« Върни се назад Публикувано на 19.02.2014 / 16:01

ОРЕШАРСКИ В ПАНИКА – ДЪРЖАВАТА ПОД КОНТРОЛА НА БОРИСОВИТЕ МЕДИИ И ПРОТЕСТЪРИТЕ

 

Защо протестите успяха да гарантират пълен мандат на кабинета „Орешарски“? Революцията успя! България от 100-но място по свобода на медиите стремглаво се движи към първото и огромната заслуга е на Великия ПР-експерт и медиен монополист Б.Борисов, бил някога премиер, кмет, главен полицай, рекетьор, силовак, будист и пожарникар.Медиите са свободни, а протестърите управляват в сянка. Те задкулисно дърпат конците на Орешарски и министрите му, а Станишев и Местан са обречени на вечна опозиция…

Фактите:

1. „Протестната мрежа“ на Асен Генов снима и принуждава ДАНС, ДАТО и прокуратурата да рапортуват за акция „Къртица“. Първата акция с име след времето на гурото на полицейските операции Цветан Цветанов, законен собственик на пет амартамента, шестия го продаде.

2. „Вечната Амбър“ /Лидия Йорданова/ на социологията, която години не бе стъпвала в ТВ-студио се появи. Българските мъже жадно попиват данните от проучването, в което ГЕРБ води БСП, а Цензурата на Никито, Роската и войводата с два агентурни псевдонима, АБВ-то на Гоце, Запалката и Калфата са изравнени с ДПС-то. Проучването на Лидето е поръчано от „екзактния“ Поручик, виден радетел и пионер на независимата агенционна журналистика.

3. Монополистът bTV громи в жив ефир капиталистите от LaFka, а десният Найо Цицин иска държавата да спре инвазията на частния бизнес с роден капитал. Белият вожд Сидера е страхуван, неговият дубльор в психиката, му открадна политическата стратегия за гонения на монополисти и капиталисти. ГергOFF обаче е притеснен. Блогърите Иво БоЖков, Комитата, Владо Йончев и още няколко собственици искат край на монопола на bТВ, а шефът на Новините Венелин Петков иска разследване на Галерията на Оборище 10 и как Мавъра Костов бил дал лиценз на Краси Г. за bTV. Абе, ГергOFF, абе, Краси, като гледаш LaFka, не виждаш ли bTV или те са лошите монополисти, а ти доброто момче с рекламните договори от Хачо, лека му пръст.

4. Ген. Наско, известен още като „Гном“ или като Атанас Атанасов, отново е свободен и уважаван гост в телевизиите, защото умело плете конспирации. В пространно и самостоятелно интервю той разкри, че Орешарски е агент на Сърбия и на Милошевич. Не му стигна времето, за да припомни, че Кирил Добрев изпра парите на сръбската мафия, но Цуцка и Пъпеша ще го поканят в четвъртък, заедно с Райдовски.

5. Мултакът Вежди Рашидов наплю Цветанов, пред Виктор и Ани, наплю и българите, щото вече не искал да живее тук, държавата била скапана. Синът му щял да бяга. /Ако може да остави комисионните от БГ-Лувъра, които взе като архитект, изпълнител и надзор на обекта, че да не му се налага на Орешарски пак да актуализира бюджета/.

6. Миро „Мършата“ Найденов наплю Цветанов, но си затрая за обществените поръчки, които неговата Кристинка продължава да печели. А Калинка Илиева от фонд „Земеделие“ вече не я помним. Я, Бенатова да се размърда и да я потърси, пък може и да пусне нещо при Сашето ДикOFF, че нещо предаването му издиша. Миролюба, заеми се, не чакай вечно Цецо и Бойко да ти нареждат, действай, можеш, момиче!

7. Всички плюят Цветанов, но никой не е проснат по очи или с разбита врата на дома си в 5 сутринта. Цветлин Йовчев обаче е обявен за неграмотник, как може превантивно да осигурява охрана на паметника на Левски, да иска да респектира добрите ултраси на Дучето и Таки, които носят розови хапчета в джобовете. Защо да има превенция, искаме кръв и палежи, искаме Майдана да е бледо копие на унищожена София, зоват в един глас Нова, bTV и техният собственик Борисов.

8. Нели Куцкова пак правораздава, но не в съдебна зала, а от телевизора. Пак в Нова, за втори път за месец. Колежката й Мирослава Тодорова тихо ревнува, само едно телевизионно участие е имала, но пък по bTV. И двете в хор, не на Висшия съдебен съвет, само ССБ! Съюзът на съдиите в България трябва да бъде определен за единствения легитимен орган за кадруване в съдебната власт! В Конституцията! Веднага! Плевнелиев да предложи референдум, а Димитър Токушев да му мисли тогава, че ако Конституционния съд не взима правилните решения, ще вземе да го закрием.

9. Любица Кулезич, Ивет Добромирова, Антоанета Цонева, моля, извинете, но не ми остана време и място за вас. Сигурен съм, че в следващите дни ще бъдете достатъчно активни, за да заслужите първите страници на вестниците на Пеев, а и да се харесате на Бойко, нали така, момичета?! Ама каква хубава тройка сте.

10. КОЙ всъщност управлява? Орешарски или протестърите и Бойко? Вие, читателите на „АФЕРА“, аферисти с аферисти, вие кажете…

*Всички споменати лица, фирми и събития са случайни. 🙂

 Ваш, Бай Ганьо

 П.П. Но не забравяйте, че днес се навършват 141 от обесването на Васил Левски! Апостоле, благодарим Ти и поклон! Свободата си дължим единствено на Теб!

Венелин Марков

 

 

«