮМЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА КАТ -МВР, КОИТО ПЛЮСКАХА И ПОРКАХА ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ, ЛЪЖЕЙКИ ВАРНЕНЦИ, ЧЕ ИМА „ТЕХНИЧЕСКА ПРОФИЛАКТИКА” , И ЧЕ СА НА „ТУРИСТИЧЕСКИ ПОХОД”.
За сведение на онези, които още не са разбрали, нека да припомним КОЙ НАЗНАЧИ ВЪПРОСНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ „ПУЙЧЕТО”, КОЕТО ТРЯБВА ДА ПАЗИ КРАДЦИТЕ И КОРУМПИРАНИ ТИПОВЕ ВЪВ ВАРНА.
Това бе ДПС в комбинация с Дъбчето от БСП, а посредникът към тях на Пуйчето бе Цайса, който пък „охранява” изборно ДПС срещу 200 бона!
Те това е положението в ШЛЯКАНОТО МВР.
Впрочем, Цветлин Йовчев, който бе слуга на ДПС и Бойко Борисов едновременно, сега достойно е продължен от Металурга Йордан Бакалов, който не смее да пипне Пуйчето, щото Пеевски, Чичовото, и Боко ще ревнат в един глас в БОСТАНА.
Afera.bg

«