« Върни се назад Публикувано на 11.07.2021 / 18:10

ОСРАХТЕ СЕ! НАРОДЪТ ВИ ГО ЗАБИ С 200. ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ. АНАЛОГОВОТО МИСЛЕНЕ РОДИ МЪРТВИ ЧУДОВИЩА

Политическата криза от утре преминава в конституционна.

Рекордно ниската избирателна активност и лошият резултат за всички партии плюс още по-лошият за псевдо “партиите на протеста” лишава Парламента от морална и гражданска легитимност.

Мандатът на Радев изтича с часове не му позволява да разпуска НС след 20 октомври – тоест още три месеца за експерименти на гърба на народа.

Все пак шансовете на ГЕРБ да остане първа сила и след тези избори показва провала в агресията на служебното правителство. Тактиката на изчегъртването, чистките, глупостите на Бойко Рашков и прегръдката на Радев с олигарси беше санкционирана от българския народ.

Слави се провали, защото се скри като мишка вкъщи под/на дивана и събра малоумници, които не излъчиха послания, не направиха кампания и се скриха по дупките.

Новината е, че тактиката на “стратега” Радев се провали и той също загуби морална легитимност барабар с министрите на Прокопиев, които му набутаха от кол и въже.

Провалът за т.н “градско либерално” в амбицията им да обслужат Прокопиев и подсъдимите олигарси е очеизваден.

Трети избори може да има – в края на лятото. Тогава ще е още по-голям кошмар за всички сегашни партии. От трън та на глог, се получи работата.

Осрахте се! Осрахте се! Народът ви го заби с 200.

От утре циркът, който Манолова и Киро Харварда сътвориха от април до 11 юли свърши. Комедия Финита, другари и другарки. Мисля, изборите за президент – щат не щат – ще родят насила нещо ново, защото с ДС и БКП каквото можа се осра.

Аналоговото мислене роди мъртви чудовища.

Николай Бареков

«