« Върни се назад Публикувано на 20.06.2023 / 10:16

ОПГ „ПРЕГРУПИРАНЕ“. МАЛКО ПО-ТАЛАНТЛИВО БЕ, НЕЩАСТНИЦИ!

И скучно и грустно, и некому руку подать…

Лермонтов, пичове от ОПГ „Прегрупиране“, чували ли сте за Лермонтов?

Днес указът на Топ Тепигьозът на републиката – генерал Маринкин за освобождаването на Гешев като главен прокурор бе официализиран в Държавен вестник.

Точно днес. Баси и прозрачните елементарни типове!

Точно днес, след като го бавиха ПРЕДИ вчера, когато Гешев излезе истукано за да дава някакво си изявление, банално като Схемата и Планът ИМ, че напускал прокуратурата и влизал в политиката. Което, впрочем досега е набрало едва 35 хиляди гледания, хахаха. За сравнение, пичове от ОПГ „Прегрупиране“, като ви намачкам в интервю само за седем часа правя 70 хиляди гледания, анадънмо?!

Малко по-талантливо, бе, нещастници!

Хубаво, направили сте Схема, всичко „върви по План“, ама толкова ли сте бездарни, че ви хващаме още докато умувате какво да ни излъжете?!

Най-обичам, когато знам Истината и ме заливат с купища лъжи. А още по ми е кеф, когато се правя на улава, докато ви връзвам на фльонга „доверено“.

ОПГ „Прегрупиране“. Такава пошла конструкция, че ще повръщате от отвращение, когато ви я разкрием издъно. Още малко да се досенасерат в самозабравянето си, че насреща си имат идиоти. И тогава сме ние – със секирата.

Дотогава – хайде бакалъм, изнасяме се в Таен български централен революционен комитет в чужбина.

Веселина Томова

«