Публикувано на 20.07.2022 / 8:37

ОПГ „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ВИ МАЧКАМЕ“. ПЛЮС ФАКТЧЕКЪРИ „ЖУРНАЛИСТИ“ ЛАЙНА

Почва се. От ранно утро. Сядам пред компютъра. Единственият сайт, който го няма е АФЕРА. ПАК е хакнат. Почва се. ПАК отначало. Битка с хакерите, чиито поръчители са УПРАВНИЦИТЕ на държавата. ГДБОП си бъркат в задника, докато МВР Рашков, както и платената група на висопоставени управници плащат и поръчват бруталния терор, упражняван срещу сайта АФЕРА ДЕВЕТИ МЕСЕЦ без прекъсване.

Няма държавна институция – ни МВР, ни служби, ни прокуратура, ни мафия, такава, че да ги вкара тия мръсници в багажниците, да ги закара в една гора и да им счупи престъпните тикви. В България мафията е префинена, тя е облечена във Власт и управлява, и е в опозиция, и е навсякъде в правоохранителните институции.

Влизам във Фейсбук. Само мога да гледам. Нищо друго. Защото и трите ми профила, както и страницата на сайта АФЕРА, са ПАК блокирани. Един след друг. Напълно неоснователно, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО – вече месеци поред. Не мога да пиша, не мога да коментирам, не мога да споделям. Защото съм вредна, опасна и от лошите, които нямат право да пишат. Кой е „лош“ се дирижира от мафиотите управници и от тяхната слугинска пасмина.

Разгледайте този сайт!: https://factcheck.bg/

Това е сайт на Factcheck -ърите, които блокират всеки, който не мисли „правилно“, а „правилно“ означава, че не мисли като американското посолство. Разгледайте и кой спонсорира тия фактчекъри, които определят кое било „фалшива новина“ и кое не. А парите идват от американското посолство, НАТО и т.н.

Като „фалшива новина“ са определили дори и брилянтен текст на Кеворк Кеворкян!:

 

Пълно е с „журналисти“, които блокират и докладват всеки във Фейсбук, който не е русофобски ястреб.

Всичко това не е само мръсна и отвратителна цензура, всичко това е брутален тероризъм – да бъда елиминирана, смачкана и изобщо да ми бъде отнето правото да работя и да стигам до читателите на сайта АФЕРА.

И всичко това се прави от ОПГ „Антикорупционно мнозинство“ /каква гавра!/ и ОПГ „Рашков – Продължаваме да ви мачкаме“.

За да си „журналист“ в тази държава -кочина – територия, васална на американското посолство, трябва да си лайно. Чисто и просто лайно. Слугуващо на американското посолство или Фондация „Америка за България“, или на Прокопиевците. Лайно, което е ратай и слуга, и което никога не е било и няма да бъде журналист, защото журналистиката на тази територия е убита точно от такива лайна.

Това е положението.

Това си пожелахте, това избрахте и това получихте.

Веселина Томова

 

Коментари 56 за
“ОПГ „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ВИ МАЧКАМЕ“. ПЛЮС ФАКТЧЕКЪРИ „ЖУРНАЛИСТИ“ ЛАЙНА”

 1. Нещо лично между мен и г-жа Томова
  Уважаема госпожо Томова. Като част от „лошия матрял“ на 21.07.2022 година като редови гражданин потърсих възможност за среща с дежурен прокурор във Варна. Имам претенциите , че назнайвам като Вас – предимно от личен опит, някои неща за прокуратурата. Любезно ми бе обяснено , че от „дълго време няма дежурен прокурор за граждани“ а само за полицията. Това е и състоянието в окръжна прокуратура. Въпросът ми е „Чия е тази прокуратура – на „каскета“ или на гражданите? Ако този въпрос Ви вълнува и Вас оставам на разположение за следващи действия. Съвсем се скриха в гащите на боко, тези магистрати!

 2. Ей червено педалче недоебано, не се спираш да ми акаш под коментраите, но ще ти „изгласувам“ накрая с червена бюлерина цялата комунистическолибералфашистка рода. Спервом в жопу, а потом в рту 🙂

  1. Тва беше по-здрав за милото ми 00-фенце вчерашно олигофренче, ама червената дамаджана слухти и сайта бъгясва

 3. а иначе разгледах този сайт и какво ме учуди най много написаното за гладомора във Украйна през 20 -те години на миналия век .Само аз лично ще и изпратя на тази мърлла нещо за един друг гладомор във САЩ случил се през 30 -те години наминалият век Гладоморът в САЩ (Голодомор в США) Някои историци доказват – в годините на Великата депресия, бушуваща в САЩ през 1930-те години, в Америка от гладна смърт умират около 5 милиона човека. При това много от тях загиват по вина на правителството.

  Днес обаче, зад океана предпочитат срамежливо да мълчат по тази тема, твърди руският изследовател на историята на XX век Борис Борисов. https://istinata.livejournal.com/25705.html

 4. А най новата новина от днес е че Чалгаря Слави клекна на Ниновица и ще има правителство до ваканцията на бастунджиите и готованците и след това спокойно ще хукнат да почиват за сметка за кой ли път изиграният Български народ .Впрочем и БСП-то и ИТН и ДБ много добре знаят че във другият парламент няма да ги има и затова драпат със зъби и нокти да останат още малко във властта.

  1. Забравих да уточня че уговорката е да бъде избран пияндето Рашков за шев на комисията по незаконно придобито имущество .

 5. Написаното звучи като изповед за гнева и болката от лъжата.

  „Лъжата обезсилва човека!
  Много хора и много народи, които са лъгали, са спрели своята еволюция, а много от тях са изчезнали!“
  Казал ни го е Учителят точно преди 100 години.
  ……………………………………

  „Това си пожелахте, това избрахте и това получихте.“, казвате г-жа Томова…

  Нормалните човеци, които за щастие са повече от „другите“ действащи с „грантове“, т.е. само по чужда воля, та нормалните човеци нито са пожелавали, нито са избирали, да получават „мачкане и окови“ срещу Свободата и човеколюбието, и срещу справедливостта.

  Браво за коментарите на всички колеги от Форума на Афера.бг!
  ……………………………………………

  Проблемът с лъжата, измамата, илюзията днес е СВЕТОВЕН, но едва ли звучи утешително.

  Феноменалната ни пророчица Ванга преди повече от 40 години е предрекла, че:

  „Ще надделяват лошите хора, а крадците, доносниците, пияниците и блудниците няма да имат брой“.

  (от „Истината за Ванга“ на племенницата Кр.Стоянова, изд.1997 г.)
  ==============================

  Написаното от г-жа Томова за България напълно съответства на супер анализа на дипломат №1 в света – външния министър на Руската федерация г-н Сергей Лавров за състоянието и „развитието“ на световното общество в последните 20 години.
  Поздравления и за екипа на Гласове.ком, които са превели мнението на г-н Лавров от в.Известия. (там сме блокирани за коментари 😉 )

  https://glasove.com/intervyuta/statiya-na-lavrov-instsenirovkata-kato-metod-na-zapadnata-politika

  ИНСЦЕНИРОВКАТА КАТО МЕТОД НА ЗАПАДНАТА ПОЛИТИКА

  инсценировка – процесът на придаване на определено събитие по един или друг начин на появата на друго събитие, което няма отношение към това, тоест = илюзия, измама, лъжа.

  Какво ни казва г-н Лавров, след като прави преглед на събитията 1999 г. насам – разделянето на Югославия, Косово с десетте трупа и геноцида , после Ирак с епруветката на К.Паул, после Либия, Сирия с химическото оръжие, после Украйна с преврата, русофобията и Минското споразумение ..:

  1. Сергей Лавров, външен министър на РФ:

   „Колективният Запад трябва да се върне на земята от света на илюзиите.

   Инсценировките и различните постановки, колкото и да продължават, няма да работят вечно.

   Време е да играем честно, но не по правилата на измамата, а въз основа на международното право!

   Колкото по-скоро всички осъзнаят, че няма алтернатива на обективния исторически процес на формиране на многополюсен свят въз основа на спазването на принципа на суверенно равенство на държавите, който е в основата на Устава на ООН и на целия световен ред, толкова по-добре.
   !

   Ако членовете на Западния съюз не са в състояние да живеят според този принцип и не са готови да изградят една наистина универсална архитектура на равноправна сигурност и сътрудничество,

   нека оставят всички останали на мира, нека спрат да принуждават със заплахи и изнудване в своя лагер онези, които искат да живеят по своя ум, нека признаят на практика ПРАВОТО на свободен избор на независимите, уважаващи себе си държави.

   Това е демокрацията – на практика, а не на криворазбрана политическа сцена.“

 6. Е значи да съм спокоен ,мен лично няма кой да ме блокира ,щото още преди десет години бих шута на фейсбук . Хората вече тотално напускат тази англосаксонска медия и бягат към Телеграм и във Контакте .Зомбираните Българи все още киснат във Фейсбук и после реват че ги блокират бе .Е ами нали искахме свобода равенство ,демокрация ,банани ,свободно да пътуваме само че към отвъдното . Е имаме я вече свободата и бананите яжте ги и не се оплаквайте .

  1. А бе, аз се чудех защо от 10 години Фейсбук не е същия,а то каква била работата !?
   Явно е претърпял огромна загуба,като си го напуснал…

   Нищо бе,заеби ги ,да мрат ,като не могат да живеят …

   П.Пис
   Помниш ли навремето,по Нова година само в КООП-а имаше банани и портокали ?
   Голям дефицит бяха,оттам ги разпределяха заедно с маслините и шоколадите ,,Аеро“…

   1. Помня много работи помня и все хубави бяха и най вече спокойният живот . Нямаше кражби ,нямаше и като днешните битови убийства . Храната беше истинска ,а не ГМО. Шоколадът Крава беше направен със истинско а не като сега със сухо мляко .Помня че сиренето и салама бяха по 1 ,80 лв кг .Бабето ,кървавицата и бахура никой не ги ядеше,щото бяха направени от отпадъчни продукти ,сега тези артикули струват по 12 -13 лева килограма .Помня доматите бяха по 0.08 лв кг дините по цели две стотинки кг .Малоумник неграмотен дати припомням ли още хубави работи от онова време . А сега чакай от 1-ви август заповедта на лайняната либерална урсулка намаление на газа със цели 15 % за битово потребление ,заповедта важи за държавите от целият ЕС .Та вече и пари за банани няма да имаш говньо ненормален .

   2. Ебал съм ти сороският фейсбук ,аз само спечелих като ги изритах от живота си .А такива ненормалници като теб ще киснат във фейсбук щото тази англосаксонска социална мрежа е създадена нарочно да зомбира хората и да ги прави малоумни тотално .Жив пример си ти идиота Венсеремос.

   3. Е, точно тези банани, корекомски дъвки и дънки ни разказаха играта и на народ, и на държава. Преди 200-300 години индианците си продават земите и водите за шепа мъниста и други дрънкулки, с какво сме по-различни от тях. Туземци, блеещи жадно към лъскавите опаковки и западни джунджурийки. „Лайно, опаковано в целофан“. Сега ги има колкото щеш, но ще има и дефицит на енергия, вода, храна и ВЪЗДУХ. Руснаците се усетиха навреме, преди онези да ги приключат и макар и болезнено, си върнаха държавата. Белорусите показаха, че са народ и устояха на западните шмекерии и лакърдии. Унгарците, бивши имперци и едни от най-западноориентираните от бившия соцблок, също се събудиха от западния наркотичен сън и сега не искат и да чуят за западните мантри. Арабите вече не могат да дишат наглите янки и си гледат интереса, да не говоря за латиноамериканците, където грингос стана мръсна дума. В останалата загиваща Европа бунаците зяпат като зомбита в айфоните, животът им се върти около сураттефтеря и са бунтари само на салатата и ракията пред телевизора.

    1. По-добре не може да бъде казано! Вече има дори авокадо. Пей народе………

  2. Какъв шут си бил преди десет години, бе цървуланко червен нереалзииран политически?! Точно около 2010-та малоумниците тепърва почнахте да откивяате и да се зомбирате в глобалния клюкарник и днес вече не можете да дишате без тоя виртуален кенеф! Много обичам вечреашни въшки да ми се правят виртуално на врели и кипели у живота, а особено са ми смешни вчерашни червени пучи въшчици, сещаш ли се, келеме сбъркано 🙂

 7. Написах в Гугъл “посолство на сащ”. Едно от нещата, което излезе е копираното долу:

  https://bg.usembassy.gov › …

  “САЩ Посолство в Българин
  Мисията на посолството на САЩ е да преминете на интересите на Съединените щати…..”

  Ами те си го пишат, ако някой не е разбрал още…

 8. Затова намразих Президента! Мишка беше, мишка остана! Защо даде мандата на БСП? Не разбра ли, че за толкова години К(у)рнела я заличи, като остана само името и? Тя работи за себе си, а заблуждава хората, че е социална партия! Тя никога не е работила за нас но, видовден идва. Нейните избиратели тези, които не са си отворили очите, вече измират! Това означава край на БСП! Короната им разказа играта!

