Публикувано на 20.02.2020 / 9:02

ОКРЪЖНИЯТ ПРОКУРОР НА ВАРНА: ИЗВЪРШВА СЕ ДИСЦИПЛИНАРНА ПРОВЕРКА ЗА МАГИСТРАТИ, ПИЕЩИ В РАБОТНО ВРЕМЕ!

ОКРЪЖНИЯТ ПРОКУРОР НА ВАРНА: ИЗВЪРШВА СЕ ДИСЦИПЛИНАРНА ПРОВЕРКА ЗА МАГИСТРАТИ, ПИЕЩИ В РАБОТНО ВРЕМЕ!Вчера 19.02.2020 сайта АФЕРА публикува:

АЛО, ПРОКУРАТУРАТА, ВМЕСТО ДА ПРОВЕРЯВАТЕ ОТКЪДЕ ИМА ИНФОРМАЦИЯ „АФЕРА“ ЗА СЪДИЯТА И ПРОКУРОРКАТА, ПИЕЩИ В РАБОТНО ВРЕМЕ, ЕТО КАК ДОСЕГА МОЖЕХТЕ ДА ПРИКЛЮЧИТЕ ПРОВЕРКАТА!

във връзка с предишни публикации на АФЕРА:

СЪДИЯ ТРАЙЧО АТАНАСОВ ОТ ВАРНЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД ПОРКА В РАБОТНО ВРЕМЕ! С НЕГО СИ ПОРКА И ПРОКУРОР МИЛЕНА ДАСКАЛОВА!

ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА КЪМ „АФЕРА“: „МОЛЯ, ЗА БЪРЗИНА!“ ЗА СНИМКАТА НА СЪДИЯ ТРАЙЧО АТАНАСОВ И ПРОКУРОР МИЛЕНА ДАСКАЛОВА, УПОТРЕБЯВАЩИ АЛКОХОЛ В РАБОТНО ВРЕМЕ!

Днес сутринта окръжният прокурор на Варна Красимир Конов се обади по телефона на журналистката Веселина Томова и я уведоми, че се извършва дисциплинарна проверка във връзка с поведението на магистратите – съдия Трайчо Атанасов и прокурор Милена Даскалова, употребяващи алкохол в работно време. А и.ф. административен ръководител на Варненска Районна прокуратура се е обърнала с писмо към Веселина Томова с цел да помогне за извършването на проверката.

Afera.bg

Коментари 5 за
“ОКРЪЖНИЯТ ПРОКУРОР НА ВАРНА: ИЗВЪРШВА СЕ ДИСЦИПЛИНАРНА ПРОВЕРКА ЗА МАГИСТРАТИ, ПИЕЩИ В РАБОТНО ВРЕМЕ!”

  1. Браво на настоящият окръжен и бивш районен че се работи толкова съвестно.А той знае ли,че освен да не се пие в работно време,самият той не трябва и да чука в бившия си кабинета в такова?

  2. Бачо ви Кольо предлага да се извърши проверка на Магистрати РАБОТЕЩИ в работно време.Може пък да има и такива…

  3. Съдържанието на писмото на и.ф. административен ръководител на Районна прокуратура – Варна подсказва по недвусмислен начин,че проверката се прави с цел случая да бъде потулен.Ще видите,че след поредния напън на планината пак ще се роди едно голямо нищо,което ще накара двамата магистрати да се почувстват наклеветени и да си потърсят правата в съда.Ах, защо не ми го дадат на мене това дисциплинарно производство, да видят те кон боб яде ли.

  4. „Това за магистратите ще го проверим, но за Вас, г-жо Томова, имаме данни, че биете негрите, бихте ли дошли в районното да обясните защо го правите?“ – такава е класическата схема спрямо жалбоподатели, нахални журналисти, и т.н.

  5. И този хубавец не ми прилича на трезвеник, дори на снимката май е пиян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *