« Върни се назад Публикувано на 07.04.2014 / 20:12

ОРЕШАРСКИ, СЕРИОЗЕН МЪЖ СТЕ, КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ С МВР-ТО, ПИТАЙТЕ ВЕСЕТО ТОМОВА! БЕЗ МАЙТАП!

 

Хем ми е смешно, хем много тъжно ! Смешно ми и е, че куцо, кьораво и сакато разбира от МВР /включително и оня ранобудния клес-Глишев, тъжно ми е, че тези от които зависи, въобще не им пука. Даже напротив, имат интерес от така добре поддържания батак. Журналистите искали разкриваемост. Покрай Генка цирей ми излезе на гъза. Ми то и аз искам и не заради Генка, а по-принцип. Щото за това си плащаме данъците. Но няма как да стане… Защо ли?

Вие очаквате ли, че може да ядете хубав хляб от завод, чиЙто персонал е от вифаджии, пожарникари, борци, щангисти, моряци и тем подобни ташаци и нито един хлебар ? Не, нали?

Е, как искате МВР-то да лови айдуци с описания по-горе персонал? От времето на Бонев до момента няма нито един, който да е от ръководството и да разбира от тази материя.

А постепенно унощожиха почти всичко грамотно и можещо и от средния, и низш кадър. Цветлинчо, учил за моряк да кара корабчета, ма иначе много разбира от полицейска работа!? Голем ташак!

Ало, правителството, не се ли поучихте от физкултурщината на предишните! И сега е една такава кръкан бара – по места са физкултурниците на Цеко, по министерството и дирекцията моряците и дансаджиите на Цветлинчо …

И познайте като цяло тия дали могат да изкарат глуха кучка от бъзето, а камо ли престъпници да ловят!?

Цветлинчо, ми то аз, като съм учил за ченге що ме не уредите с едно корабче да си джиткам? Да видиш , какво каране ще падне!

Г-н Орешарски, сериозен мъж сте,  като не знаете какво да правите с МВР-то, питайте Весето Томова! Без майтап!

Plamen Darak

 

«