Публикувано на 13.09.2021 / 15:49

ОТВРАТИТЕЛЕН АКТ НА ДРЕБНИТЕ МРЪСНИ ДУШИЦИ РАДЕВ И КАЦАРОВ!

Уволнен, докато извършвал операция на работното си място!!!

Отвратителен акт на дребните мръсни душици Румен Радев и Стойчо Кацаров срещу лекар-ортопед от световна класа!

И не, не са изчегъртали проф. Балтов като шеф, а като редови ЛЕКАР!

Той ще си намери работа и в чужбина, защото е кадърен, ами Радев и Стойчо ще си търсят такава съвсем скоро!!!

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА: Уволниха Балтов като директор на Пирогов, хубаво. С какви мотиви го уволнявате като хирург, бре, „зелени чорапи“ комплексирани?! Радев за пореден път показа плашипутарничеството си. След като прекрасно знае какви безобразия натвори Кацаров, не само не го уволни, но и толерира отврателното му поведение! С всяко действие на идиотското му служебно правителство досега, Радев връща на бял кон ГЕРБ и Боко във властта!

Коментари 34 за
“ОТВРАТИТЕЛЕН АКТ НА ДРЕБНИТЕ МРЪСНИ ДУШИЦИ РАДЕВ И КАЦАРОВ!”

 1. Добре де,разбрахме че и докторите не са стока …

  Венсеремос.

 2. Освен усилията да се правят раздори у нас Посолството на Амнезиите ще хвърли всички сили да се приеме Истамбулската конвенвенция …………….

 3. "Какви са истинските мотиви,явно много им пречи?" каза:

  Професионална завист на некадърници, докопали се най-после до власт, доведена до крайност поради защитата на голяма част от екипа при първото уволнение. Елементарно, Уотсън. Българският модел.

  1. Истинският мотив на Льотчика е ясен.Той диво мрази Балтов, бои се, че ще му е конкурент на изборите и действа чрез подлогите си Кацаров и оня директор на Пирогов.
   И аз не харесвам Балтов, защото се влачеше с Тиквата, но в сравнение със Талибана от.НАТО е милион пъти по читав, просто няма нищо по отвратително от лицето Радев.В тая връзка е много разумно ГЕРБ да издигнат него за президент, позицията на жертва е печеливша.

 4. У Нинова почва да говори разумът.Днес за първи път ясно заяви, че няма да подкрепят Зеления чорап, ако не отрече, че ще прави партия.Комунягите, които се кланят на тоя диктатор, съсипал БСП, са пълни идиоти, но ако Нинова си издигне свой кандидат, това ще е нокаут за Тримореца.Ако Нинова се окаже инструмент за спасението ни от тоя талибан, ще я заобичам.

   1. Пак почнаха да кацат боклуците от сектата на Зеления чорап.Я къш оттук, където вонята на Льотчика е абсолютно недопустима.

 5. Дали е корумпиран това е работа на Прокуратурата и Съда!!! Дали му е отнето разрешителното за лекарската практика??? Би трябвало да стане когато предишните по горе си свършат Работата!!! Лош прецедент ако е вярно!!! За докторите-изобщо…??? А не ЛЕКАРИТЕ…!!! С Короната много от Докторите показаха че са Каста …и са над Хипократовата Истина…!!!На тези бих им отнел ПРОФЕСИЯТА!!!!

  1. На сайтът на Мин. на Здравето в Щатите официално дава инструкции за борба със Зомбита??? Какво да очакваме???

  2. Моля ВИ да уточните: коя прокуратура и кой съд?. За останалото съм съгласен с вас.

 6. 70 милиона „дълг“ и само уволнение? Защо още не е арестуван и подведен под съдебна отговорност? Източи милиони от касата, прикривайки се зад коронаистерията, в чието налагане самият той лично участваше с ежеседмично плашене и бранене на режима на Тиквата и неадекватните им „мерки“ по националните медии. Бoлничнaтa рибa ce вмириcвa oт глaвaтa – дирeктoритe нa бoлници ca нaй-гoлямoтo злo в ocнoвaтa нa лични крaжби зa милиoни, изтoчвaнe нa бюджeтa и НЗOК…

  1. Никой свестен лекар няма да отиде в бандата на тиквата! Там е събрана утайката на обществото – крадци, некадърници, престъпници и прочие гнилоч! Така-че и с балтов положението е същото! Не защитавайте човек, който се е подложил на Борисов! Нищо не става от него! Не забравяйте как Борисов возеше Балтов в джипката. Това лекар ли е да те вози Борисов?

 7. Ами кът не сте свършили нищо, кво чакате, връщайте заплатите! Шивачката нищо кът не ушие, не ѝ дават заплата, така ли е?

 8. В заповедта, с която се изхвърля от най-възловата болница в държавата на улицата при този недостиг на лекари професор хирург ортопед, трябва ясно да е разписан мотивът, че проф. Балтов е враг на демокрацията, от неправилен недемократичен произход, не би било зле уволнението да се подкрепи и с писма от трудовия колектив на санитарките в „Пирогов“ и някой и друг анонимен донос. Така ще стане безпощадно ясно къде ни връща тази хунта от алчни за постове и пари некадърници, протежета на Посолството.

