Публикувано на 24.05.2022 / 15:39

ОТВЛЕЧЕН ТЪРГОВЕЦ НА КРИПТОВАЛУТА, БЛИЗЪК ДО „ПП“! „МВР – РАШКОВ ПИКЧЪСРС“ МЪЛЧИ!

АФЕРА предупреждаваше и то май се случи! Тотален крах на МВР при Бойко Рашков!

Вече едно денонощие полицията издирва търговец на криптовалута, който по всичко изглежда е похитен?

От понеделник полицията в цялата страна е вдигната по тревога, заради изчезването на млад търговец на криптовалута. Макар да е минало цяло денонощие – „МВР Пикчърс“, а.к.а. Бойко Рашков, си трайкат и не съобщават за изчезването на лице с инициали Ал. Ал.

Основната версия по която се работят от Главна дирекция „Национална полиция“ е, че търговецът на криптовалути е отвлечен с цел откуп.

АФЕРА търси начин да потвърди тази информация, като очакваме след нашата публикация „МВР Пикчърс“ панически да се развънят на мисирките на повикване.

Заради това да попитаме: Има ли нова банда, която отвлича срещу откуп, десет години след „Наглите“? Ами, ако това се окаже истина?!

АФЕРА предупреждаваше и то май се случи! МВР при Бойко Рашков претърпя тотален крах. Рашков, който преди година се пъчеше, че ще раздава правосъдие, днес се е скрил на сянка в някое от именията си. Пенсионерът-следовател отчаяно прави опити да се катапултира – я при разжалвалия го Румен Радев, клечащ под полата на Мустафа-та, я при Копейкин. Но истината е, че Рашков тепърва ще има да отговаря за трагикомичното си едногодишно пребиваване в МВР, което изглежда скоро ще приключи.

Ако днес са отвлекли търговец на криптовалута, близък до „Продължаваме Промяната“, утре може да отвлекат търговец на газ и ток, а след това…!?

Чакаме отговорите от „МВР Пикчърс“.

Кати Христова

Коментари 41 за
“ОТВЛЕЧЕН ТЪРГОВЕЦ НА КРИПТОВАЛУТА, БЛИЗЪК ДО „ПП“! „МВР – РАШКОВ ПИКЧЪСРС“ МЪЛЧИ!”

 1. Рашков тук мълчи а там при бай СТАВРИ как само ще вие.

 2. Всеки „пациент“ може да си продаде ДНК пробата към блокчейн и да „спечели“ биткойн
  https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2018/09/16/3311305_blokchein_shte_pozvoliava_na_pacienti_da_prodavat_dnk/
  Самата молеула на ДНК непрекъснато осцилира. Невролинк може да отчита колко осцилации прави вашето ДНК за ден. И в зависимост от тези осцилации се копае биткойн.
  Например днес едно човешко ДНК струва $12 на стоковата борса.
  Сега разбрахте ли защо Макрон не си дава ДНКто с тестове за ковид????
  Сега разбрахте ли защо на всички добитъци им взеха ДНКто с тестове???
  Коментаторите на afera са умни хора, да се надяваме, че са схванали!

 3. Е, и? Ако е отвлечен, ко? Ако има нова група, ко? Някаква езненада? Тоя „търговец“ може да е прибран за справка! Една такава „търговка“ я издирва Интерпол! Що ли?
  Много ли Ви е близък търговецът, Кати?

 4. По един екологичен к*р в г*за и по 10 неокастрени дряновици за биоекотехнофашистите.
  Преди това ще бъдат нахлузени на главите на майките им п*тките.
  Rашков, Rашков, 12 кенефа имаш, а г*з а ти е един само…
  Sorry, пич, ама такава е жестоката истина.

 5. Столичният бизнесмен, IT специалист и търговец на криптовалути от София Александър Стоилов Алтънбашев е в неизвестност от понеделник!!!
  Алтъните вече са БИТКОЙНИ!!!

 6. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  Проф. Андрей Фурсов: Невидимата битка. Светът на биоекотехнофашизма и неговите лобисти /ПРЕПОРЪЧВАМЕ!!!/
  24.05.2022, 08:52 Иля Титов 62886
  коментараСвят
  /Поглед.инфо/ Интервю на Иля Титов с изтъкнатия руски политически анализатор проф. Андрей Фурсов за зараждащия се в нашия свят биоекотехнофашизъм и неговите лобисти.

  Иля ТИТОВ. Андрей Илич, в Post-West

  1. Преди време проф. Фурсов беше казал: „90% от хората ще ядат месо от 3-Д принтери и ще живеят 70-80 години, а останалите ще ядат истинско месо и ще живеят 145-160 години….“ Това е презареждането на Кл. Швааб…….

 7. Какво бъдеще има България бе, довчера пращахте учителите си да се обучават в Израел. Парламентарните български заседания пак се провеждаха в Израел съвместно с техните. Недейте да лъжете поне. Ний не ядем доматите с колците. Всъщност, нищо не ядем, затуй сме по умни от вас. Кажете тайната на БАН. Може да изтропосат некое научно изобретение.

  1. Забравяте и съвместните заседания преди време на министерският съвет в Анкара……Където на летището на няКОЙ му викаха: „Мархаба паша….“ Ама народа има къса памет…..

 8. Всички сме просълзени и трогнати- н.пр.Херо БЛАГОДАРИ НА НАШИТЕ УЧИТЕЛИ по случай празника. Да напомня-това е посланикът, който трябва да служи за пример на останалите, защото е възпитана, знае си мястото и не си пъха гагата там, където намесата й е демонстрация на наглост и безсрамие. И е облякла нещо с българска народна шевица. За американската кюрдка със звучно име Мустафа иде реч.

