« Върни се назад Публикувано на 03.07.2024 / 7:35

ОРГАНИЗИРАНОТО ТРОЛЕНЕ НА „ВЕЛИЧИЕ“! ЕТО КАК ГО ПРАВЯТ С ТРОЛСКИ ФАБРИКИ! /ВИДЕО/

Кукувици, са гнездови паразити, стремящи се да снесат възможно най-голям брой яйца. Обикновените кукувици снасят яйцата си в гнездата на други птици. Това поведение на кукувиците много ми прилича на мрежовия маркетинг на „Величие“.

Скъпи приятели, имам видеа, които са гледани по над 100 хиляди пъти. В тях, както виждате, коментарите са между 200 и 500. Като коментарите са от най-различен характер.

Но какво стана, когато поканих Веселина Томова, за да коментира Величие, Ивелин Михайлов и най-вече Николай Марков? Видеото не се радваше на огромната гледаемост като тази на други нейни участия при мен, но пък получи рекордните почти 1000 коментара.

А тези 1000 коментара бяха предимно хейт и задължителното „спираме да ви следваме“.

Участието на Михайлов при мен удари рекорда по коментари в канала ми. Над 1500 коментара.

Преди гостуването на Михайлов при мен, аз се чух няколко пъти със Станислав Цанов, който също беше станал обект на подобна атака с коментари. В процеса на разговорите ни установихме чрез статистики, че това което се случва в коментарите под видеата ни не е естествено, а прилича на дирижирана атака и пропаганда.

Вижте КоментарЪТ на Ивелин Николов.

Няма да позволя коментарите под видеата ми да се превръщат в партийна агитация, за която и да било партия. Няма да позволя да ме заливат организирано с коментари, да обиждат инакомислещите. Това е тролене, от което негодуват и зрителите ми. Просто няма да го позволя и ще взема съответните мерки.

«