« Върни се назад Публикувано на 01.06.2023 / 9:49

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА -ВАРНА ДА НЕ СЕ ПОМАЙВА, А ДА ПРЕМИНЕ КЪМ АРЕСТИ! ЛИЦЕТО БЛАГОМИР КОЦЕВ Е БЕЗ ИМУНИТЕТ И НЯМА ДОРИ ОФИЦАЛНО ИСКАНЕ КЪМ ОБЛАСТНА УПРАВА ЗА НАПЪЛНО НЕЗАКОННО СЛОЖЕНИТЕ ОБЕКТИ НА НЕГОВИЯ ЧАСТЕН ИМОТ В „ХОРИЗОНТ“, КОЙТО Е ВЪРХУ ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ!

На 19.03.2023 АФЕРА публикува:

Както вече АФЕРА оповести по разследване на АФЕРА бе образувано досъдебно производство 18/2023 в Окръжна прокуратура – Варна, което се води от следовател Тодор Кръстев, срещу лицето Благомир Коцев, бивш областен управител на Варна, назначен от Кирил Петков, лице, което е под личната протекцията на Даниел Лорер.

АФЕРА разкри как лицето Благомир Коцев в качеството му на държавно лице – областен управител е сътворил редица незаконни безумия, включително и това частния му комплекс „Хоризонт“ да е осеян с бараки и всякакви временно преместваеми обекти, които са сложени на ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ, в Морската градина, БЕЗ КАКВОТО И ДА Е РАЗРЕШЕНИЕ!

И СЕГА – ВНИМАНИЕ!

АФЕРА ОТВАРЯ ОЧИТЕ НА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА И СЛЕДОВАТЕЛЯ ТОДОР КРЪСТЕВ!

В МОМЕНТА СЕ ПРАВИ ОПИТ НЕЗАКОННИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ЛИЦЕТО БЛАГОМИР КОЦЕВ ДА БЪДАТ ОТКЛОНЕНИ КЪМ … ОБЩИНА – ВАРНА, А ВСЪЩНОСТ ЗА ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НЕЗАКОННИТЕ ОБЕКТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДЪРЖАВНАТА ЗЕМЯ В КОМПЛЕКС „ХОРИЗОНТ“ В МОРСКАТА ГРАДИНА, НЯМА ДОРИ ВНЕСЕНО ОФИЦИАЛНО ИСКАНЕ В ОБЛАСТНА УПРАВА – ВАРНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ТАКИВА ОБЕКТИ!

НЯМА ДОРИ ВНЕСЕНО ИСКАНЕ КЪМ ОБЛАСТНАТА УПРАВА И ТЕ СА ПОСТАВЕНИ АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО ОТ ЛИЦЕТО БЛАГОМИР КОЦЕВ НА ЧАСТНИЯ МУ КОМПЛЕКС!!!

И всички назаконосъобразни действия са покривани в качеството му на областен управител от ПП!

Окръжна прокуратура да не се помайва, а моментално да премине и към арести!

Да, арести!

Защото поне тия лица във Варна са без имунитети!

Веселина Томова

«