« Върни се назад Публикувано на 14.12.2021 / 14:52

ОБЯВЯВАМ НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ АНТИЕВРОПЕЙСКИ И АНТИБЪЛГАРСКИ ПРОКСИТА. НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ВСИЧКИ ФАЛШИФИКАТИ И ПЪЛНИ ЛИЦЕМЕРИ – ПОЛИТИЧЕСКИ СПЕКУЛАНТИ

Не забравяйте също, че всичко което ни се случава дължим на партията-майка БСП /БКП/.

Корнелия не взима сама решенията и всичи ходове се съгласуват и подкрепят от цялото ръководство и съответно всички членове и симпатизанти. Без тази дяволска верига от червени идиоти, сега нямаше да имаме Радев – слугата Херо, стратегът-манипулатор, който накара русофилите да подкрепят и утвърдят само американските интереси в страната ни. Предполагам, че всички вече разбрахте предателската същност на Столетницата, която е винаги готова на своя пост, да предаде в чужди ръце българския национален интерес срещу власт и пари. Червените бригадири винаги са били предатели и винаги ще бъдат такива!

Без подмолната и престъпна игра на БСП, никога нямаше да бъде поставено външно управление на страната с подкрепата едва на 25 % от гласоподавателите. За другите партийни субекти от заверата няма да говоря, защото те са направени в лабораторни условия /не заслужават коментар/, за да бъдат патерици на външните! На следващите предсрочни избори нито една от тези партийни субкултури не трябва да прескочи бариерата за влизане в НС. Вече сами знаете защо, виждате го с очите си – предатели!

Обявявам нулева толерантност към антиевропейски и антибългарски проксита. Нулева толерантност към всички фалшификати и пълни лицемери – политически спекуланти.

За такива наказанието е само едно – пълно забвение. Обезличаване.

Николай Марков

«