 9. Това е живата реалност. Българинът на власт не си цени кадрите -останало е от робството и тази черта не може да се изтрие току-така. Професорът ще си намери добра работа , но моралният удар е жесток, унижение.
  А какво да кажем ние обикновените хора. Връщайки се от едно занятие в едни студове и ледове през февруари буквално ми беше подхвърлена заповед , че трябва да освободя служебния апартамент. Причина, че бях вече в друг гарнизон, без оглед, че там аз не ползвах служебно жилище.. Точно тогава вървеше разпродажбата на служебни апартаменти и се разиграваха недостойни и грозни сцени . Заповедта беше връчена умишлено 12 дни след издаването и с цел да не мога да обжалвам изпускайки срока от 14 дни. Мишоците от КЕЧ се изпокриха и ме пратиха на Арбитражна комисия в София . На Черковна седнах на една дълга маса срещу Комисия от 10 души, повечето цивилни и започнаха да ме пита това онова. Една жена беше особено нагла и усещах, че нещата не отиват на добре за мен. След 17 год служба ми вземаха служебното жилище. В Комисията имаше мой познат,който вземаше моята страна ,но той не можеше да надделее. Както си седях пред Комисията, бавно, незабележимо свалих двата ромба от лявата страна на куртката и кротко ги оставих на масата пред мен прикривайки ги с ръка. Откачих и един масивен парашутен знак орел, ние му викаме бухал и го стисках в ръка. Изчаквах решението и ако беше отрицателно за мен се готвех да хвърля ромбовете на пода, с което приключвак службата заради обида , а парашутния знак да го стоваресам по главата на кукавицата, коята явно беше обещала апартамента на някой свой човек. Не се стигна до там защото ми оставиха жилището. Вероятно моят познат беше изиграл роля. Но само след 2 години вече в друг гарнизон точно ми бяха дали стая във военен хотел и бях си оставил ръчен багаж. На пожар бях изпратен на 10 000 км да“ изправям криви краставици“ изкривени от умни и красиви. Връщам се след 5 месеца,, стая йок. Вече беше дадена на друг. Отивам в управлението да питам Какво става. . Мънкати се крият “ ми ние..мислихме…… ми.. Викам -мислихте, че ще остана там за винаги демек терминал… Те това е булгаренко

  1. Г осподине , така постъпват мръсниците в периода на т.н. “ демокрация „! Хиляди пострадаха от несправедливост и грабеж , но за тЯх , никой не плаче ! Сега седнали да плачат за големия и недостижим хирург Балтов ! А 70 милиона дългове на болницата ? Да не мислите , че не се е облажил с някой друг милион ? Като не умее да управлява , отдавна да е напуснал поста , а не да се натиска ! Отвратена съм от шефове на болници и наистина „РИБАТА МИРИШЕ от КЪМ ГЛАВАТА „! тАКА , ЧЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ТОЗИ смешен плач !

 10. И без това кадърните ни хора са малко. Не може да се уволнява лекар освен ако не е убил някой от безхаберие. По принцип лекарите станаха търгаши и най-страшни рекетьори, но това е брутално, ако няма сериозни основания.

 11. Да не се окаже режисирана постановка и Балтов да е онеправданият многострадален кандидат за президент на ГЕРБ

 12. Тоя е за съд и затвор, а не за уволнение. Поне научи маркировките с толупа. Кражбите в болниците са пословични. Тотално разби Пирогов на негови лизачи и честни доктори. Не забравяйте как този човек дойде на власт….

 13. Уволнението на проф. Асен Балтов е неморално и политически мотивирано, коментира пред „Труд“ зам.-директорът на „Пирогов“ проф. Николай Габровски.

  „Политическите уволнения на ръководни позиции са нещо обяснимо. Но политическите уволнения на лекари са съвсем друго. Практика от епохи, които си мислихме, че сме загърбили. Позорна история“, добави във фейсбук проф. Габровски, който е началник на клиниката по неврохирургия и председател на Българското дружество по неврохирургия.

 14. Кацаровщината е едно от най-уродливите проявления на талибанския режим на главния талибан молла Бин Радев.
  Ето затова след като загуби изборите с по-малко от процент, за 4 месеца на шпицкомандата на Льотчика герберастите водят с 5% и победата им не подлежи на съмнение.

 15. Зеленият чорап Радев се оказа един от най-големите мерзавци , които изобщо са се появявали в българската политика!!! Да му пожелаем съвсем скоро да изчезне завинаги от нея и никога повече да не се появява! Този е срам за България!

  1. Само малко ще те коригирам.Не е “ един от най-големите мерзавци“, категорично е „най-големият“.Чудех се днес кой би бил по -ужасен президент от него и не можах да открия такъв.Може би само шефът на Ал Кайда, но той няма българско гражданство и не може да ни е президент.

   1. За Таня и Льотчика : За Таня целувка , за Льотчика – туба вино !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *