« Върни се назад Публикувано на 22.02.2014 / 9:36

ОРЛИН АЛЕКСИЕВ СЕ ОБАДИЛ НА БОЙКО БОРИСОВ И ТОЙ МУ ДАЛ АКЪЛ ДА ДАВА ТВИНТЕРВЮ!

 

Орлин Алексиев, чиято автокъща А2 и заведенията му вчера бяха обискирани след разбиването на канала за кокаин, след дефилирането си в Нова телевизия, цъфна и по БНТ. Алексиев призна че се бил обадил на Бойко Борисов веднага след гръмването на скандала и той му дал ценни съвети, като например да даде интервю по БНТ.

Пред БНТ Орлин Алексиев каза: „Така и не разбрах дали камионът, в който е бил укрит наркотикът, е френски или испански. На кораба само нашият камион беше български, но той е преминал. /б.р. – Борисов трябваше да обясни на Алексиев, че има и „контролиран” път на кокаина, който се следи от службите/. Екипът не е бил задържан, нито разпитван. Когато говорих с тях, те дори не знаеха какво точно се случва, знаеха само, че е задържан камион. Ние сме състезатели, а доколкото знам, са задържани двама българи, които са от организаторите„. /б.р. интересно е откъде Алексиев знае, че задържаните са организатори на канала?!/.Ако имаше нещо срещу мен, нямаше да го правят два дни след акцията. Освен това пресконференцията я дават сутринта, а мен ме обискират в петък вечерта. Съгласих се да съдействам, за да отпадне всякакво съмнение от мен, тъй като наистина количеството е огромно. Притеснява ме, че от пресконференцията имаше една реплика за пречупения гръбнак, която мен ме притесни„.

Е, тук е заровено кучето! Прочетете пак последното изречение! Както АФЕРА първа и единствена анализира – точно това изречение на главния секретар на МВР извади от равновесие Борисов и компания. И днес Орлин Алексиев потвърди притеснението им.

Afera.bg

«