« Върни се назад Публикувано на 11.05.2023 / 21:18

„ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ“. ДАЛИ „ПЪКЛЕНИЯ СЦЕНАРИЙ“ НЯМА ДА РЪЗВЪРЖЕ РЪЦЕТЕ НА ГЕШЕВ И ВМЕСТО ДА МУ ИЗВАДЯТ ОЧИТЕ, ДА МУ ИЗПИШАТ ВЕЖДИ?! /СНИМКИ НА ГЕШЕВ ОТ САЩ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА „НЕВИДИМИЯ ДРОН“ НА „АФЕРА“/

Главният прокурор Иван Гешев загуби подкрепата си в българския парламент и все по очевидно става каква е целта на вълната от декларации на политическите партии.

Развяването на знамето за отстраняване на Гешев се превърна в клише за спечелване на някаква подкрепа. Отчаянието на доскорошните врагове – ГЕРБ и ПП/ДБ свали маските на всички парламентарно представени партии.

След задвижения пъклен сценарий, стартирал с така наречения „атентат“ срещу главния прокурор, маските започнаха да падат със скоростта на светлината.

Дали това няма да развърже ръцете на Гешев и вместо да му извадят очите, да му изпишат вежди?!

Самата истерия да се изпопретрепват да бързат да хвърлят камъни по Гешев, показва единствено неистовите усилия на така наречените „политици“, загрижени уж за „народ и държава“, че ги тресе страховито шубе – хем от това, че Гешев се оказа а ла Филчев, който също тръгна брутално, ако си спомняте, срещу Костов и крадлива компания, демек непредвидим, хем да се сложат колкото може повече уж „на американците“. Кои „американци“ обаче не е съвсем ясно, тъй като и при „американците“ не всичко е монолитно, а е разпачетосано на лобита.

Гешев е на посещение в Америка, пресцентърът му мълчи, което е огромна изненада.

Всеки мисли, че главният ни прокурор се крие, ама защо да избере точно Вашингтон?!

„Невидимият дрон“ на АФЕРА засече Гешев, влизащ  в трета по ред среща при конгресмен.

Дали Гешев няма да надиграе своите доскорошни „приятели“, защото ситуацията все повече изглежда на “око за око, зъб за зъб”, предстои да видим.

Веселина Томова

«