Публикувано на 28.06.2020 / 18:32

ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА „ГДБОП“. ГОДИНИ /!!!/ НАРЕД ДЕЙСТВА КАТО „НАКАЗАТЕЛНА БРИГАДА“ – ЦЪФТИ ПО ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ & ЦВЕТАНОВ И … ПАК БОРИСОВ

Из пресконференцията по повод задържането на двамата шефове в ГДБОП Цветан Панков и Кирил Ванков:

…Има основано предположение, че взаимовръзка има със случая с наркотици в Слатина. Но е предмет на разследване и не мога да коментирам….

…Обвиняемите лица са осъществявали сътрудничеството с чуждестранните служби. В резултат на тази престъпна дейност са били провалени много разследвания чрез предоставяне на информация на разследваните лица…

…Дейността на ОПГ е била в няколко направления – получаване на подкупи, за осигуряване на чадър. Второто направление е било получаването на подкупи с цел неутрализирането на конкуренти в наркопазара. Третото е предоставянето на предварителна информация…

…всичко започва на 31 януари 2020 г.., когато на зеленчуковата борса в „Слатина“ е задържан над половин тон кокаин, импрегниран в над 6 600 кашона с цитруси, внесени от Колумбия. Става дума за хиляди кашони с лайм и ананас. Действията на полицията изненадват трафикантите. Дрогата пристига с официална пратка и така пътят й е лесно проследим. Разследващите  попадат на няколко ключови следи по пътя на кокаина от пристанището в Солун до борсата в София.

По онова време са задържани трима, между които и бивш шеф на столичната митница. Ден по-късно между две групи, за които има данни, че се занимават с наркотрафик, възниква напрежение и взаимни обвинения за предателство. Разследващите започват да ги наблюдават внимателно и засичат посредник, който влиза във връзка със служителка на антимафитотите, за да търси съдействие.

От „Вътрешна сигурност“ моментално поставили полицайката под наблюдение. После успели да навържат във веригата още двама – началника на сектора за борба с наркотрафика и разпространението и прекия му шеф – началникът на отдел „Наркотици“ в ГДБОП. /бел. на АФЕРА: полицайката е именно близката приятелка на Цветан Панков, с майка депутатка от ГЕРБ, която е била кандидат кмет на изборите за район Оборище в столицата, в чийто дом намират много пари при обиск/

Работата е продължила няколко месеца. Това, което е факт, ако мога да опиша най-общо дейността им, защото в тази група, да я наречем по този начин, участват и лица, които не са служители на МВР. Включително един, който се е представял за сътрудник на ДЕА, разбира се не е такъв“, разказва Гешев. Мнимият сътрудник на ДЕА бил необходим, за да им придаде повече тежест пред наркобандите, които се занимават с трафик през страната ни към Нидерландия. В случая, обаче, той влязъл в нова роля – да гарантира, че разследването няма да излезе от България и освен вече задържаните за други няма да има последствия.

…За съжаление, това е информация, която разбира се не мога да оповестя изцяло, така да се каже са преминали на по-високо ниво на играта. В някаква степен са били на крачка да компрометират доверието в българските служби от някои наши партньорски служби“, твърди още главният прокурор.

…Разследващите били поставени пред нова задача – да филтрират комуникацията на Ванков и Панков със службите на други държави от Евросъюза. Така двамата антимафиоти не успяват да попречат и стартира международната операция „TORTA AHOGADA“ на територията на Испания, България, Нидерландия и Колумбия. Иззет е над 1 тон кокаин и са задържани 18 души.

После идва историята с нов сигнал, според който групата на антимафиотите щяла да осигури, без проблем, близо 400 килограма кокаин да отпътуват към Западна Европа. От „Вътрешна сигурност“ наблюдават, че в отдел „Наркотици“ в ГДБОП само имитират работа.

Случаен патрул спира първата пратка от 40 килограма кокаин в автомобил в Студентския град, а ден по-късно колегите им столичната полиция намират и останалото количество в апартамент в квартала. Двамата антимафиоти поемат ангажимент да ударят конкурентна група, но искат допълнителна сума.

