« Върни се назад Публикувано на 01.06.2023 / 17:45

ОЛИГАРСИТЕ ЗАД КОПРИНКОВ И УЗУНОВ С УЛТИМАТУМ: ИЛИ УБЕЖДАВАТЕ РАДЕВ ДА ЗАСТАНЕ СРЕЩУ ГЕШЕВ, ИЛИ ПОТЪВАТЕ С НАС!

Олигарсите, които от 2 години пълнят гушите на двамата президентски съветници Николай Копринков и Пламен Узунов, са им поставили ултиматум – или да убедят президента Румен Радев да мине в лагера на Бойко и Киро и да застане срещу главния прокурор Иван Гешев, или и те щели да потънат с тях.

В ултиматума имало и заплаха, че ако двамата представители на пловдивското масонско лоби не изпълнят нареждането, в медиите щели да се появят куп компромати срещу тях.

През последните дни главният прокурор Гешев вдигна мерника на цяла плеяда “бизнесмени”, които доскоро минаваха за недосегаеми от закона.

Уплашени, те пък са решили да притиснат лобито си в служебната власт, като накарат платените си слуги да принудят президента да клекне пред коалицията на престъпността, както вече е известно сдружението ГЕРБ – ПП – ДБ.

В същото време, докато държавата се тресе, кадрите на ГЕРБ продължават да се връщат на ключови постове в управлението.

Тази сутрин по Нова тв Ивайла Бакалова каза, че Бойко Борисов реално управлява, докато лъже, че от две години не бил на власт, и „Златния“ Николай Копринков на президента ежедневно доказва този безспорен факт, предвид обвързването на „пътя на копринката“ с „пътя на Боко Тиквата“.

Вчера служебният министър на земеделието Явор Гечев е върнал на работа най-дългогодишния ГЕРБ главен секретар на Държавен фонд земеделие Димитър Стефанов.

До 2011 година Димитър Стефанов е домакин в Министерството на финансите, но след това се изстрелва шеметно нагоре.  Назначен е от Порожанов за Главен секретар на ДФЗ през  2011 година и изкарва на поста цели 11 години и при трите кабинета на ГЕРБ. 

Уволнен е миналата година, но сега странно и знаково се връща на бял кон като главен секретар на Фонд Земеделие, този път пробутан естествено от главния Кадровик на държавата – „Златния“ Николай Копринков.

Това е длъжността под чието ръководство са всички обществени поръчки на Фонда, които са за стотици милиони.

„Пътя на Копринката“ вече не се крие, а си действа както си иска  И в земеделието.

Радев, ако още не разбираш, че твойте „копринковци“ вече са ти отрязали половиния клон, би трябвало вече да го разбереш! Всеки момент ще разбереш, че тия твоите са ти отрязали половиния клон и всеки момент ще полетиш към земята!

Днес и утре, това е последния ти шанс да проявиш мъжко поведение спрямо предателите около себе си!

Утре по същия начин ли ще плюеш Копринков, както плю Кирил и Асен след като разбра, че са мошеници?!

Утре, какво, ще те слушаме как обясняваш за Пламен Узунов и Николай Копринков какви мошеници са, ли?!

Afera.bg

«