  1. Защото Бсп-активистките щяха (най-накрая) да го разлюбят. Пък сега са много щастливи, че „ще управляват“. Наивни жени…

  2. Силно деформирана представа имате, излишна предубеденост, по-полека….пренастройвайте се , интересно време иде….

 9. Според проучване на Фондация Галъп (2022 г.), доверието на американските граждани в печатната преса и телевизията е достигнало най-ниските си стойности в историята на наблюденията.
  Само 16% от анкетираните се доверяват на печатната преса. Телевизия – 11%.
  A как е в РФ.
  През пролетта от 23 до 35% от населението се доверяваха на телевизията по различни въпроси.
  Не намерих данни за вестниците, но по принцип не е тайна, че по обективни причини делът на читателите на печатната преса бавно, но сигурно намалява.
  В тази връзка все повече хора избират интернет като източник на информация.
  В Русия, както показват различни анкети, между 23 и 28% се доверяват на мрежите.
  В САЩ цифрите вървят от 25 до 35% и след това те варират значително в зависимост от партийната принадлежност.
  https://ic.pics.livejournal.com/colonelcassad/19281164/3274962/3274962_900.jp

 10. Абе какво се коркате, много ясно, че щатска медия ще се ръководи от щатските управници. Ми нашите първа, втора, трета тв програма да не са по-различни? Във фейсбоклука я влезна веднъж на 2 седмици, я не. Иначе хакването на сайтове е лоша работа, да. Има разни врътки с офшорни сървъри, ма специалистите знаят как точно се прави.

 11. Мечтата на ЛИБЕРАЛ-фашистите…???
  Отваряш празният хладилник а в Него телевизор ПРЕПЪЛНЕН с ПРАВИЛНИТЕ НОВИНИ!!!

  1. Ето това е точно написано ,на място особено за либерал -фашистите все бивши комунисти .

 12. мексиканците са формулирали много точна пословица, изразяваща мнението им за нашите „верни съюзници“ – американците:
  „Ако гринго ти говори грубо – значи иска да ти отнеме нещо, а ако гринго ти говори вежливо – значи иска да ти открадне нещо.“

 13. Току що и мен ме блокираха за 7 път, за 30 дни , за мнение,което споделих,провокирана от това,какво казва Шимон Перес на Путин,за разликите между Русия и Америка.Ето го поста ми-Еврейски глупости!Коя е Америка?Държава на шепа индианци ,приютила измета на света,без история и култура,създаваща конфликти и войни!Този чифутин е доказателство,че склерозата не прощава!

  1. Завиждам ви, аз бях блокиран за 90 дни! Защото исках да публикувам информация изнесена от Вашингтон пост, относно голямо проучване за последствията от ваксините!? Написах им, че са идиоти и нямат право да лишават общество от инфо пряко касаещо здравето и живота им, съгласно Международното право! И ми сервираха идиотите три месеца!! Но Всичко се връща, нали?!

 14. Който плаща, той поръчва музиката! И погрешно е да се наричат журналисти работещите в този сайт.

 15. Пак сложих огледалата в къщата,върнах ги по местата им.

  Не знам какво се случи,но в мен отново се появи необходимоста да си гледам тъпата физиономия и то по няколко пъти на ден…
  Даже сложих 2 допълнителни огледала- едното в дрешника,а другото в гаража.
  Няма празно…

  Венсеремос.

   1. Знам.
    Ама поне съм с един НИК тука във форума.

    Тези,дето са с 2-3 аватара как да им викаме ?
    Двулики Януси или Ануси ?

    За един чалдисан питам,дето пише тъпотии,а после отдолу го играе фен на себе си ……

  1. Ами да тя физиономията ти не е само тъпа но и грозна .Та значи и във едностайната панелка и дрешник имаш .Пак много са ти дали тъпите комунисти да ги еба във мамата дашна .Във моят роден град във един парк има една зала със криви огледала .Ела ми на гости да те заведа там за да се видиш какъв урод си .Гарантирам ти че на излизане ще извадиш картечницата и ще се застреляш сам .

   1. ОФ-е ,а бе всички ми казват ,че съм нещо между Ален Делон и Белмондо с телосложение като на Дуейн Джонсън.

    Аз сега на хората ли да вярвам или на тебе ???

 16. Това е тероризъм насочен към българския народ като цяло.От сутрин до вечер се опитват да манипулират общественото съзнание.Тези жалки борци за „свободата на словото,“дори не си дават сметка каква услуга правят на народа с тая повсеместна цензура.Много подценяват българите и си въобразяват, че това ще продължи до безкрайност.Толкова са се самозабравили ,че дори не си дават сметка на какво е способен нашият народ.Българите са оцеляли и преминали през вековете, въпреки продажните политици и злонамерени чужди сили-това е неотменно право на нашия народ.Бългатия винаги е била спасявана от народа ,а не от политиците-още малко.

 17. Аз съм дърт дебил, дребна частичка от „лошия матрял“, но не съм „плашипу…..“ по лафа на моя кумир Веселина Томова – правил съм и правя неща, които малцина са правили и не ми пука. За най-големите любители на демокрацията една препоръка – гледайте серията от клипове “ По улиците на Фираделфия“ на „Ю-Тюб“ . Ето това ни чака, съвсем скоро – може би утре! Аз не искам да съм там – препочитам на Марс или на дъното на Черно море! Ега ти прехвалената демокрация! На „от стара коза, яре“ му пожелавам не само той а и неговите пра-пра внуци да живеят вечно със социалното възприемане към тях – „Емигранти“ нанизано им на главите от него.

 18. Всичко рано или късно се връща! А на тези престъпници нехранимайковци времето им изтича! От мен да го знаят! Превърнаха страната в Бардак, що не обявиха война на Русия посерковците, че и като Мутрите искат да я присвоят! Като че ли им е бащиния! Аре Баста Бастарди!!

  1. Такива мъже ни трябват. Настроени революционно. Нещо като воеводите на ВМОРО- оригиналът, не днешното му продължение…

 19. Нали се разбрахме, че това е „цивилизационен избор“! Отсъствието на свобода на словото е отличителна черта на днешната американска „демокрация“ ! Това го казват американци. Пазарната икономика и свободните честни избори, изобщо не успяхме да ги видим, само сме чували за тях!

 20. Мачкането няма да им помогне при задаващата се изключително гладна и вероятно доста студена юрогейатлантическа зима. И маските, и затварянето няма да помогнат. Защото винаги се оказва, че гладът е по-силен от тока.

  Другарчета (без 00-фе-то, симитрлийското разпрано поли и още няколко други педерастични червени боклуци), мислете за кого няма да гласувате при все по-малко верояните „избори“. А то както винаги няма за кого.

  Герб – антибългарска брюкселсконемска олигархична мафия, готова да служи и на краварите, само да ги оставят да си крадат както винаги досега; бсп – с кypвелата начело вече е открито антибългарска прозападна крадлива шайка на червени оядени олигарси; пп – антибългарска наглосаксонска шайка на костово-прокопиевата олигархия; дб – същото като пп, че даже още по-крайни; дпс – незаконна антибългарска турска теророристична организация; итн – антибългари протежета на дпс; възраждане – продажници или атака номер две, че даже и по-зле; възхода на другия фатмак – „нато е България и Бълагрия е нато“, маските, сертификатите т.е. новия антибългарски проект на посолството с етикет „умеренопатриотичен“… разните антибългарски патерици и партийни фирмички, събиращи до 2-3% бунаци, даже няма да ги споменавам.

  Най-добре си пригответе криваците, другарчета, че бая тикви и кратуни има за трошене.

  1. Ти за кого искаш да гласувам, бе отрепко комунистическа ? За теб ли и я го виж ти страхливеца долнопробен написал във множествено число пригответе си криваците .Ами ти къде ще бъдеш бе мухльо неграмотен ,значи ние да се бием за такива страхливи мърди като теб .Ти си като болшевика Ленин като казал НАПРЕД И СЕ ВЪРНАЛ ДА СИ ВЗЕМЕ КАСКЕТА . Такъв борец за свобода си ти мръсно червиво копеле и страхливо на това отгоре .

   1. Ще гласувам в на майка ти пресъхналата …, докато се пръкне нещо по-читаво от тебе, макар че продънена тъмночервена минджа нищо читаво не може да роди.

 21. Весе, имаш подкрепата на хиляди твои читатели.
  Така или иначе ИСТИНАТА няма как да се скрие ЗАВИНАГИ.
  Може и да е бавна, но ще стигне навреме до главите на тези, които трябва.
  Кто надо – то понял.
  Кто понял – то и надо.

