Публикувано на 11.05.2022 / 16:50

ОПЕРАЦИЯ „ШМЕНТИ КАПЕЛИ“ НА АМБУЛАНТНИТЕ ИЗМАМНИЦИ КИРЧО И КОКОРЧО Е КЪМ СВОЯ КРАЙ. ЩЕ ЗАВЪРШИ С ФИНАЛНИЯ ПИРУЕТ ЗА ВДИГАНЕ ВЕТОТО ЗА МАКЕДОНИЯ!

Зелен газ идва за балъците, които Кирчо вече прати за зелен хайвер. Операция “Шменти Капели” на амбулантните измамници Кирчо и Кокорчо, начената в МОЛ-а, е към своя край! Ще завърши с финалния пирует за вдигането на ветото за Македония. Евтин газ, зелени автомобили и зелен хайвер за балъци. Ама шарани за голата кирчова кука вече не останаха.

Николай Бареков

Коментари 2 за
“ОПЕРАЦИЯ „ШМЕНТИ КАПЕЛИ“ НА АМБУЛАНТНИТЕ ИЗМАМНИЦИ КИРЧО И КОКОРЧО Е КЪМ СВОЯ КРАЙ. ЩЕ ЗАВЪРШИ С ФИНАЛНИЯ ПИРУЕТ ЗА ВДИГАНЕ ВЕТОТО ЗА МАКЕДОНИЯ!”

 1. „Българският премиер Кирил Петков ще предложи в парламента в София да бъде приета нова резолюция, която ще измести ветото за започване на преговори на РСМ за членство в ЕС.“ Това съобщи бившият премиер и бивш специален пратеник на РСМ за отношенията с България Владо Бучковски, съобщава БГНЕС.
  Според него става въпрос за „съгласуван документ“. „Налице е криза в управляващата коалиция в България – тя на практика е на стъклени крака.“
  1. Министрите на икономиката и финансите на страните-членки на Европейския съюз дадоха „зелена светлина“ на Плана ни за възстановяване и устойчивост.
  2. България се е изкачила на 91-во място в класацията за свобода на словото.
  Тези два подаръка на ЕС се предоставят срещу прието съгласие от страна на Киро Простото да вдигне ембаргото за Северна Македония.
  Вече се планират и скоро ще бъдат задействани мероприятия в подкрепа на Кировата операция да предаде интересите на България. Едно от тях е обещанието на САЩ да ни предоставя евтина газ, което ще засили напъните на Киро простото да си изпълни възложената му задача. „Харвард“ не дава безплатно дипломи. Те се плащат след „дипломирането“.

 2. 33 г. няма проглеждане за съжаление от населяващите България.

  Има един изключително прост цивилизационен закон, който гласи:
  „…………….Когато даден народ е извън своето цивилизационно семейство, то той се топи демографски…………….“

  От това по-простичко обяснение няма, че евроатлантическите ценности нямат нищо общо с България и са изключително вредни за нашата нация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>