Получаването й било уговорено за 25 юни вечерта и единият шеф в ГДБОП лично отишъл да вземе парите и да гарантира, че този път пробив няма да има. В този момент е задържан. Малко по-късно белезници са щракнали и за останалите в групата…“

На 1.02.2020 АФЕРА написа:

100 КИЛА „БЕЛО“ ВЛЯЗОХА В СОФИЯ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО. ДОБРЕ, ЧЕ СА „ПАРТНЬОРСКИТЕ СЛУЖБИ“ И … ОНЯ, ДЕТО ДАДЕ „КУРБАН“, ЧЕ КАСКЕТА ДА СЕ ПЪЧИ ПРОПАГАНДНО! В „МАЗНАТА ИГРА“ „АВТОРИТЕТИТЕ“ СЕ ПЪРЖАТ ЕДИН ДРУГ!

На 2.02.2020 АФЕРА написа:

СХЕМАТА С КОКАИНА: СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ КАТО КУРИЕРСКИ СЛУЖБИ, КАСКЕТ ГЕШЕВ – ПОСРЕЩАЧ. ОТ 1000 ТОНА ВЛЕЗЛИ, 100 КГ. – УМИШЛЕНА ФИРА! И УМИШЛЕНО НЕ СТИГАТ ДО ЛАБОРАТОРИЯТА ЗА ИЗВЛИЧАНЕ НА КОКАТА!

Тогава, а и сега, никой не отговори на риторичните въпроси, зададени единствено от АФЕРА – „защо „КОНТРОЛИРАНО“ И УМИШЛЕНО ПРЕЦАКВАТ РАЗВИТИЕТО НА ЕДНА ИСТИНСКА ДОКРАЙ ОПЕРАЦИЯ! Защото НЕ ИЗЧАКВАТ ДА ВИДЯТ КОЙ ЩЕ ПОЛУЧИ ЛАЙМА С КОКАИНА, КЪДЕ ТОЧНО Е ЛАБОРАТОРИЯТА, КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕ ИЗВЛЕЧЕН КОКАИНА ОТ ЛАЙМА И НАКЪДЕ, И КАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕ СТОКАТА КЪМ ЕВРОПА. „Знаем кой е получателят“, иначе се изцепват Каскет Гешев и главният секретар на МВР. Верно?! И кво?! Защо ли не изчакахте да проследите кой и как ще получи плодовете, къде ще бъдат закарани, кой и как ще извлече кокаина от тях, накъде ще потегли коката?!“

И тогава, и сега, АФЕРА нямаше и грам съмнение, че ГДБОП осигурява чадър и лапа огромни кинти рушвети от схемата с т.нар. „битка с наркотрафика“.

Случаят със „случаен патрул, който спира първата пратка от 40 килограма кокаин в автомобил в Студентския град, а ден по-късно колегите им столичната полиция намират и останалото количество в апартамент в квартала“, е още по-фрапантно скандален!

Сега само АФЕРА ще ви каже истината и по него:

Коката е на известно лице в ъндърграунда – Б. /прякор – М./

Кокаина е оставен на пазене в апартамента в Студентски град. За несведущите, АФЕРА ще разкрие част от „схемата“, която прилагат нарко-групите. И при оранжерии, и при пазене на материала в апартамент или други помещения, се назначава т.нар. „пазач“, който стои вътре в помещението, или оранжерията, и няма право никъде да излиза с една единствена задача – да пази материала! Плащат му се здрави пари на месец, докато пази дрогата. Той няма право да излиза, носи му се храна.

В Студентски град „издънката“ става, след като „пазачът“, очевидно здраво нашмъркан, изпушва, взема 40 кила кока и хуква с колата да ги пласира. Хванат е случайно от патрулка на 7 районно управление в столицата, защото на полицаите им прави впечатление, че кара видимо неадекватно, а като слиза от колата е толкова нашмъркан, че се киндилка и не знае къде се намира. Питат го – къде отива, има ли нещо в колата, а той хилейки се отвръща – има, ами, цялата е пълна с кока. Ченгетата даже не могат да повярват на какъв „олигофрен“ са попаднали, отварят колата и откриват кокаина.

През това време ГДБОП спи дълбок сън с пълни чекмеджета в нощните си шкафчета.

Пълната изолация на подобни „пазачи“, повечето зависими от дрога, очевидно носи лоша шега на движещите схемата с наркотика.

Оттам нататък – някой да чу какво се стана с притежателя на кокаина?! ГДБОП пак бяха за лимонада! И рекетираха едната група, за сметка на другата.

Организираната престъпна група „ГДБОП“ действа от много години!

Преди 12 години отвратена от онова, на което се бях натъкнала като разследващ журналист, омерзена от абсолютното бездействие на прокуратура и служби, потърсих контакт с ДАНС за да заковат пробитите антимафиоти във Варна.

