« Върни се назад Публикувано на 31.05.2017 / 19:09

ОРГАНИЗАТОР НА КОНЦЕРТИ НА ЛЕПА БРЕНА И ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ ПОЕМА АГЕНЦИЯТА ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА. БАТЕ ХАРО. ДЪНО ЛИ? НЯМА ДЪНО!

БАТЕ ХАРОПравителството определи Петър Харалампиев за председател на Държавната агенция за българите в чужбина. От декември 2014 г. до м. май т. г. Петър Харалампиев е заместник областен управител на област София. Бил е изпълнителен директор и член на Управителния съвет на фондация „Българе“. Магистър е по право от СУ „Свети Климент Охридски“, гласи информацията на правителствения пресцентър.

БАТЕ ХАРОПетър Харалампиев е известен повече като лидер на „БГ патриот”, както и с прякора си Бате Харо. Та, Бате Харо има отдавнашно приятелство с Бойко Борисов. Защото Бате Харо е известен като организатор на концертите на Лепа Брена и Цеца Величкович у нас. При една от визитите на Лепа Брена, Харалампиев дори я заведе в МС, откъдето е общата му снимка с Борисов. На другата снимка – Бате Харо позира и с Цеца Величкович, която очевидно е голяма слабост на Борисов.

БОЙКО БОРИСОВСлед като Харалампиев поема Агенцията за българите в чужбина, “Трепни” на Цеца може да стане химн на два милиона наши сънародници, които живеят по света. А за посланик на българите в чужбина, Бате Харо може да предложи Божинката. Борисов и него се преглътне. В името на властта…

Дъно ли? Няма дъно!

Валери Каракачанов

 

«