Публикувано на 15.04.2021 / 22:03

ОСТАВЯМ ВСИЧКИ МИСИРКИ ДА СЕ ИЗЖИВЕЯТ ОТ ПРИСТИСНАТИ ШУНДИ В „БОЙЦИ НА СВОБОДНОТО СЛОВО“. ОТ ДНЕС НА ПАДНАЛИЯ НОЖ ВАДЯТ, НО ДОКАТО КОЛЕШЕ И БЕСЕШЕ МУ ЦЕЛУВАХА ЗАДНИКА

С умилено омерзение наблюдавам неистовото плюнчене, запенване, яростно пъчене на мисирките, които внезапно се престрашиха да опъват глас на Боко и Хунтата.

От днес, навирили носове и брадички, те се изживяват като голямата работа, радетели на критиката срещу Борисов и компания.

Сега оставям на всички мисирки, които досега се притискваха като шунди, да излеят цялата си свирепа внезапно осенила ги „свобода на словото“ срещу Боко и Хунтата.

Докато 15 години, че и повече, не ги броя даже, аз бях на коня, те се въргаляха в кочината. Редно е да бълват сега, от днес, такава е традицията на ДЖУРналята – на падналия нож да вадят, но докато колеше и бесеше му целуваха задника.

От днес обръщат палачинката, нови господари идат, ново подлагане предстои.

Но да ги оставим да си начешат комплексарската краста, че са живели като мишки и чак като падна Чорбаджията, така пищят, все едно са били през цялото време рицари.

Нищо ново под слънцето.

И това ще мине.

Веселина Томова

Коментари 23 за
“ОСТАВЯМ ВСИЧКИ МИСИРКИ ДА СЕ ИЗЖИВЕЯТ ОТ ПРИСТИСНАТИ ШУНДИ В „БОЙЦИ НА СВОБОДНОТО СЛОВО“. ОТ ДНЕС НА ПАДНАЛИЯ НОЖ ВАДЯТ, НО ДОКАТО КОЛЕШЕ И БЕСЕШЕ МУ ЦЕЛУВАХА ЗАДНИКА”

 1. Веднъж мисирка – винаги мисирка! Трудно е да си лебед в блато, а още по-трудно е да излетиш!

 2. ВЕСЕ, благодаря ти ,че те има такава каквато си и каквато те познавам от много години.Пожелавам ти много здраве и дано душата ти да издържи на това напрежение още дълги години.За съжаление мога само морално да те подкрепям.
  Колкото до мисирките,нищо ново под слънцето.Ние т.н. българи винаги “ вървим след силния на деня“.Днес са американците,утре ще се врътнем към руснаците.Няма да се учудя ,ако скоро у нас се появят и китайофили(ако има келепир)

 3. Весело е да се гледа тия дни преобличането на Мадам журналистиката.

  Тя сменя роклята си и зацапаното си бельо за всеки нов властелин в срок от 1 месец след избора му. Сменя и чаршафите с трохите от баницата, която е яла в леглото с предишния.

  Парадоксално или обяснимо, в този интимен момент тя обича да се показва по телевизията – полугола, като развълнувана девица, макар че младостта й е отминала в преходните към демокрацията години и деколтето й подсеща вече не за любов, а за ласки с бакшиш.

  Дали и Слави, като Бойко и като разни други, ще се изкуши?
  Може би, човешко е. Но този път, изглежда, ще е по-различно.

  Един от сценаристите му, сега депутат бил подшушнал на Мадам журналистиката, че за да има шанс, е добре да се татуира. Тя ще се татуира, разбира се, как няма да се татуира, но…то боли.

  Анна Заркова

 4. Абе Райо Валекано от село Славяново прашката къде е ? Селския отбор на А група дето изпада от висшата лига и е все на последно място. Отбора , популярен под прякора пчеличките с треньор Хосе Луди Калвача Маямата, Татяна психясалата , Хаджигейов, Арменчо мангъсарян .

 5. Така наречените от ББ „мисирки“, имат няколко начина да излязат от конфузната за тях ситуация:
  – да се направят, че никой не ги е обиждал вече десетина години,
  – да поискат извинение от ББ и да не му приемат извинението,
  – да си заврат главите в пясъка при следващата обида от ББ, която ще дойде, рано или късно,
  – колективно да напишат книга с неговите обиди, безобразия и нахалства,
  ………………………………….

 6. >>Ми да,като му изпадат зъбите на един вълк,става за ташак на кучетата…

  Томова, 80% от колегите ти журналисти са стиркажии,търкат си лигите по пода и продължават Напред,досущ като един наш именит боксьор…

  Каквито политиците,такива и журналистите в тая барака…

  И кво става с тоя ПИК сега …

 7. Квъ стана Кя – Флязе конЯт ф рЯкъта !
  Това е малко по Странджански – колко ни е мътна държавицата !

 8. Токсичния боклук с отнети права Ристю боклука, ще ходи до Сараите да моли за баница, Славун чалгаря пидаля интелектуален инвалид ще свири на виола. Тодур парашута траверса с перуката ще свири на кавал с една дупка и ще реже ръце, крака и глави на ракия и салата кючек, цирка е пълен със смешници. Кокошката Мая ще ни облъчва по телевизиите с крещене ,викове и истерични възгласи. Танчето дебелото прасенце ще се прави на модерна в играта на шах се нарича дебело прасе готово за касапина Тошо да и види сметката. Хаджигейов ще се прави на бияч , но има по-добри от него в бойните изкуства да направи спаринг с хората от спецназ ще го шибат и любят нежно като жена, с интелектуална собственост като мозъчно вещество му липсва нищо няма в мозъчните клетки, но какво да очакваме от един ПУЦ като югозападния едно време имаше за една година вземат специалност като мая дето завършила партийна школа за две години, Капона е със съмнителни квалификации все много умни красиви и дебели стволач миризлива.

 9. Ако Дикев има инфо за подкупени-купени-изтъргувани депутняри и депухуйки да не ги казва.
  За да спечели сл избори с едно 38-42% Борисов трябва да подкукороса ГЕРБ да издигнат и подкрепят галфоните, тъпунгерите, но красивите от др групи, за да се олайнярът до над горна устна, но до под лева ноздра.

  на 9 ден ще изкара, Борето бе, келнерите, на 40-я ден таксиментерните катасрафьори и до една година като се разпаднат Бурените шосета, метрета и санирета, ще въстане цялото население викайки с Боре до гробе

 10. Илиан Василев: Господин Борисов, много сте жалък, а от днес сте и криещ се от отговорност криминално проявено лице.То бива бива озлобление от падането ви на власт, но отговорността на вашето правителство никой не е отменял. До избирането на ново. В същност завършвате логично на бунището на историята – при слабите и страхливи лидери. Тепърва ще разбирате значението на пословицата – можете да си вземате отпуск, може да бягате, но не можете да се скриете.
  ….
  Емил Азар: Борисов умира от страх да се изправи пред камерите и чрез тях пред погледа на българите. Не защото е гузен, а защото знае, че те знаят за чекмеджето, лъжите и грабежите, които позволи, толерира и съучаства в много от тях. Гузен е, защото знае, че хората знаят за мафиотизирането на неговото управление, за задкулисните сделки. И най-вече знае, че той и само той е главният виновен 12 години България да е последна по всички показатели за добър живот в Евросъюза, че българите живеят най-малко, боледуват най-много, умират най-често, неграмотни са, не са щастливи, а държавата им е най-корумпирана, според международните стандарти и институции.
  ……
  Манол Глишев: Борисов едновременно взима отпуск точно преди да бъде изслушан от новото Народно събрание, отказва да бъде кандидатът на собствената си партия за следващия мандат и… разпуска националния щаб за борба с ковид-19, който сам беше създал. Този човек е не само престъпник, а и невероятен страхливец. Удивително е, че още не е побягнал от страната с чанта кюлчета. На всяка цена трябва да се озове пред съда, а след това – и в затвора. Борисов е на първо място убиец.
  ….
  Калин Тодоров: Дано повече никога да не позволим на примати като борисов да припарват до държавното кормило.
  ….
  Татяна Кристи: Цар Плъх е толкова уплашен, че дори не може да подаде оставката си лично. Цар Плъх, когато е изкаран от сенчестата си дупка на чекмеджета с евро и на криминалните си зависимости, вече не е цар, а само плъх, който се крие зад гърба на малките си плъхчета. Логичният завършек на управлението на цар Плъх е неговото позорно бягство от държавността и отговорността на държавник. Цар Плъх пръв напусна потъващия си кораб и се оттегли в „отпуск“, заплювайки институцията на НС. Цар плъх, не е вече цар, дори не е и жив плъх.
  …..
  Иван Бакалов: Да разследваш престъпления и корупция, и да изправиш виновните пред съда не е реваншизъм, а правова държава. Да накажеш злоупотребите с власт не е реваншизъм, а върховенство на закона.
  ….
  Проф.Евгений Дайнов: Окопалите се навсякъде мутри открито демонстрират, че реалната власт остава в тях, независимо от всякакви избори. Изборите обаче излъчват нова власт, поне в демократичните държави. И тази нова власт е длъжна да се противопостави на мутренските метастази на старата. Длъжна е да демонстрира нагледно, пред всички граждани, че властта е в ръцете на суверена, а не в ръцете на бандити, разбойници и обикновени измамници. Нещо повече. След като се оправи с тези последни нахалства на Борисовите хора, новоизбраната власт е длъжна в най-кратки срокове да премине към решително контранастъпление на принципа „законът срещу нарушителите”. Както пише Августин Блажени: „Една държава, в която няма справедливост, по нищо не се различава от шайка въоръжени разбойници“. Време е за справедливост. Държавата трябва да бъде изтръгната от ръцете на разбойниците и превърната в арена на справедливостта. Това е големият тест пред новия парламент и новото правителство, каквото и да е то.