Цялата зловеща история съм описала в книгата си „Бандитска Варна“, а впоследствие и в книгата си „Този живот е за смелите“.

Свърших, заедно с мой приятел, толкова работа, вместо костюмираните агенти на ДАНС, и то работа – на терен – на улицата, че имам самочувствие да оглавя не само ДАНС, а и всички служби накуп, докато агентите си бъркаха в носовете и задниците.

Засипахме ги с конкретни доказателства.

На косъм не отнесох сопите.

Тогавашният главен прокурор Борис Велчев се скри под бюрото и отказа да образува досъдебно производство и да разреши реализация на операция, за която иначе ДАНС бяха готови.

Всички корумпета минаха метър, някои от тях станаха съдии, някои адвокати, някои се издигнаха в кариерата.

На честните от ДАНС им ебаха майката.

Корумпираните бопаджии, надушили тогава жегата, се измъкнаха – пенсионирайки се или напускайки системата, след като тогавашният вътрешен министър Михаил Миков ги наказа с „разквартироване“ за една година по районните варненски управления.

И това беше целия отдел ПАК  „Наркоразпространение“ в БОП – Варна!

Срещу бившия шеф на БОП – Варна Емил Михайлов и дясната му ръка Добромир Досев бе образувано досъдебно производство от Военна прокуратура, по сигнал не на някой друг, а на тогавашния заместник директор на ОД на МВР – Варна Диян Нанов, написал смразавяща конкретна справка до прокуратурата.

Повече от шест месеца двамата бопаджии, известни и на уличните кучета във Варна, бяха държани на СРС. Но, като опитни, както сега окачествяват и Цветан Панков и Кирил Ванков, уж не можаха да ги заковат.

Това поне пише в постановлението си за прекратяване на досъдебното производство прокурор Данчо Славов.

Обаче.

„Вътрешна сигурност“ беше осигурила свидетели с убийствени показания на представители на варненския ъндърграунд, дадени пред съдия, които съм чела с очите си. Убийствени – за корупция, за „оправяне“ на конкуренти“, къде са давани парите и от кого.

Прокурорът обаче приключва досъдебното производство „с липса на извършени престъпления“ – С БЕЗУМНОТО „ПО ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ“ и така /анти/мафиотите бяха изпрани!

Същите тия антимафиоти, които години наред се кълняха, че са биз-бизе и са близки с „Цецо“, разбирай – сега арестувания шеф „Наркотици“ Цветан Панков, седем години след издаване на книгата ми „Бандитска Варна“ решиха да ме съдят.

За което им благодаря, защото само по този начин можах да прочета цялото секретно производство срещу тях, образувано за корупция и ОСРАНО ОТ ПРОКУРАТУРАТА, ЗА ДА ГИ ИЗПЕРАТ!

Благодарение на един варненски съдия – Трайчо Атанасов бях осъдена, че съм нанесла „болки и страдания“ на антимафиотите, въпреки свидетелските показания в съда на Черния Роди, които потвърдиха написаното от мен. И въпреки – НАЛИЧИЕТО НА ЦЯЛОТО СЕКРЕТНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ АНТИМАФИОТИТЕ, В КОЕТО ЛЪЩЕШЕ КОРУПЦИЯТА!

Съдията Трайчо Атанасов ме осъди с такива ЛИПСВАЩИ безумни мотиви, че отправих жалба до главния прокурор /тогава Цацаров/, който единствен можеше да върне делото за ново разследване.

Кура му янко. Прокурор от ВКП отсече, че не можело – с още по-безумно обяснение, очевидно непрочел и думичка от делото.

Така приятелите на „Цецо“, разбирай Цветан Панков, отново ги изпраха. А мен осъдиха.

Осъдиха ме, защото години наред говорех и пишех ИСТИНАТА ЗА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА „ГДБОП“.

Намазаната СХЕМА В ГДБОП вършее от много години.

През времето, в което ГЕРБ не бе власт, се намери воля службата да бъде разформирована и вкарана след явяване на детектор на лъжата в ДАНС, след като отново поеха властта обаче Бойко Борисов и Цветан Цветанов, отново върнаха на бял кон „преторианската си гвардия“ – за щавене и поръчки.

Помните ли, че имаше дело заведено срещу ексшефа на ГДБОП Станимир Флоров, аверът на Борисов и Цветанов?

Помните ли? Ако не – напишете „Флоров“ горе вдясно в АФЕРА в рубриката с лупичката „търси се“ и ще се хванете за главите.

Е,и?

И Флоров бе изпран с тихомълком прекратено дело.

Този, който се реши да прояви воля да удари тази МАФИЯ, облечена в полицейски униформи, заслужава поздравление.

НО!

Трябва да стигне и до Капо ди тути капи на „наркотрафика“ в България – Онзи, на най-високото място, без чиято протекция и чадър ГДБОП нямаше да вилнее години наред като „наказателна бригада“.

Веселина Томова

Послепис: И тия пинизи на пробитите бопаджии – ах, ох, ех, атакуват ни бандити, са абсолютно несъстоятелни. Ами кой да ви атакува и да се жалва от вас, бе, кой? Точно бандитите знаят цялата ви корумпирана схема, защото те ви дават пари! И точно те трябва да се разприказват, защото най-страшни са точно престъпниците, облечени във власт. Най-страшни са ченгетата, които пред телевизорите се правят на праведни, а са по-отвратителни и от най-големия бандит.

 

Коментари 33 за
“ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА „ГДБОП“. ГОДИНИ /!!!/ НАРЕД ДЕЙСТВА КАТО „НАКАЗАТЕЛНА БРИГАДА“ – ЦЪФТИ ПО ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ & ЦВЕТАНОВ И … ПАК БОРИСОВ”

 1. Новината трябва да е в раздел „Десетилетие на ромското включване“

 2. Не мога да проумея защо НИКОЙ не говори за слона в стаята?
  Обществена тайна е че Тиквоча върти бизнеса с белото и с прането на руски капитали ИМЕННО С НАШИТЕ ВАРНЕНСКИ ТРИБУКВЕНИЦИ…
  …от десетилетия…

 3. Един по-горе писа, че този от снимката има връзка с неандерталците. Не съм „играл“ с такива :))), но в наше село тези, които пият по литър ракия на ден и „героя“ от фотото са като две капки вода …:))).

 4. Драги ми смехурковци,

  За полицейски дебили не ми се чете, аман. Проблема е в тия дето си ги избират и им гласуват доверие. Кат си търпят Баце и компания нищо по-различно не можете да очаквате 🙁 .

  Ако съкратите Полицията с 50% и после няколко пъти пак повторите операцията може и да се понаместят нещата иначе прогрес през крив макарон 😉 . И подобно за „държавната“ администрация.

  Та-а, по повод прогреса.

  На някой от любопитковците за темата 5G и влиянието му върху организмите, ей ви един преглед от миналата година. Предимно покриващ обхвата 30 до 60 Гигахерца 🙂 .

  „In summary, the majority of studies with MMW exposures show biological responses. From
  this observation, however, no in-depth conclusions can be drawn regarding the biological and health effects of MMW exposures in the 6–100 GHz frequency range. The studies are very different and the total number of studies is surprisingly low. The reactions occur both in vivo and in vitro and affect all biological endpoints studied.“

  https://www.researchgate.net/publication/335801195_5G_Wireless_Communication_and_Health_Effects-A_Pragmatic_Review_Based_on_Available_Studies_Regarding_6_to_100_GHz

  Т.е. изследванията са много малко на брой за да се твърди каквото и да е и в двете посоки. А още повече това е интердисциплинарна област и специалисти и двете области едва ли има. Ето Ковида и 5G си плаче за „рисърч“.

  А както е известно ако има проблем и то глобален то се отваря и съответната възможност, също глобална.

  П.П. За България това е практически невъзможно, ‘щото водещата област на науката в която се работи(инвестирано е) е Корупцията – истински интердисциплинарен рисърч тече по корупция на здравеопазване, съд, полиция, армия, икономика, образование, финанси(особено там) и т.н.

  П.П.П. Само си помислете(пофантазирайте) ако пари от корупция се пренасочат в подобна област как гигантите на телекома и фармацията ще ви кацнат с инвестиционни предложения. И много шкафчета ще се понапълнят е хартийки и кюлчете. Не само бацевото 🙂 . Обаче нашенеца предпочита инвестиция в Корупция, щото това не изисква кой знае колко мисловен напън.

  Ваш патиланец.

 5. ББ: „Аааа, ние сме по амфетамините, но от 500 евра не се отказвам, та ако ще да са и от кока.“

 6. Партньорските Служби са анализирали проблемите в сътрудничеството с нашите власти и са разбрали, че българските им „колеги“ са мафиоти назначени на държавна работа. Сигурно отвън е тръгнала разработката и положението е станало неспасяемо.

 7. Ами какво да кажа?Да са честити на ГЕРБ, а те пък на ЕВРОПЕЙСКСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ и тези срам нямат, да ги подкрепят?

 8. Не знам какъв професионалист е Цветан Панков, но лицето му има много общи черти с неандерталците.

 9. Специални поздрави на К. Поне ме поздравявай като ме срещнеш, кво се правиш че не ме познаваш?

 10. Roma, рома ромале, чшайе шукарие и Банго Василий каза:

  Тия двамата убавци горе на снимката ми мязат на чистокръвни „римляни“.Roma victor, аве, цезаре!

 11. А дали някога ще разберем името на фалшивия агент на ДЕА?
  Да не се окаже че си е напълно истински?

 12. Монголоидните очи, прибраните големи уши, трапецовидното лице, изкривената при усмивка или говор уста, гърбавия нос, студения поглед – това всичко е най-концентрираното описание на упорития, груб, егоистичен и безжалостен силно комплексиран индивид. Убеден съм, че любимият му автомобил е със следните характеристики: държава – Германия, марка: „БМВ“ или „Ауди“, цвят – черен или тъмносин. Тъй като избора на автомобил е резултат на подсъзнанието , то това е автомобила на АГРЕСИВНИТЕ И КОМПЛЕКСИРАНИ ТЪПАЦИ.

 13. Защо ги наричате „полицаи“ – те са си БКП+ДС-милиционери! Като оня дето спинка в септичната яма с много кафяв материял около него!

  1. Е, пропусна КГБ, но колко пъти трябва да ви го кажат американците, и то в прав текст, че по този начин изкарвате тях и ЦРУ-то им мижаво, още повече, че вече над 30 години ТЕ и то легално ръководят страната ни ?

   1. Абсолютно точно! Самите янки на шега казват, че с „белото“ и др. подобни артикули се занимава: NSA-Няма такава агенция, хващат се 10%-камери, микрофони, гешевци, мисирки, останалите 90 процента се реализират от „наши хора“……..Пък някой си вярват в Дядо Мраз……

 14. Даже Буда има награди по това направление за неутрализиране на нарко-трафика. А тя каква била работата ? Да връща наградите, а на черния колан може спокойно да се провеси. Амен !

 15. Добрите психолози могат да направят верен анализ за даден индивид и по снимка. Този на снимката е АБСОЛЮТЕН мафиот. Агресивен и безмилостен.

  1. В десятката!
   Според теорията на проф. Чезаре Ломброзо, престъпникът може да бъде разпознат дори и само по външни белези.

 16. Защо баце не се появява, няма го по тв? Да не би джипката да се е развалила

 17. Каква жестока картина, каква престъпност и един глас търсещ истината и правдата и един народ оставащ глух и безхаберен. Колко са верни и сега думите на Ботев и колко стабилен е нашият робски манталитет, накичен като коледна елха с цял куп от пороци. Медиите са пълни с всякакви „авторитети“ един от други по- подли и по- продажни по- усърдни във хвалебствията към силните на деня, към Шибаняка. И днес свястните считат за луди, защото обществото ни е напълно развратено. Така както разстреляхме НИЕ , най -достойните си синове, така продължаваме да го правим и сега, има само малки промени в технологията и в представянето пред света. А това, че изчезваме като народ, на никого не му пука.

 18. Не съм вещ по полицейските дела, но след като всичко това е известно, как може партьорските служби да мълчат и имат доверие? Въпроса е риторичен, хубава вечер

  1. Доверие ли? Нещо сте се объркали. Имам десетки материали само за ПЪЛНОТО НЕДОВЕРИЕ НА ИТАЛИАНСКИТЕ СЛУЖБИ, ЗАРАДИ ЦВЕТАНОВ, ФЛОРОВ И БОРИСОВ, да не говорим за другите! Не слушайте какво ви говорят по телевизора!

 19. Респект г-жо Томова.
  Все още нищо не е станало, но вече ври и кипи.
  БМБ и сие не трябва да подават оставка, защото този филм вече сме го гледали два пъти, в т.ч. и завръщанията на бял кон.
  Трябва да се мине през съд.

 20. Тези като ги гледам на снимката ми приличат на 100% джипси.Как няма да крадат то им е в кръвта също като банкянския шебек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *