« Върни се назад Публикувано на 02.06.2011 / 11:23

Операция „Пийп-шоу” може да разкости политици и общинари във Варна

 

 

Бивш служител на „Външно” във Варна потвърди думите на бопаджията, но допълни, че сред нащраканите мераклии имало изключително знакови фигури от Билдинга. Но точно тях не ги държал Кифлата, а хора от бизнеса. „Става дума за големи издънки. Виждал съм монтирани клипчета. Показа ми ги колега, който си ги беше качил на мобито. Старите ни папки със снимките нищо не са. Сегашните кадри са върхът.”. Бившето ченге очаква преди изборите някои кадри да лъснат в интернет, ако отворковците не се откупят.

Едва ли ще се стигне дотам. Но че немалко гейове от Билдинга ще бъдат шантажирани, това е сигурно. Колкото до обикновения курварлък във високата сграда – все още се носят легенди за една „бивша”, минала през повечето кабинети на големите шефове с дебелите портфейли. Тези „кадри” Кифлата няма откъде да ги има. Всъщност най-големите играчи винаги са били много предпазливи. Те си правят частните партита по вили извън града. Канят „девойки”. И много преди да стигнат до същественото, вече са ги разсъблекли – никакви „скрити камери” няма къде да бъдат скатани. Кадри може и да няма от тези сбирки, но пък напоителни преразкази се носят от години.

Шантажираните винаги са клякали. Първите гей-компромати във Варна бяха използвани за поставяне под контрол на някои фигурки от СДС, които бяха изпълзели на важни инфопозиции. Мършите стигнаха дотам, че заедно с един от портиерите изнесоха част от архива на СДС-Варна. Куките от ДС, които им поръчаха тази врътка, вероятно са смятали, че вътре има някакви супертайни и могат да изкарат някой лев. Пълна смешка. Големи „тайни” – стенограма от заседание на Координационния съвет бъка от бисери като прочутия лаф на Тенекеджиев от ДП: „Комунистите пак спряха тока. Втори панталон късам на тези столове.”. Такива глупотевини изкара гейчето, слугувало на десарите в града. Снимките в папката на „Акордеониста” от РДВР го активираха винаги, когато ДС-куките искаха. Контролираните с компромати политици и общинари също ще клекнат.

Блъфирането с такъв като Венци Кифлата може да продължи с мазни намеци към масони-мераклии. Все тая. Кифлата няма как да държи някой голям играч с порнокадри, защото никой от тях не е падал до нивото на клубовете му. Става дума за истински големите играчи. Иначе началници от Билдинга може да изгорят. Особено някои масони, които никога не са си плащали за курви, защото са се докопвали до тях чрез услуги на такива като Кифлата. На кого му пука. Нима Митко Димитров, Цветан Цветанов и почти всички депутати на ГЕРБ от Варна не пиха кафе на Гергьовден в едно от заведенията на някой като Кифлата? Лошо няма – сервитьорките са читави и не са от „онези клубове”. Апропо. Кифлата бил ли е „агент” и на кого? Да не би пък този „контрольор” да го извади сега..? Най-малкото заради услугите на отворко като Кифлата в едно централно кметство, в което поне секс-оргии не са се вихрели.

www.bgsniper.bg

 

«