  1. Да я шибат манафите грозната краварка т. е. шефката на Сингерийския. И него тоже.

 9. Като поогладнеят хората и почват да се отвличат .
  Едни по криптовалута,други по телевизора,трети по бързи печалби…

  И никой не осъзнава,че всички сме губещи,даже бих казал обречени ,по простата причина ,че сме много,ама много… прости .

  Венсеремос.

 10. А какво се случва със задържаната криптовалута в милиард от прокуратурата преди години !!?

  1. „М-ъ-ъ-ъничка “ корекция- става въпрос за криптовалута на стойност ТРИ МИЛИАРДА ЛЕВА, мистериозно изчезнала по разследване, наблюдавано лично от Гешев, който тогава още не беше виден прокурорски шеф. Изпариха си, така да се каже. Три милиарда лева криптовалута, едни милиарди от КТБ…капка по капка и Каскета-Главен прокурор. За цял 7-годишен мандат, както вече ни светна.

   1. При конфискуването им въпросните биткойни са стрували около 500 млн. долара, а в момента цeнaтa им е близо 9 милиapдa дoлapa (15,4 млрд. лева) при настоящия курс на криптовалутата.

    При върховата стойност на Bitcoin, достигната в края на октомври 2021 г. „българските“ биткойни са стрували 24,68 млрд. лева (14,3 млрд. долара) – или само с 3,5 млрд. лева по-малко от рекордните годишни приходи на НАП, отчетени през 2021 г.

    Макар че българските влacти oтpeĸoxa да са конфискували огромното количество криптовалута, тaĸa и нe cтaнa нaпълнo яcнo дaли наистина са иззели нещо и ĸъдe ca тeзи битĸoйни. Дори и да разполагат с криптосъкровището обаче то може да се окаже блокирано, защото не е ясно дали имат необходимите кодове за достъп до него.???https://www.expert.bg/macroview/finance/dyrji-li-bylgarija-bitkojni-za-miliardi-i-otkyde-gi-ima-1698286.html

    Поне пет пъти съм питал чрез Афера и винаги Въпроса е изтрит!!! Може да не съм ПОЛИТКОРЕКТЕН!!!

    1. Аз само едно не разбирам – как може да се конфискува криптовалута? Нали там блокчейн-млокчейн, непроследяема, неустановима…

     1. Като те прострелят в коленцата или ти резнат пръстче на крак или ръчичка, всичко ще си кажеш……..Особенно ако си на далечно и необитаемо местенце……А такива в България дал господ…….Къде е отвлеченият преди години Вене Сотиров от Кремиковци…….Цв.Цв. да каже или дясната му ръчичка Флоров……..

    2. И как ще ги конфискуват, ако нямат достъп? Тоест, откраднат?

     1. Имаше подобен случай в Щатите миналата година за Изнудване от Хакери!!! Оказа се че ФБР имат всичките КОДОВЕ!!!

   1. Раздават награди на някакви победители. По голям победител от бедния изстрадал български народ не мож да има, дет даяни и на глад и на студ и на гаври. Туй никой друг не го може.

     1. Ако не ти го върнат на мукавей, значи шти го върнат нахуй.

 11. А ЗАЩО ВСИЧКИ СПРЯХА ДА ГОВОРЯТ ЗА КОВИД ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИТЕ ФОНДОВЕ …

  НАЛИ ПЛАНЪТ НИ БЕ ОДОБРЕН, ПОЛУЧИХМЕ ЛИ НЕЩО ИЛИ ОЩЕ СМЕ „ВЪВ ФАЗА НА ОДОБРЕНИЕ“?

  1. Защото идва краят на напечатаните пари. Уточнение: в днешно време „конспиролозите“ не приспиват, а будят. Няма по-добро въоръжение от секретното инфо. Ако хората бездействат, причините са си в тях самите.

  2. Иво, дано да прочетеш отговора ми!
   Потърси каква е връзката между ДНК, блокчейн и битойн.

 12. А може ли самия търговец да е завлякал някой клиент.Нали все пак е от ПП

 13. Бахти, пак награди се раздават, а народа кой и кога ще го награди, дет издържа като супермен на всякакви нечовешки гаври.

   1. Мани, мани, иде ми напрао да извикам Путин да доди да опрай нещата.

 14. Рашков, още едно огромно разочарование, още една излъгана надежда.

 15. Мулйото досега размахваше едно пръстче кът лидера на ИД, сега българския елит го научи да мята целите ръце. СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ.

 16. Хора, бягайте към пещерите, Нова Телевизия вече втори ден ни дава нишан какво се случва в България и кво ни чака. Да не кажете после, че не съм ви казала.

  1. На Виктор пещерата трябва да се провери за cрамни въшки.

  2. Илиянче,
   подготвят зомбираните бабички за НОВ ЦЕНОВИ ШОК.
   ИЗКУСТВЕНО НАПОМПАНА ИНФЛАЦИЯ
   целият цирк е предварително планиран
   то е ясно

   курона, диадема, обици
   маймунска шарка
   хипоптамски хемороид
   крокодилска екзема
   …..

   Това не е „вторият етап“ от цифровизацията на ското-населението, а петия
   Първият етап беше ТОТАЛНА ДЕМОРАЛИЗАЦИЯ на профанската маса
   разделение на обществената тъкан на гей-хетеро, леви-десни
   две години КУРона тормоз
   маски, температура, карантия
   сега следва газ, олио, тоалетна хартия….мамата си джасали!

   О! неразумни юруде!

 17. На Дамдажан Рашкодванадесетнужников мога да му да си замези с к*ра ми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>