« Върни се назад Публикувано на 31.08.2017 / 17:07

ОТВЛИЧАНЕТО Е МНОГО РИСКОВО ЗАНИМАНИЕ В СПРЕТНАТА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА. УПРАВЛЯВА НИ МАФИЯ! ТЯ МОЖЕ СИ ВЪРШИ „РАБОТАТА“ КАТО ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ, НО МОЖЕ И ДА ПОЛЗВА СКРИТАТА СИ ВЛАСТ – ПРЕСТЪПНОСТТА

ОТВЛИЧАНЕОтвличането е много рисково занимание в малка и спретната мафиотска държава в която всеки знае кой с коя, колко пъти и как е свършил нещо. Главният ни прокуратор на републиката, да не ми развива есета от теория на общият лаф, ако може.

И понеже мутрите са ми особена слабост предлагам да се концентрираме върху няколко прости неща.

Управлява ни мафия! Тя може да си върши „работата“ като държавна институция, защото е добре интегрирана, но може и да се ползва от скритата си власт – престъпността. Казано накратко, могат да бъдат от двете страни, в името на свои цели. И ако целите им продължават да бъдат самите граждани, има само един правилен ход – гражданите да превърнат мафиотите в цели!

Съзнавам, че това не е лъжица за всяка уста, но съм сигурен, че в общата ни борба за човешка справедливост всеки има свое достойно място. А за онези неща, винаги има достатъчно мотивирани професионалисти!

Явно евроатлантическата идея у нас е деградирала освен до „кой кого“, но и до „който пръв стреля – печели“. А ние нямаме повече нерви да търпим една шепа нагли копелета, нали?

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«