« Върни се назад Публикувано на 30.10.2017 / 8:33

ОСВИРЕПЕЛИ ГЕРБЕРАСТИ ПЛАШАТ РОДИТЕЛИ С ДЕЦАТА ИМ

Случи ми се преди три дни, в една Фейсбук група, създадена от зависими от властимащите и, защитаваща единствено и само „истината“ на групировката ГЕРБ. „Децата ти ще ги продам за жива плът в Албания а теб в Сибир за ратай!“ А в оригинал това изглеждаше така:

ГЕРБ

Атаката срещу мен започна в групата:

ГЕРБ

Повод за старта на обидите и заплахите стана моят пост в тази група (за първи път!) „Виновните за трагедията в бургаско пируват“ ( http://gikotev.blog.bg/drugi/2017/10/26/vinovnite-za-tragediiata-v-burgasko-piruvat.1574272), в който показвах и разказвах за главните виновници за пораженията и жертвите на дъждовните порои от 2011-та г. и до ден днешен. И те, естествено, са ГЕРБерасти.

Атаката започна с обиди на лична основа, които мен въобще не ме засягат, защото от години съм свикнал и изтръпнал. Това не означава, че не отговарях на мизерниците (те бяха ДВАМА), защото знам, че това им образува нерви и злобни конвулсии. Като разбраха, че не могат да ме обидят лично, използвайки котки и коне, майки и бащи, те решиха да преминат на децата.

От най-горната снимка се вижда, че и след като предупредих нищожеството, че ще взема мерки срещу заплахите му то демонстрира дебилско задоволство, каквото нямаше на ниво лични обиди.

Скоро след това бях блокиран от администратор на групата, а постинга ми заедно със съпътстващите ги коментари изтрити.

Защо чак сега го разказвам и показвам? Аз НЯМАМ деца. Поради тази причина заплахата не ме засяга. Заточаването ми в Сибир е смешно. Трябваше ми време да помисля и да реша, че все пак има смисъл това да се покаже и знае. След време няма да ме терзае съвеста, че не съм предупредил, когато съм имал възможност да го сторя.

Георги Котев

http://gikotev.blog.bg/drugi/2017/10/29/osvirepeli-gerberasti-plashat-roditeli-s-decata-im.1574746

«