« Върни се назад Публикувано на 07.09.2014 / 14:37

Особената форма на главата, подозрително сигурен а ла „Костинброд”: За първи път ще имаме втори мандат на премиер в 25 г. история на прехода!

Цветан ЦветановЗа първи път ще имаме втори мандат на премиер в 25 г. история на прехода. Вече имаме увеличени членове на партия ГЕРБ и те вече са над 84 000, от които 12 000 млади хора. Партия ГЕРБ е единствена, която има цялостна управленска програма и залага на реформи, за да можем да наваксаме това, което загубихме през последните месеци. Това , което бе целта на нашите опоненти бе да унищожат ГЕРБ, да дискредитират лидера на партията и другите водещи фигури, за да нямаме шанс да управляваме. ГЕРБ е най-голямата политическа сила през последните 8 години, ГЕРБ е националния отбор на България, а Бойко Борисов централен нападател.

За пореден път ГЕРБ ще спечели изборите. Партия ГЕРБ има лидер който може да води целия този отбор. След като имаме такъв лидер в център дясно не зная защо не можем да се обединим, да намерим верния път. Имаме един лидер, един премиер който ще повтори своя мандат.
Когато има такъв лидер в център-дясно не знам защо пилеем негативна енергия, а не я обединим за разумния вот, който трябва да покаже как за първи път в новата история на България един министър-председател може да повтори мандата си като премиер”, рече бившият вътрешен министър с особената форма на главата, обвиняемият и осъден Цветан Цветанов.
Кампанията на ГЕРБ откри Едвин Сугарев, пя естествено Веселин Маринов, Янето и той бе там, за да се весели.
Afera.bg

 

«