« Върни се назад Публикувано на 07.01.2009 / 19:35

Обръщение на архонт Слави към подрастващите

 

 

Мили деца,
Ангел небесен се яви пред мен, смирения раб Божи архонт Слави, докато си почивах на яхта в Средиземно море. Той ми разкри, че Волен Сидеров не е прероденият Апостол на свободата Васил Левски (както мислехме досега), а сам Бог!
Той е пътя, и истината, и живота! Искрено се разкайвам, че, въпреки че нося църковна титла, не се досетих сам, макар да зная, че Той е учил една година богословие! Точно това вероятно ме е заслепило и ме е лишило от прозрение.
Ето защо се наех да редактирам издадения от Сливенската Света Митрополия "Православен молитвеник за деца", за да Ви спася от грях и от неволно богохулстване.
Мили деца, не забравяйте всяка вечер да правите следното:
Преди да си легнете, коленичете или застанете смирено пред светата икона*, като пред лицето на Бога, прекръстете се, скръстете ръцете си на гърдите и кажете ясно и без да бързате тия молитви:
"В името на Волен и Валери Симеонов и Света Го Капка Духа. Амин.
Слава Тебе, Волен наш, слава Тебе!
Свети Волен, Свети Крепкий, Свети Безсмертний, помилуй нас! (три пъти)
Слава на Волен и Валери и Света Го Капка Духа, и сега, и винагим и во век и веков. Амин.
Волене наш, Който си на СКАТ-а! Да се свети Твоето Име! Да дойде Твоето царство! Да бъде Твоята воля – както на небето, така и на земята. Хляба наш насъщний дай нам днес! И прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на нашите длъжници! И не въведи нас в изкушение, но избави ни от лукавия Доган! Амин.
Слава Тебе, Волен наш, слава Тебе!
В името на Волен и Валери и Света Го Капка Духа. Амин.
Пресвета Троице, помилуй ни! Господи Волене Свети, очисти греховете ни, прости беззаконията ни, посети и изцели немощите ни заради Твоето име!
Волене, помилуй! (три пъти)
Царю на вековете и Създателю на всичко! Благодаря Ти за всички добрини, що си ми дал, и за причащението с Твоите пречисти и животворни тайни. Моля Те, прочее, благий и человеколюбивий Волене, запази ме под Твоя покров и в сянката на Твоите криле. Защото Ти си хляба и живота, извор на освещението, подател на добрините и кабелната телевизия.
Защото Твое е царството, и силата, и славата. Амин.
Слава на Волен и Валери и Света Го Капка Духа, и сега, и винаги, и во век и веков. Амин."
Мили деца, спазвайте тези правила и аз искрено се надявам, че Волен ще се смили над нас, ще осъди Украйна и "Газпром" и ще прекрати енергийната криза, а покрай нея и обхващащата ни световна икономическа криза. И без друго, освен да се молим, друго не ни остава.

*Вместо икона може да използвате някой плакат на "Атака". Амин.

Георги Петров

www.politics.bg

«