 22. Повръща ми се и ми се гади от еврогейтската педерастия!Революция ще помогне само, но като гледам какъв прост и плашлив народец сме ми става още по гадно!Заслужаваме си всичко!

 23. На управниците на Колонията и на англоамерикано педалите и евроГейците едно нещо:Майната Ви!Ваща ХХХХ предатели. Елата ме хванете за макарона от 3000 км.Долна измет.А такива тъпотии фейсбук вейсбук не ползвам.Така че и на цензурите:Майната Ви.Продажници за стотинки.Чужди храчки.В скапана колония.Емигрирайте от тая кочина и колония.Откакто съм в Държава от 1вия си ден тука не мога да не се учудвам:те ли са умни или ние сме тъпи?Да криеш доходи,да не си платиш данъци или глоби?Да строиш без разрешителни,контрабанда, пари в брой?Всяко нещо се проверява и следи и следва привикване при съответната държавна структура.Само чрез контрол има ред.Контрол.Без значение за кого се отнася.Нямало да си платя глоба? Няма значение къде е установена.От 100 Евро за няколко месеца ще нараства до 1000 че и ще ме арестуват и имущество конфискуват но глобата ще е платена (ако не съм обжалвал).В колонията и кочина се разбира „демокрация“ по начина-е@€¥€ си майката,ще правя кВото си искам,аз коля аз беся. И за туй там сте на това дередже!Майната и на колонията.Слава на старата България Слава на братският руски Народ.Имам работа.Поздрави от Майора!

  1. Е, почакай малко, на кого се чудиш“
   Крадците по принцип са умни, а ние сме наивници, лесни за обработване, не случайно САЩ бързат да влязат във ВСВ накрая и успяват да приберат екипа на Хитлер.
   Не случайно премахват златното покритие на парите, не случайно под прикритието на някаква си демокрация внасят реално у нас анархия, това тях ги обслужва идеално. И ще го правят пак, и пак, хитри, нагли, високомерни ….. лично аз и грам не мога да им се възхищавам, живот на скуката е там.

  2. Дали знаеш какво пишеш? Това, че ще си платиш глобата го разбрахме, но и ще носиш маска дори да си сам в гората и че ще си биеш бустери , също го знаем. Там овцете са абсолютно дресирани за да „върви“ държавата, която е собственост на задкулисието. Там „обора“ е подреден и излъскан за да дава много мляко и вълна за господарите. Там има демокрация само за „празни приказки“, но за никакви правителствени решения. Те, твоето „ТАМ“ направиха държавата ни кочина, това което е сега! Защото най-лесно се краде в разграден двор. Те им дадоха правото да крадат от собствения си народ срещу лоялност и подчинение. Хитро, а?

   1. Задокеанеца не знае какво пише, ако е в Чикаго, кметицата му е черна лесбийка, министър на образованието им е един чичко сменил си пола точно , за да заеме тази длъжност, говорителката на Байдън, дето смени Псаки, също е черна лесбийка.
    На нормалните хора със семейства и деца им викат колорадски бръмбари, той от кои е не се знае, не се е похвалил.

  3. Между другото,
   що не се замислиш тия „честните“ демократи, на които явно сваляш шапка, кой измисли офшорните зони и защо?
   По посочените километри си явно зад океана, където скоро белите ще са малцинство, голяма радост, няма що, …. без да съм расист, …. затова пък черните какви расисти са …… бедна ни е фантазията.

   1. Ярето си е признавал неведнъж, че живурка у франкията. Ежеднвно мозък ръси кое как да бидело най-правилно за тука, ама не вижда там докъде ги докара геронтофилестия макарон, че и тия преди него. Хич не се усеща горкия. Все едно някой тука е почнал да му дава наклон за у френско, че отдалче като хич не те засяга е най-лесно акъл да даваш.

    От тия емигранти, уж милеещи за родината, нищо освен интриги не съм видял лично язе. Бе гледайте си новите животи като другите 90% „сапсили се“, какво само се пънете от иляди километри, че и да участват в „изборите“ за масовка им позволяват на такива. Ай cиктир!

 24. ТОВА Е ИСТИНАТА, ГРОЗНАТА ИСТИНА. Констатирам го всеки път когато отворя някоя медия. позорът е пълен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *