Публикувано на 20.01.2022 / 11:42

ОСТАВКИ, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА И ТЕХНИТЕ ПОМАГАЧИ!

Бяха убити без съд и присъда милиони човешки същества.

Да, имаше агресия срещу човечеството с непозната биотехнология. Не зная и не можах да добия данни дали тя е целенасочена или се случи заради професионална небрежност в научните среди. Факт е, че се случи и затова трябва да има отговорност и отговорни.

В процентно отношение много малко хора загубиха живота си следствие на въздействието на тази биотехнология. Повечето загинаха поради политически, административен и експертен хаос и последвалата от него паника. Малко след това нещата се канализираха до нивото да се съсредоточават огромни финасови средства на точно определени места.

Стартира се световен „бизнес проект“ в който участваха върховните политически органи на почти целия свят и цената на този експеримент я платиха милиони невинни души. Те станаха жертва на световното политическо задкулисие, което има една единствена цел – да управлява страховете на човечеството в своя полза. А това вече е смъртоносен заговор.

В следващите 100 дни цялото това престъпление срещу човечеството извършено по политически ред ще стане ясно за всички хора. Вече има здрави сили, които обърнаха тендецията в полза на истината и не случайно политическите фактори в ЕС провеждат спешни и тайни срещи. Такива се провеждат сега и в България. Тяхната присъда може да бъде само една и тя не е политическа! И не трябва да е такава в никакъв случай.

Две години масова смърт на бащи, майки и деца!

Без капка милост и жал кърваво-червената нова американска администрация започна да инжектира и деца, което се принесе по незнайно какъв ред и в България. Лудите мами хукнаха да набодат собствените си деца и да им промиват мозъчетата с болните си психики. Всички тези знаеха, че ваксините им са нищо повече от експеримент. Смъртоносен за милиони.

Точно заради това президента Радев /съучастник/, Борисов/съучастник/, всички борисови министри и тези в служебните правителства, като и днешните джендър-технократи трябва да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството. Тяхната управленска неадекватност, алчност и арогантност убиха над 95% от загиналите в ковид клането граждани. За малкото починали от непознатата все още биотехнология не носят вина.

Оставки, съд и доживотен затвор за всички длъжностни лица и техните помагачи! Това не са държавници, а престъпници на които ръцете са още с кръвта на нашите любими и близки.

Николай Марков

Коментари 43 за
“ОСТАВКИ, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА И ТЕХНИТЕ ПОМАГАЧИ!”

 1. Отиде цвета на нацията ПАК.Особенно математиците ще са кът.Уникално тъп елит имаме.
  Другите вече спасяват задниците си,нашичките пеят ода на радоста.Освен съд,затвор ,винкел и дрян ще е нужна ковид19 лустрация.Не бива ковид19 идиотите да учат деца,да заемат научни длъжности и разсипват държавна пара.За само последните два дена;един познат се озова в бърза помощ след ваксинация,друг не може да си служи с ръката и да си повие врата.Експеримента приключи.Да влязат убитите.Познавах такива.Бог да ги прости.

 2. НЮРНБЕРГ ГИ ОЧАКВА! ИМАМ ВРЪЗКИ ТАМ, ОТ ОБУЧЕНИЕТО И ПОДГОТОВКАТА МИ ЗА АФГАНИСТАН..!

 3. Според мен не са за затвор, а за смъртни присъди! По мекия вариант е да се ижектират с експерименталните им течности през 10мин. до кончината им със лицемерна загриженост за здравето им.

 4. Във връзка с
  https://pogled.info/svetoven/bil-geits-predupredi-che-shte-ima-i-po-loshi-pandemii-ot-kovid.138392
  и с
  https://www.bitchute.com/video/Q3OD9spyIeRw/

  изобщо не се заблуждавайте, глобалистите държат и властта, и парите, и няма сила, която да ги накара да отстъпят.
  Просто се сменят начините на действие, но крайната цел си остава – тотална и глобална власт.
  От бил чакаме нов вирус, от лондон чакаме новата им система на управление на ваксинирани през 5g

  17000 died purely from covid https://www.bitchute.com/video/jOXwwOPy1XY1/

 5. „Нямат нито медицинска, нито епидемиологична логика“: В Израел премахват сертификатите

 6. А, бе, как са резултатите от Австралия? Питам за едно ваксинирано хасковлийче?

