« Върни се назад Публикувано на 12.05.2022 / 0:04

ОКСВЕРНИХА И КНИЖОВНАТА СЪКРОВИЩНИЦА НА БЪЛГАРИЯ С БАНДЕРОВСКИЯ НАЦИСТКИ ЛОЗУНГ „СЛАВА УКРАIНI“!

Здравей, Веселина

Сигурно си обърнала внимание, че почти всички сгради в центъра на София са обезобразени от бездарни графити. Изключения са  единици и сред тях е  най-голямата книжовна съкровищница на България –  Националната библиотека „Свети свети Кирил и Методий”.

Досега не се намери нито един кретен да посегне на тази величествена  сграда, символ на нашата просвета и една от малкото истински забележителности на столицата. Досега никой не е посегнал! Досега! Но вече не е така.

Днес бях шокиран като видях, че украинските нацисти -нашественици оскверниха тази величествена сграда и то точно от най-гледаната страна. На ъгъла на фасадата точно срещу спирка пред сградата на Университета се появи бандеровски нацистки лозунг  „Слава Украiнi” на фона на украинския флаг.  Изглежда тези наглеци не разбират, че се намират в чужда страна, която освен това и ги изхранва.

А сега и ти ме жегна с думите на наглата украинска уж беженка „България е абсолютно неприветлива и проруска страна. Те (българите) са абсолютно тъпи и ограничени цигани, които не могат да работят…”

В тази връзка искам да ти припомня думите на Михаил Булкагов (роден в Киев! ) за хохлите „“Не народ, а скотина,  хам, дикая орда, душегубов и злодеев.“ А как характеризира  своите сънародници великият Гогол, който между другото няма написано нито едно произведение на украински: „Есть у Хохла бескорыстная любовь к подлости. Он ничего с этого иметь не будет, но гадость ближнему сделает“. (Николай Гоголь.) („Хохола има безкористна любов към подлостта. Той няма да получи нищо от това, но ще причини гадост  на ближния си.)

С искрено уважение и респект към това, което правиш,

Владимир Владимиров – София

«