« Върни се назад Публикувано на 02.09.2017 / 14:41

ОГЛАВЯВАЩ НОВИЯ АНТИКОРУПЦИОНЕН ОРГАН: ДЕЛЯН БОРИСОВ ЦАЦАРОВ. МЕНТОР: НАДГРАЖДАЩИЯТ КОРНЕЛ РАДЕВ.

нов антикорупционен органСлед като проследихме мимикриращия водевил, наречен „битка с корупцията“ чрез „нов антикорупционен орган“, и след като сме потресаващо наясно как и защо ни управлява мафия, в която са оплетени ВСИЧКИ т.нар. държавни органи, стигнахме до логичния извод, че за пореден път тези, от които поне половината вече трябваше да търкат наровете в арестите именно за корупция, но вместо това ви редят „нов антикорупционен орган“, ви взимат за идиоти.

В този ред на мисли, като ще е гарга, нека да е рошава.

И понеже, вероятно не сте малоумни, за да сте забравили що за служебно правителство ни цопна президентът Радев, който обещаваше, заедно с Корнелия Нинова, „чисти лица“ и още мрън-мрън „чистота“, но вместо това турна „правителство“, което  да „надгради“ подобаващо Групировката ГЕРБ, и понеже сега пак същият тоя президент се пъне да ни демонстрира колко е чист и свестен, заедно с онази , която падна от коня, и която като „опозиция“ на ГЕРБ Групировката е гола вода, демонстрирайки единствено лицемерни бляботения за пред телевизора, и понеже от другата страна пък потресната Цецка Цачева предлага „новия антикорупционен орган“ да бъдел назначен от … парламента, същият тоя парламент, в който поне половината трябва да търкат наровете на ареста,

Предлагаме:

Да се свърши тая мъка на фалшименто, пунта-мара „битка с корупцията“ и

за шеф на „новия антикорупционен орган“ да бъде назначен: Делян Борисов Цацаров.

За ментор на „органа“ да се даде правомощия на Корнел Радев.

Подготовката на постановките и пиарните „операции“ да бъдат обмисляни в хотел „Берлин“, който разполага с нужната картотека от информация. В случай на нужда – да се ползват онези масиви на Библиотекарския институт, които са останали скрити за хотел „Берлин“.

За „остри мероприятия“ да бъдат ползвани „секретните звена“ на Бойко Цветанов Борисов, а координацията да бъде извършвана от тоалетната на къщата МУ в Банкя.

Списъците с „корумпираните“, които са пресекли пътеките на Делян Борисов Цацаров, да се пускат „на час по лъжичка“ на всичките медии, които са контролирани от Делян Борисов Цацаров. На останалите – почти никакви на брой – да бъде изваден хастара наопаки, в случай на съпротива – да бъдат арестувани за „корупция и търговия с влияние“ с подхвърлени „веществени доказателства“, според случая и необходимостта.

Шефът на „новия антикорупционен орган“ Делян Борисов Цацаров да дава отчет на гепания за топките Корнел Радев, респективно на гепаните за топките народни представители. Тези от тях, които си помислят да рекат „гък“ напреко, да бъдат обект на „акция“ – „битка с корупцията“. Кинтите им да бъдат прибирани в ползу „новия антикорупционен орган“.

Населението да бъде подготвено и мотивирано да доносничи за всеки, който му е накривил престилката по някакъв начин. Ако този, който е накривил престилката на някой, който доносничи, но е близък до Делян Борисов Цацаров, да не бъде закачан, а доносникът да бъде оформян като „доверено лице – заявител“ и да е денонощно под пряко наблюдение.

План – заявка за изпълнение пред Европа: ударни „операции“ за всички, които не се отчитат, или са укрили отчисления от Делян Борисов Цацаров. Като начало – поне 20 на брой „операции“. /Бележка: На тв екипите от контролираните медии да се изплатят бонуси за денонощни дежурства за монтиране на изпратените от „новия антикорупционен орган“ кадри/.

Дългосрочна цел: Да изчистим държавата от боклуците, които могат да ни попречат да бъдем на власт докато умрем. Или ние, или те.

Afera.bg

Колаж: Матей Димов

«