« Върни се назад Публикувано на 20.12.2014 / 19:52

ОМЕРЗЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ НАКАЖАТ ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ.

Борисов и ДоганБорисов, нахака ли те ДПС?! Рекетира ли те за „Фронта“, докато въртиш комбини с Доган и Пеевски?!
Леле, леле, как само се набучи Бойко Борисов заради поредната си врътка с ДПС. И що стана? Докато БЕЗСРАМНО инкярства, че не е в мръснишка коалиционна комбина с Ахмед Доган и Делян Пеевски, Лютви Местан го ПРАСНА с безцеремонен политически „рекет“. Така е при Сокола – няма безплатно гювендийско масажиране. Одма си искат платата Догановите приспешници. В петък се пръкна ГНУСНАТА „ТЕМАТИЧНА“,ЕХ,КОАЛИЦИЯ – „ГЕРБ&ДПС“. Даже Дудука се прави на засрамен. Не и Б.Б. – той го ниже инкяр след инкяр като по времето на Бай Миле. Този път номерът му няма да мине.

Ден след шляканото гласоподаване, омърсило българския парламент за години напред, Лютви Местан заяви в ефира на „Дарик радио“, че ако Бойко Борисов не се разтовари от Патриотичния фронт, предсрочните избори ще бъдат необходимост. ДРЪН ПО ТИКВАТА! Радан Кънев изпищя на умряло, че се заформила коалиция „ГЕРБ-ДПС“. Съвсем правилно попита дали е имало пак пиене на кафе. Всъщност коалиционното мърсуване беше договорено още през март в Кърджали. Ахмед Доган за пореден път би шута на бесепарите. Няма да му трепне дръндарското оченце да бастиса и дашните гербаджийски връткаджии.
„Смятаме, че ако Борисов, като основен носител на властта, не проумее необходимостта да се освободи от товара на Патриотичния фронт, управлението му е обречено на неуспех, а аз бих избрал и по-силна дума – на провал.“, отсече Лютви Местан. „Нека да кажа, че предвид и на обществените настроения, предвид необходимостта да не се върви директно към предсрочни избори, за да не се задълбочи още повече икономическата криза, заради казуса „КТБ“, заявихме отговорно, че сме готови да подкрепим правителство с ясен евроатлантически профил, без да поставяме каквото и да било условие за участие в такъв кабинет.“.
Ама как ще поставят условие за участие в СПАЗАРЕНИЯ КАБИНЕТ, след като разиграват Бойко Борисов като циганин танцуваща мечка. Б.Б. не смее да пипне политическите назначенци на ДПС по места, инсталирани на блажни позиции след БАШИБОЗУШКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧИСТКИ. Поне да бяха всички образовани, подготвени експерти, ех, като „царицата на синтаксиса“ и глобалния „конфиденс“, без пардон, близка до Л.М. В морската столица една полуграмотна депесарка е позиционирана в „атрактивна“ агенция. Ще търпи Борисов, ще се унижава, ще се гърчи. Няма полезен ход след разиграния гербаджийски политически курварлък на 19 декември.
Сергей Станишев получава мандата, Доган командва парада. Бойко Борисов взема мандата, Доган го прави за смях. Кого ще заблудиш, Борисов, кого ще излъжеш след подлярщината на 19 декември? Никога не е извършвана по-мерзка подмяна на вота на избирателите. Ако българите избрали ГЕРБ, искаха депутатите на партията да гласуват с ДПС, щяха да подадат вота си за Корпорация „Доган“. Борисов е толкова ошашавен в момента, толкова се е панирал, че се опитва да се прави на политически таран. Всуе се напъва. Когато и да са парламентарните избори, ОМЕРЗЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ НАКАЖАТ измамниците от ГЕРБ.

www.bgsniper.com

«