 7. Борисов, Мутафчийски, Кунчев, Ананиев, Ангелов, Аргирова, Сербезова, Витанов, КАЦАРОВ, Петков, Радев трябва да бъдат съдени незабавно за престъпления срещу човечеството. На първо място Стойчо Кацаров за незаконното въвеждане на зеления сертификат с прякото съучастие на Румен Радев оказал „безрезервната“ подкрепа на това „хуманно“ начинание. Без смекчаващи вината обстоятелства от рода. „Ама ние изпълнявахме „чужди“ заповеди“… За националното им предателство трябва да бъдат съдени отделно от присъдата за коронафашизъм, геноцид и.т.н.
  Отделно… Колко хора бяха убити от неоказване и отказ на медицинска помощ… защото не са болни от Ковид. Няма да изброявам повече. Възмездие трбва да има!
  Пропуснах ли някого? Допълнете списъка.

  1. Този списък по ирония съдържа едно име: Кунчев Ничтожниѝ.

   Но по същество списъка комплектова характерите, манталитета, стоѝността и тесногърдите цели на общността от нищожествата, предали и предложили обесването на Наѝ-Великия Българин Кунчев!

 8. Проверката с Cov-19 завърши!!!Зомбираните са Достатъчно за Фазата CO-въглеродите и CO-сертификатите!!!

 9. Не знам! Струва ми се, че Господ нарочно допусна цялата тази история с т.нар.“пандемия“, нещо като на „Йов“. Содом и Гомор са били „детска градина“ в сравнение със сегашното положение на нещата!

  1. Др. Roger Liebi, чийто лекции може да се чуят по ютуб (на немски) разяснява книгата на Йов вече 54 часа до глава 42 (аз съм още назад). Той каза, че се е посъветвал с известен доктор за болестта на Йов и лекарят му казал, че много отговаря на чума. Др. Liebi проверил на страницата на Роберт-Кох институт за нея и намерил между другото изречението, че чумата е подходяща за био оръжие.

 10. Във Франция голям резонанс предизвика случаят с богат възрастен парижки бизнесмен, който застрахова живота си за много милиони и почина от ваксинация срещу COVID. Застрахователната компания отказа да плати пари на роднините на починалия и съдът призна коректността на компанията.

  Лекарите признаха, че смъртта на мъжа е резултат от ваксинация. След това застрахователната компания отказа да плати на семейството пари, тъй като застрахователната полица изключва използването на експериментални лекарства и лечения, включително ваксинация срещу коронавирус.

  Семейството заведе дело срещу застрахователната компания, но загуби. Съдията постанови, че страничните ефекти на експерименталната ваксина са оповестени публично и починалият не може да твърди, че не е знаел за тях, когато е взел доброволно ваксината. Съдът също така подчерта, че във Франция няма закон, който да го наложи да бъде ваксиниран.

  „Следователно смъртта му всъщност е самоубийство“, постанови съдът.

  Застрахователната компания отбеляза, че самоубийството, подобно на смъртта от експериментално лекарство, не е застрахователно събитие.
  https://unser-mitteleuropa.com/corona-hammer-lebensversicherung-steigt-nach-impftod-aus-da-freiwillige-impfung-mit-experimentellem-impfstoff-wie-selbstmord-zaehlt/

 11. Оооо, да! Така ще е! Няма съмнение! Войната беше на междузвездно ниво и тя свърши на 10 януари 2022 г. Няма вече следи по небето, няма пелени и дантели! Няма да има мащабни горски !
  Времето на агонията на Deep state е преброено!

  1. Пиите ги тези лекарства редовно бе хора…

   Какви галактики ,какви 5лв. ,какви чеждузвездни войни?!

   Този филм свърши отдавна и може да има и нови серии ,но още не се знае това. 🙂

 12. И Кунчев, Кацаров, Аргирова, Ангелов, Витанов,…………допълвайте списъка. Да не пропуснем после някой.

 13. Г-н Марков, кога и къде ще бъдат трибунала и ешафода, за едно преателче питам?
  Дано да е по-бързо, за да се скърпи поне бюджета, щото само с борчове се оказа че не става..
  И дано да не е „он-лаѝн“ !!

 14. Когато истината я казва професор-доктор Кистиан Перон, пред парламента на Люксембгург, един от най-титулуваните експерти на планетата по епидемии и вак$инации, но от малкото не продали се на Бигфарма т.е. без конфликт на интереси.
  Президент на комитета по заразни болести в продължение на 15 години при няколко различни френски правителства. Експерт и съветник в Съвета за грижа за здравето за управление на санитарни кризи и епидемии. Президент дълги години на комитета по вак$инационата политика на Франция.
  10 години вице-президент на експертите по ваксинация и пандемии към СЗО за цяла географска Европа (включително Русия, Турция и т.н.)

  Липсват каквито и да е научни аргументи и доказателства.
  Фалшиви изследвания ( отново на Шмайзер за резултатите).
  Правителството на Франция е финансирало вак$инационната кампания по медиите с 3 милиарда евро, вместо да се подобри състоянието на лекарите и болниците (и в същото време за 2 –те последни години закрива над 4 000 реанимационни легла).
  Това не са ваксини. Нито предпазват от заразяване, нито предпазват от предаване на инфекцията и реанимациите са пълни в много по-голямата си част с хора двойно и тройно набодени! Цифрите, не са реални, а са надути в посока, че има много болни и починали, хората починали по много други причини са броени като починали от Кромид.
  Шокиращо е, че Европейската комисия по лекарствата не познава съдържанието на тези експериментални течности и въпреки това го оторизира и налага за използване! Има доказани многобройни конфликти на интереси.
  Това което знаем сега със сигурност, че тази течност, наречена неправилно вак$ина е довела до сега , официално регистрирани над 36 500 случая в Европа и над 25 000 в САЩ починали, включвайки 100-и спортисти. Увеличение на смъртните случаи при раковите заболявания в САЩ след „набоцкване“.
  И смятам, че най-убедителният пример е че в страните, където ваксинацията е много нисък процент или е спряна, там епидемията е приключила! Вижте примера с Индия!
  Трябва да се види и че всичко това е незаконно от правна гледна точка, защото изключения за временна оторизация се издават само в случай, че няма налични лекарствени процедури за справяне с болестта, а както видяхме има многобройни такива! Освен това Индия ни го демонстрира много показателно.
  Освен това както знаем, този продукт е още в изпитателна фаза 3 т.е. експериментален и не може да бъде по никакъв начин задължителен за населението според международните спогодби и конкретно Нюрнбергския кодекс. Могат да се повдигнат международни съдебни искания за застрашаване на живота с експериментални продукти.
  И накрая много важно, вече знаем, че децата които умират от този продукт са многобройно повече от тези които умрат от инфекциите причинени от Кромид -19. (инфаркт на миокарда на 17 години – никога до сега това не се е случвало).
  Искам да бъде наложен мораториум на тези така наречени вак$ини!
  https://www.facebook.com/100003128985020/videos/pcb.4663486803765573/1111744302905289

 15. Възможностите на медицината са неограничени.
  Ограничено е количеството на пациентите.

 16. Ето защо във Великобритания премахват всички глупави политически мерки за Кромид.
  Гледайте малко преди 19-та минута …
  За Австралия за 1 месец след много усилена кампания на вак$инация 44 милиона дози – имат 800 000 случая на Кромид, което представлява 80% от всичките разболели се досега …
  Когато видите това и твърдите, че продукта работи, то Вие имате един огромен проблем (не можете да разсъждавате!) все пак може да имате някакви съмнения …
  Подобно е положението в Южна Корея – 25% за 1 месец от случаите, сравнено с целия период. … Сингапур, Дания – 50% от случаите за 1 месец, сравнено с целия период. Франция – 25% от случаите за 1 месец, сравнено с целия период.
  Тази стратегия да ваксинирате масово, да кажете, че работи просто НЕ Е ВЯРНО! …
  Има вак$ини, при които протичането на болестта след ваксиниране стават много, много по-тежки, от колкото ако не си се вак$нал преди да се разболееш: например Денгата (инфекция, причинена от вируса денга) !!!
  проф. Дидие Раулт (№ 1 учен във Франция по виру$ни инфекции и един от 5-те най-добри виру$олози на планетата)
  Заразата НАВСЯКЪДЕ яко ИЗБУХВА с невиждана сила след такава кампания!!! https://www.youtube.com/watch?v=_x-eozrCCNM

 17. ,, Само през 20ти век повече от 150 милиона души са избити от държавата.

  В Русия червеният терор отне живота на повече от 60 милиона души – мъже, жени и деца.

  Войната на Хитлер уби 22 милиона.

  През управлението на Мао Дзе Дун бяха убити повече от 60 милиона селяни земеделци.

  Списъкът продължава.

  300 хиляди невинни цивилни, убити в Гватемала.

  Повече от 2 милиона души, брутално убити от правителството в Камбоджа.

  1,5 милиона убити в Турция. 300 хиляди в Уганда.

  Повече от 800 хиляди, насечени до смърт с мачете в Руанда.

  За съжаление има твърде много примери за невинни семейства, убити от своите правителства, за да успеем да назовем всички.

  Исторически факт е, че държавата е причинител номер едно на неестествена смърт.“

  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

  Да,така е – Но ,ако ДЪРЖАВАТА е способна да убива с такива тиражи,какво остава за СВЕТА ако се обедини около подобна ГЛОБАЛНА ИДЕЯ ???!!!

  Венсеремос.

  1. Само ние пак сме на обратно: Царизма и Социализма направиха българите от 4 на 9 милиона души. демокрацията, либерализма джендаризма и обикновенната педерастия направиха българите от 9 на 5 милиона!

 18. Привидно всичко е така.

  Но ,аз съм толкова мнителен ,че си мисля в посока -дали не идва поредния джунгурбаш…

  На никого не вярвам освен на Работническо-Селската революция,след която трева не никне !
  Тя е бетер от ядрена бомба.
  Нищо няма да остане след нея,особенно ако е СВЕТОВНА.

  Венесеремос.

 19. Преди време бях дал на заем но един познат 200лв.за лечение уж,но след като се бави 2г.с връщането на сумата и дори ми заяви,че понеже съм имал съм дал и да ги забравя тези пари се пожалиха на един братан от Перник.
  Той ми вика,че винкело оправя всичко и вярно…
  Отиваме с този човек до познатия ми длъжник и този извади една метровка желязо,загърна го във вестник и от вратата го почна на сурвачка. Само два удара бяха достатъчни да върне парите и лихва да даде…
  Мъ,да. Та така става възможно най-бързо…

  Винкело оправя всичко!

  1. От така представения случаѝ излиза че е двоѝно пострадал (плюс лихвите и боя) само онзи дето е „предприел лечението“.

   Лекуващия е спечелил.

   Вие сте си изхабили нервите и допълнителни разноски.

   Винкела би трябвало да отиде към онзи коѝто се е облажил (демек „лекуващия“). Това е наѝ-късия път за възпитание на проблема.
   Останалите са само проводниците…

   1. Аз мисля,че винкело требва да сурвака наред от долу нагоре т.е. от „проводниците“ към „генераторите“…

    Айде,наздраве!

 20. Никакви политически присъди! Само една единствена наказателна присъда – връщане на наказанието за национално предателство и измяна- смърт за тези, които погубиха в брутален геноцид милиони хора, чрез заговора на дълбоката държава. Още милиони ще умрат от нищета заради целенасочената инфлация. Всичко това е планирано, програмирано и Марков каза още преди две години в едно интервю, че службите са знаели още от 2019 година. Всички от службите, които са потулили информацията по поръка на дълбоката държава – наказание за държавна измяна и смъртно наказание наред с поставените от световното хазарско банкерство правителства.

  1. Баща ми го убиха в болница „Света Марина“ (Терапията) гр. Варна – заради безумен ковид-протокол с антибиотици и липсата на дори минимална медицинска помощ.

 21. Ковид балончето започва да се спихва. Сега да видим висшите наши медицински светила, които хвалеха ваксините като животоспасяващи, като голяма отговорност на населението да ги поставя, какво ще правят и говорят?! Дали ще е достатъчно едно-извинявайте, сгрешихме?!

  1. Извинението е хубаво нещо, но не бива да отменя смъртната присъда! Вече бият килърите от бялата магия , само трябва да се пипне законодателството.

 22. Никакъв затвор! Присъдата за престъпления срещу човечеството винаги е била само една – СМЪРТ!!!

  1. Чрез ваксинация със същите бъркочи ежедневно до постигане на желания летален резултат за всеки един от ковид фашистите- финансиращи,идеолози,организатори на „факсинациите“,съучастници-политици,лекари,журналисти и сътрудници…

   Коведари дойде ви края ,деца сатанински…
   Кървавите им пари да се конфискуват до стотинка,включително и всичко придобито с тях от 13.03.2020г. до нащи дни…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *