« Върни се назад Публикувано на 14.02.2014 / 12:02

ОГНЯН ДОНЕВ ЩЕ ХОДИ НА КОНГРЕСА НА ГЕРБ. НАПРАВИЛ ПЪРВИЯ СИ МИЛИОН С ТУРСКИ ДЪВКИ И БЛИЗАЛКИ, ЕХ!

 

„Мога да кажа кога направих първия милион оборот. Когато растеш като бизнесмен, ти виждаш оборота. Първия си милион направих през 1991 година. Личните ми спестявания бяха около 5000 лева. Започнах да работя с трима партньори, висшисти, с научни степени. Започнахме да оперираме детски електронни игри. И започнахме търговия… с дъвки и бонбони! Който не е опитвал, ще каже: „Да бе, да!” Купувахме турски дъвки, близалки. И така тръгнаха нещата. Аз не мога да отговоря конкретно колко милиона имам сега. Имам компании, котировката днес е една, утре друга. Това е динамична ситуация”, изрече по Нова телевизия Огнян Донев.

Огнян Донев каза, че бил поканен на конгреса на ГЕРБ в неделя и щял да отиде:„В неделя получих покана и за националното съвещание на ГЕРБ. Ще отида. По-добър начин да докажа неутралитета на българския бизнес няма”.

Донев оповести, че започвал да издава списание, което щяло да бъде „платформа“ на сериозна журналистика, защото бил загрижен, че сводобата на словото у нас била на дъното.

Afera.bg

«