« Върни се назад Публикувано на 24.05.2022 / 15:39

ОТВЛЕЧЕН ТЪРГОВЕЦ НА КРИПТОВАЛУТА, БЛИЗЪК ДО „ПП“! „МВР – РАШКОВ ПИКЧЪСРС“ МЪЛЧИ!

АФЕРА предупреждаваше и то май се случи! Тотален крах на МВР при Бойко Рашков!

Вече едно денонощие полицията издирва търговец на криптовалута, който по всичко изглежда е похитен?

От понеделник полицията в цялата страна е вдигната по тревога, заради изчезването на млад търговец на криптовалута. Макар да е минало цяло денонощие – „МВР Пикчърс“, а.к.а. Бойко Рашков, си трайкат и не съобщават за изчезването на лице с инициали Ал. Ал.

Основната версия по която се работят от Главна дирекция „Национална полиция“ е, че търговецът на криптовалути е отвлечен с цел откуп.

АФЕРА търси начин да потвърди тази информация, като очакваме след нашата публикация „МВР Пикчърс“ панически да се развънят на мисирките на повикване.

Заради това да попитаме: Има ли нова банда, която отвлича срещу откуп, десет години след „Наглите“? Ами, ако това се окаже истина?!

АФЕРА предупреждаваше и то май се случи! МВР при Бойко Рашков претърпя тотален крах. Рашков, който преди година се пъчеше, че ще раздава правосъдие, днес се е скрил на сянка в някое от именията си. Пенсионерът-следовател отчаяно прави опити да се катапултира – я при разжалвалия го Румен Радев, клечащ под полата на Мустафа-та, я при Копейкин. Но истината е, че Рашков тепърва ще има да отговаря за трагикомичното си едногодишно пребиваване в МВР, което изглежда скоро ще приключи.

Ако днес са отвлекли търговец на криптовалута, близък до „Продължаваме Промяната“, утре може да отвлекат търговец на газ и ток, а след това…!?

Чакаме отговорите от „МВР Пикчърс“.

Кати Христова

«