  1. Тези психодесни майкопродавци са не по-малко гнусни от Повелителя на калинките.

 11. Predi време попитах един образ , колко разработки имате срещу журналисти , изтърва си чашата ,стана му неприятно , че знам неприятни неща ,ХАХАХАХ.Екстазът на „каскетите“
  Шесто управление на ДС решава съдбините на хиляди българи. С репликата „Май че имаме нещо за този” службата зачерква професионалното и личностно развитие на всеки „обект”, заподозрян в мисловно предателство спрямо режима. А в един отчет за провалите на службата намираме следните думи по адрес на некадърните чекисти: „Все още в Държавна сигурност има оперативни работници, които не са усетили вкуса от удоволствието да обезвредят врага.” Hahahaha

  1. Da колегата е жив ,хахаха , е безлична фигура , аз сум в ЦРУ , нанана, но проблемите са други хахаха. Документите на Шесто управление на ДС, освен обобщенията на доносите и месечните отчети за разкрити „конспирации”, за „вражески” кръгове и за изказани еретични мисли и „буржоазни” влияния сред писатели, журналисти, лекари, артисти, художници, духовници и учени, съдържат още нещо наистина забележително: списъците с имена и прегрешения на „обектите” от „контингент интелигенция” безпогрешно определят кръга на най-талантливите български творци през втората половина на миналия век.

 12. Кого ли ще оплаква оная хленчещата мисирка те,дора ,,нчева сега? Която, почти плачейки, едва не започна акция за събиране на помощи за глобения гусин премиер. Сигурно следващото падане в краката ще е на с,ави, който, заради заетост с политика, няма да може да си изкарва насъщния с чалга. И за него да почваме да мислим Овреме. Няма да ни загиват от глад политиците, я. Заради нас. Мноого пълзене и лизане тепърва предстои. С нова сила и мощ. Права е Томова: Много бързо забравяме, люшкани от цирк в цирк, от забавление в забавление. Докато не изпаднем в забвение.

 13. „Грехът ми пред другарите е, че така и не успях да си подготвя достоен заместник. Нека другарят Горбачов да ми изпрати лист с което и да е име и аз веднага ще го утвърдя“, опитва се да печели време Живков. Както е известно обаче, времето му изтича на 10 ноември 1989 година. Hahaha Бате Бойко посочи достоен заместник , хаха дрислюто Митев ,хахах, Бойко няма грях пред другарите -капиталисти ,хахаха , мамицата ви мръсна ,трепане само трепане ви помага ,хахаха.

 14. Да чест прави поведението на Томова ,че показва достойнство ,достойнството на бунтаря наречен журналист, достойнството на човек в блатото на Истината.

 15. Калина Андролова:“По-комичен и нещастен парламент от тоя не е имало.Цивилизацията се е оттеглила.Посланиците са се втрещили.Никога не е било по-зле“.
  Абсолютно вярно.Според Христо Стоянов пък в парламента е царял ленинизмът.Също вярно.

 16. В онзи преходен период служителите на Държавна сигурност се чудят какво точно се случва, те не разбират действията на Комунистическата/Социалистическата партия и се гневят, защото са свикнали да държат в страх цяла България. Отличен пример за недоумението и объркването им в онези месеци дава въпросът на офицера Наков по време на проведения на 20.01.1990 г. Колегиум на ДС: „Ама кой точно конституционен строй ще пазим?!”.

  1. “Вашите комунисти” – както често повтаря Борисов, са въплъщение на всички минали вини. За “наши комунисти” премиерът нe говори. Но охотно ги кани във висшия ешелон на властта. Списъкът на „Борисовите комунисти” е дълъг…, Da ama, kakto посочих списъкът е в мен цървул малоумен,хахахах. Понякога парите не са еквивалент за ……..,хахаха.Ahmed да не се смее ,хахах , по умен си , но ….хахаха

 17. Цял ден различни хараланстващи изроди щъкат по телевизорите и ги питат и разпитват, чий задник да започват да облизват! Нямат отговор и това ги влудява. Полито от канал1 е наточило 2 педи език и 4 реда зъби, да духа и хапе! Другите мисирстващи негодници не съм ги гледал, нямам сили!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *