« Върни се назад Публикувано на 26.01.2011 / 10:38

Операция „Винетките“, за триците и маймуните…

„В процеса на претърсване и изземване са иззети 2 хил. холограмни стикери, които умножено по 1300 лв., колкото струва годишната винетка за товарен автомобил, това означава, че щетата за държавата е 2,6 млн. лв. а на черно трите лица, които са задържани, са ги подготвяли да ги продават за по 300 лв.

Всичко, което е като изработка, със съответните консумативи за изработването на тези винетки е иззето. Лицата са задържани – единият е печатар, вторият е организатор, третият е пласьор на винетките, които трябва да бъдат пуснати в търговската мрежа.

Единият от задържаните е с криминални регистрации, които са свързани с кражби. Другото лице е криминално проявено. Третият е печатарят, който няма криминални регистрации, но участва в заготовката и всичко, което е свързано с процеса на отпечатване на винетките”, каза Цветанов. Операция „Винетките” продължава и днес.

Браво, много хубаво. Ама много хубаво, не е на хубаво! З
ащото баба Минка от Гинци не ще да знае, как храбрите ченгета са заловили тримата печатари на фалшификати, ами че няма какво да яде. Докато държавата хрантути тези с показните акции и кьорфишеците, за да оправдава безбожните пари, които се харчат.

Фалшификатори има по цял свят, така, е ние не сме изключение. По-скоро сме изключението в другия смисъл – на реакцията на събитията. Излиза, че ако на бай Кольо от Вълнари му откраднат прасето или кравата, полицията ще напише, че има неизвестен извършител. И толкова. Я се сети някой да си мръдне г…за, я не!

Докато в случая, когато става въпрос за интереса на богатите, Цецко ще си счупи краката да бърза да арестува и да се хвали, колко е добър.. по лека атлетика!?

А всички знаят кой има монопола над винетките и защо там не трябва да се бара, ей! Така, че словоблудствата за държавност и полицейски респект ,са за само храна за маймуните.

Ама и те не останаха на клона вече, та не знам какво ще правят с толкова трици управляващите.
Може би в един хубав момент, ще започнат сами да да си ги консумират.
Да им е сладко!

afera.bg

«